perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Verschrikkelijk goede service, ook toen er iets door mij fout gedaan was.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke informatie. Klantvriendelijk. Wat beloofd werd qua bezorging klopte precies. Om luizen te bestrijden met larven van lieveheersbeestjes, beter kan toch niet.

Er zijn geen verbeterpunten te verzinnen. Het was mijn eerste contact met Rood met Zwarte Stippen. Niet alle luis is verdwenen, maar de boom was ook wel erg hoog en er waren heeeel veel luizen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik heb net gebruik gemaakt van jullie diensten, mijn levering is vlug en correct geleverd. Mijn appel boom was na twee weken vrij van bladluizen, ik ben erg tevreden dat ik die lieveheer beestjes besteld heb. Milieuvriendelijk, snel en veilig. Laat de natuur zijn werk doen en geen gebruik van gif of andere bestrijding middelen Top product !

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke informatie, snelle levering én de lieveheersbeestjeslarven deden precies wat beloofd werd! Ze gaan gelijk zichtbaar aan de slag! Na 2 weken was het aantal luizen naar een normaal niveau in mijn tuin. En we konden echt wel van een plaag spreken, vooral in de vlinderstruiken, clematis en hortensia. Ik ben superblij. Niet verwacht dat het effectief zou zijn! Nog geen lieveheersbeestjes gezien, maar misschien komt dat nog. Het resultaat van de aaltjes tegen slakken is moeilijker te beoordelen, maar ik heb goede hoop.

Geen tips, ik ben een superblije en tevreden klant!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

sympathiek, no nonsense

grotere hoeveelheden lieve heersbeestjes- larven in meerdere zakjes verspreid aanleveren maakt de verdeling ervan over de tuin makkelijker.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Alles klopte, alles was duidelijk. Het enig is dat ik niet goed zie dat het werkt kaar het idee klinkt goed en ik vind het leuk. Weet alleen niet of ik het nog eens doe.

Ik vind de prijs vrij hoog maar moet ook zeggen dat het me zelf niet lukt voor dat bedrag lieve heersbeest larfjes te kweken

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snel, goede handleiding, alle larven levend en niet te klein.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service!!! Ik had adalia besteld plus nog wat meer. Daardoor paste de zending niet meer door de brievenbus en ik was niet thuis op moment van bezorgen. Daar bovenop viel Hemelvaart en het weekend "verkeerd" en waren de adalia te lang onder weg geweest. Zonder problemen heb ik toen (kosteloos!) nieuwe opgestuurd gekregen!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima levering en gebruiksvriendelijke site.

order werd 1 dag later dan gepland geleverd.

voldoende, een redelijke ervaring

Na twee weken heb ik nog geen lieveheersbeestjes in de tuin waargenomen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Natuurlijke bestrijdingsmiddelen die je (vrijwel) nergens anders vindt, goede service en een duidelijk verhaal.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle reacties, snel geleverd, keurig verpakt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prachtige oplossing voor het luizenprobleem. Snelle en goed levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering!!! Na 2 weken daadwerkelijk resultaat. 2 bomen bladluizen vrij!

slechter dan verwacht

Pluspunten

Leverde prima volgens afspraak

Ik heb nu, 2 weken later, nog geen lieveheersbeestje (in wording) gezien.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle levering, goede EXTRA informatie (pak ook de mieren aan, als je luizen aanpakt, anders is het zonde van je aankoop). blij met extra informatiefolder, die ik weer kon doorgeven aan andere geïnteresseerde. veel leuke reacties op Twitter gekregen over de resultaten van natuurlijke bestrijding!!

de website is best lastig te navigeren; om bij het aankopen van lieveheersbeestlarven te komen moest ik héél erg mijn best doen. uiteindelijk heb ik de link via google teruggevonden (navigerend in jullie eigen menu kwam ik er niet uit)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooi en milieu vriendelijk alternatief voor bladluis bestrijding. Dag na bestellen lag het pakketje al in de brievenbus, top!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

- super, het werkt, onze struik is na drie weken zo goed als luisvrij.

- geen, alles verliep volgens verwachting

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en een natuurlijke manier om de natuur te helpen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel fijn bedrijf met een prachtig alternatief voor alle chemische troep om ongedierte te bestrijden.

Donkerstraat 17

4063CW Heesselt

+31 (0)611 711 010

Over Rood met Zwarte Stippen

Rood met Zwarte Stippen is een webwinkel waar u simpel en snel lieveheersbeestjes en allerlei andere natuurlijke vijanden tegen plagen in uw tuin kunnen bestellen. We verzenden het grootste gedeelte via briefpost, wel zo handig. Het is onze missie om u te laten ervaren hoe eenvoudig en effectief het is om de natuur in te zetten bij het bestrijden van plagen, zoals bijvoorbeeld bladluis, in de tuin. De natuur kan alles zelf oplossen, alleen willen wij daar vaak niet op wachten. Lieveheersbeestjes zijn dan een positieve en milieu vriendelijke oplossing voor beide partijen: Ze helpen u van de overlast af en tegelijkertijd wordt de natuur, op een voor haar passende manier, een handje geholpen om in balans te komen. En die hulp kunt u eenvoudig organiseren. Nieuwsgierig? Lees verder op www.roodmetzwartestippen.nl