De enige echt natuurlijke manier om luizen te bestrijden

Goede service en goed product

Prima.

Lieveheersbeest larven besteld en netjes op tijd gekregen, goed verpakt met duidelijke instructies.

Snelle verzending

Snelle verzending. Het resultaat minder dan verwacht

Ik heb de heele tijd niet veel van de larven gezijn

Mijn tuin is 9m2. Naar deze tijd van de leevering tot vandaag zijn heel veel meer bladluisen en ik heb niet veel van de larven gezijn. In de sakje wasen 100 larven maar ik kunt ze niet opvinden en de heele process hulpt noit. Ik wil et niet mer kopen.

er gebeurt nog niets

heb vorig jaar ook ditzelfde besteld bij een andere leverancier en binnen een week kwam er leven in de brouwerij. Nu zit ik nog steeds te wachten terwijl mijn boompjes al onder de luis zitten. ik wacht nog even af...….

Snelle levering goede larven

Larven kwamen op tijd binnen om aan hun feestmaal te beginnen. Bijna alle luizen zijn op gegeten. Helaas ook de larven maar daar waren de mezen blij mee.

duidelijke uitleg en snelle levering.

Wij hebben veel last van de taxuskever en proberen door gebruik van aaltjes dit terug te dringen. Omdat aaltjes alleen de larven aanvallen valt er op dit moment nog niets te zeggen over het effect van het inzetten van aaltjes. Geen idee hoeveel tijd het neemt om van een larf uit te groeien tot een kever dus we gaan het zien. Op dit moment sla ik tussen de 30 en 60 kevers uit mijn lauwerier haag per avond. Kijken of het uiteindelijk minder gaat worden.

Claudia was erg behulpzaam toen ik belde en gaf veel extra uitleg

Ik ben erg blij met de larven en toen ik belde en een voicemail insprak, werd ik meteen teruggebeld. Ik kreeg wat extra uitleg. Ze raadde me ook aan om een lijmband te kopen tegen de mieren dus dat heb ik gedaan. Het enige minpuntje is dat ik graag de larven in kleine zakjes had gekregen. Ik had er 500 besteld en kreeg 2 zakjes van 250 larven, terwijl ik in het filmpje zag dat ze in een zakje van 50 heel makkelijk aan de bomen gehangen konden worden. Nu moest ik zelf snel envelopjes knippen om 10 zakjes te maken. Claudia gaf aan dat als ik ze de volgende keer weer wil bestellen, dat ze die kan toevoegen dus dat is heel fijn.

Sympathiek en erg doeltreffend.

Ieder voorjaar heeft mijn kersenboompje luis. Daar weten de kleine zwarte rakkertjes van Claudia prima raad mee. In één dag probleem opgelost.

Je kunt direct overleggen als je een vraag hebt

Ik zat met een plantje die maar onder de luizen bleef zitten, ook na de larven. Wat ik echt super leuk vond was dat ik direct kon overleggen wat mogelijke oorzaken zijn. We zijn er nog niet helemaal uit, de natuur laat zich niet voorspellen, maar het belangrijkste vind ik de gezamenlijke zoektocht om het toch zo goed mogelijk te begrijpen. Werk met aandacht en niet met een spuitbus ;)

Geweldig!

Mijn kersenbomen dankzij larven van lieveheersbeestjes zijn eerste jaar zonder luizen, ik ben van plan om nog meer te bestellen.

Snel, effectief en zorgvuldig

Bezorging kwam snel, instructies waren helder en het werkte als een tierelier: geen bladluizen meer en wel veel blije lieveheersbeestjes

Erg snelle en goede service

Mijn bestelling werd snel en goed behandeld. De lieveheersbeestjes die ik heb besteld waren in goede conditie en doen hun werk perfect!

Larven effectief tegen zwartebonen luizen

Recent voor het 2e seizoen achtereen een zakje van 30 lieverheersbeestlarves ingezet om een heester te ontdoen van zwartebonen luizen. Als je het zakje larves aan de struik hangt denk je wellicht "hoe gaat dat ooit werken?", maar na een paar dagen waren de luizen inderdaad echt weer weg. Moest wel tegelijkertijd ook mieren bestrijden, want die gebruiken de luizen om te melken...

Snelle levering en goed product

Bestemming snel en niet moeilijk, site is duidelijk wat betreft producten. Prijs kwaliteit is perfect.

Geen plakkende auto meer.

Sinds twee jaar laat ik lieveheersbeestjes in mijn boom tegen de luis. Het helpt werkelijk, hierdoor geen plakkende auto meer. Super.

Prachtig initiatief!

Fijn dat het bestrijden ook op natuurlijke wijze kan! Doe dit al een aantal jaren met succes! Snelle levering en goede informatie.

Perfect en milieuvriendelijk resultaat

Mijn bessenstruik zat vol met bladluis. Twee zakjes met lieveheersbeestjes opgehangen (en muntplanten erbij tegen de mieren) en het resultaat is binnen anderhalve week een schone struik!

Dit jaar helaas compleet mislukt

Vorig jaar super enthousiast maar dit jaar compleet mislukt... Misschien was het in de nacht nog te koud voor de larven, maar ik heb ze nooit uit hun zakje zien komen. Overdag ca 15 graden de 1e dagen, en daarna 20 graden, maar misschien waren ze toen al dood? Onze rozenstruik heeft wel bladluizen maar geen mieren, dus daar ligt het niet aan. Had er 50 besteld, dus dure pech.

Goede en eenvoudige bestelprocedure, snel geleverd!

Goed, gemakkelijk en snel!

Top product en top service

Claudia is met hart en ziel bevlogen en dat kan je merken in haar aanpak. Ik vind het ontzettend plezierig om iets meer adviezen te krijgen, ze belt terug en neemt de tijd. En natuurlijke produkten die werken...dat is natuurlijk fijn 😊

Werkt prima

Vorig jaar heb ik larfjes gekocht voor onze appelboompjes, maar pas toen de boompjes helemaal vol zaten. Dit jaar - ook mede dankzij het warme weer! - eerder ingegrepen en de bomen zien er prachtig uit. Ik spot af en toe wel luizen, maar die verdwijnen ook weer. Alleen de koolmeesjes moet ik nu wegjagen ;)

Snel, duidelijk, service

Nav een vraag een duidelijk antwoord gekregen. Bestelling netjes en goed afgehandeld.

doet wat is beloofd

Hele snelle levering

Snelle bezorging, schattige beestjes

Snelle bezorging, leuke site, goed verhaal

Donkerstraat 17

4063CW Heesselt

+31 (0)611 711 010

Over Rood met Zwarte Stippen

Rood met Zwarte Stippen is een webwinkel waar u simpel en snel lieveheersbeestjes en allerlei andere natuurlijke vijanden tegen plagen in uw tuin kunnen bestellen. We verzenden het grootste gedeelte via briefpost, wel zo handig. Het is onze missie om u te laten ervaren hoe eenvoudig en effectief het is om de natuur in te zetten bij het bestrijden van plagen, zoals bijvoorbeeld bladluis, in de tuin. De natuur kan alles zelf oplossen, alleen willen wij daar vaak niet op wachten. Lieveheersbeestjes zijn dan een positieve en milieu vriendelijke oplossing voor beide partijen: Ze helpen u van de overlast af en tegelijkertijd wordt de natuur, op een voor haar passende manier, een handje geholpen om in balans te komen. En die hulp kunt u eenvoudig organiseren. Nieuwsgierig? Lees verder op www.roodmetzwartestippen.nl