perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Overzichtelijke informatie op de website, vlotte en kwalitatief goede levering met milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen. Het geleverde product voldoet ook telkens uitstekend aan de verwachtingen en fleurt mijn tuin geweldig op :)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Levering zoals beloofd. Larfjes doen zich tegoed aan de luizen in appelboom en verspreiden zich naar andere planten met bladluis in de tuin.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Product werd verstuurt.

Andere leverdienst kiezen. Dienst heeft niet aangebeld en twee keer gezegd dat wij afwezig waren. Alle larven zijn dood.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Al vaker larfjes besteld tegen de bladluizen. Netjes volgens afspraak geleverd en werkt goed. Helaas is de bladluizenplaag dit jaar zo uitgebreid dat ik voor bijna iedere plant een zakje zou moeten bestellen. Dan wordt het wel wat prijzig.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Onze hedera zat onder de zwarte bladluis, dus 100 larven besteld en een dag of drie later was er al zeker 80 procent van de luizen opgepeuzeld.. werkt perfect

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke site, goede producten en snelle levering.

Nvt

voldoende, een redelijke ervaring

Ik had 250 larven besteld. Nu na 2 weken zie ik nog niets gebeuren

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Wat een keurig bedrijf met een zeer vriendelijke klantenservice. TOP !!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prachtig initiatief

Topbedrijf

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, verpakking uitstekend, na stortbuien zakje nog intact. Bladluis weg na ongeveer een week.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering met duidelijke gebruiksaanwijzing bijgesloten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Echte aanrader. Ik had veel bladluis, maar ze waren binnen 4 dagen verdwenen. Snelle levering en erg hongerige larven! Perfect!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Helemaal conform verwachting

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Toegankelijkheid is super. Gemakkelijk te bereiken om telefonisch vragen te stellen. Hierdoor ook gelijk handige tips meegekregen. Geen last meer van bladluizen door hulp van moeder natuur en Rood met Zwarte Stippen.

Ga vooral door en ik help jullie om jullie visie te verspreiden!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en goede uitleg.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snel en adequate informatie

N.v.t.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

- Goede service - Duidelijke uitleg - Simpel en eenvoudig - Persoonlijke touch

- Geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie site. Snelle levering. Mooie, leuke verpakking. Super werk doen de larven. Onze ervaring is helemaal positief!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede informatie op webiste, snel in huis, en prima, product, mijn appleboom zit vol met lieveheersbeetje larven.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Niks geeb klagen. Netjes geleverd, goed ingepakt enz.

Gen flauw idee.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Kwalitatief goed en leuk product. Snel bezorgd.

Donkerstraat 17

4063CW Heesselt

+31 (0)611 711 010

Over Rood met Zwarte Stippen

Rood met Zwarte Stippen is een webwinkel waar u simpel en snel lieveheersbeestjes en allerlei andere natuurlijke vijanden tegen plagen in uw tuin kunnen bestellen. We verzenden het grootste gedeelte via briefpost, wel zo handig. Het is onze missie om u te laten ervaren hoe eenvoudig en effectief het is om de natuur in te zetten bij het bestrijden van plagen, zoals bijvoorbeeld bladluis, in de tuin. De natuur kan alles zelf oplossen, alleen willen wij daar vaak niet op wachten. Lieveheersbeestjes zijn dan een positieve en milieu vriendelijke oplossing voor beide partijen: Ze helpen u van de overlast af en tegelijkertijd wordt de natuur, op een voor haar passende manier, een handje geholpen om in balans te komen. En die hulp kunt u eenvoudig organiseren. Nieuwsgierig? Lees verder op www.roodmetzwartestippen.nl