zeer slecht, onaanvaardbaar

Lieveheersbeestjes larve besteld. Kreeg het 5 dagen later dan in de mail stond, waren allemaal dood. Na email contact werden mij nieuwe beloofd. Die heb ik echter nooit ontvangen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima communicatie rond wachtlijst, niet moeilijk doen om dan een deel van de bestelling alvast te leveren.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Een bedrijf met een goede missie.

Momenteel geen verbeterpunten.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Enthousiaste milieuvriendelijke bestrijding van ongedierte'.

Mensen waarschuwen tegen slakken die de larve opeten.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed, makkelijk, gebruiksvriendelijk.

Ongedierteprobleem nog niet helemaal opgelost, lijkt wel watverbeterd gelukkig. Misschien beter teveel dan netaan genoeg aanraden? (lieveheersbeestjes larven tegen bladluis) Is voor een leek moeilijk in te schatten, zelfs met alle gebruiksvriendelijke beschrijvingen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goed geïnformeerd, duidelijke informatie, simpel bestelproces, snel geleverd - en het werkt super!!! Na anderhalve week was er geen luis meer te bekennen. Geweldig!

levering, hoewel dat het postbedrijf is aan te rekenen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik kreeg snel mn larven

Ik zou graag een meer uitgebreid verslag zien van wat te verwachten nadat e larven zijn uitgezet. Ik heb nu het idee larven uitgezet te hebben zonder dat ik ze nog kan vinden in mijn appelboom. Waar vind ik ze? Wat doen ze precies? Eten ze ook het wittige pluis? Op welke plekken van de boom zitten ze graag? Ik heb 30 larven uitgezet met een paraplu omdat t zoveel geregend heeft afgelopen dagen maar kan na 10 dagen nog niet zeggen dat ik effect zie, omdat ik niet zie waar ik kijken moet! Is ook mijn onkunde hoor.0

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

vlotte levering en prima informatie-verstrekking! wie had verwacht dat je larfjes met de post kunt laten thuisbezorgen? helemaal goed - en bovendien grotendeels van m'n luis-plaag af! TOP!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede info op de site, snelle en adequate levering

Ik kwam het bedrijf bij toeval tegen. Iets makkelijker vinden zou leuk zijn.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

*keurig verpakt toegezonden * vraag per mail direct en vriendelijk beantwoord

onbekend

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De lieveheersbeestjes larven werden op de afgesproken dag bezorgd. Ik heb ze gelijk los gelaten in de struiken die zwart van de luis zagen. En echt.... nu bijna twee weken later is er geen luis meer te bekennen in de tuin. Echt, dit voelt zoveel beter dan het spuiten van een of het ander middeltje om de luizen te verdelgen.

Geen!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Product snel geleverd en volledig volgens beschrijving. (30x lieveheersbeestje larven) Ook de meegeleverde beschrijving is duidelijk en bevat goede tips.

Geen, ga zo door :)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

fijn om een natuurlijke (en kat veilige) oplossing te vinden! Werkte uitstekend, zwarte luis is verdwenen, en nu veel lieveheersbeestjes.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede levering. Goed product. Doet wat het moest doen

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Milieuvriendelijk

De meeste lieveheersbeestjes larven bleven in het zakje zitten. Is voor verbetering vatbaar.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering. Afspraken nakomen. Duidelijke info. En bovenal biologisch-dynamisch verantwoord! De LHB larven hebben ongekend goed hun werk gedaan. Boven verwachting. Prachtige ecologisch oplossing.

Meer oplossingen ontwikkelen. Weg met alle Monsanto's en Bayer's. Tegengas...eh...tegendieren.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, goede verpakking en ontzettend effectieve manier om de luizen in de tuin te lijf te gaan!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooi initiatief, met goede milieuvriendelijke opties. Goede klantenservice en snelle reacties!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Geleverd zoals verwacht. Stond netjes op de website aangegeven dat de levertijd wat langer was dan normaal. Larven hebben inmiddels hun werk gedaan; er zitten nauwelijks luizen meer in onze appelboom.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede communicatie. Professionele uitstraling.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima service, en duidelijje uitleg. En een heel sympatiek produkt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede informatie en snelle levering. Nog geen 2 weken geleden de larven uitgezet en de hibiscus is luisvrij!

Donkerstraat 17

4063CW Heesselt

+31 (0)611 711 010

Over Rood met Zwarte Stippen

Rood met Zwarte Stippen is een webwinkel waar u simpel en snel lieveheersbeestjes en allerlei andere natuurlijke vijanden tegen plagen in uw tuin kunnen bestellen. We verzenden het grootste gedeelte via briefpost, wel zo handig. Het is onze missie om u te laten ervaren hoe eenvoudig en effectief het is om de natuur in te zetten bij het bestrijden van plagen, zoals bijvoorbeeld bladluis, in de tuin. De natuur kan alles zelf oplossen, alleen willen wij daar vaak niet op wachten. Lieveheersbeestjes zijn dan een positieve en milieu vriendelijke oplossing voor beide partijen: Ze helpen u van de overlast af en tegelijkertijd wordt de natuur, op een voor haar passende manier, een handje geholpen om in balans te komen. En die hulp kunt u eenvoudig organiseren. Nieuwsgierig? Lees verder op www.roodmetzwartestippen.nl