voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en goede en vooral duidelijke uitleg erbij. Het is goed uit te voeren.

Bij mij heeft het helaas niet geholpen tot nu toe, mijn rozen worden helemaal opgegeten door de luizen. Vermoedt dat de vogels de larven hebben opgegeten..

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vriendelijk en gemotiveerd

slechter dan verwacht

Pluspunten

Het idee om op een natuurlijke manier van luizen af te komen is heel erg goed en binnen drie dagen lag het zakje in mijn brievenbus.

Meer dan de helft van de larven waren dood. Misschien een andere manier van leveren waardoor ze de postreis overleven. Ik vind het veel geld voor een zakje dode larven :(

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie missie en bestelling was snel bezorgd met een ‘gebruiksaanwijzing’.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle afhandeling, nette correspondentie

Pakje past niet door de brievenbus, kleiner doosje?

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie na bestelling

Onvoldoende resultaat. Er zijn onvoldoende ( ca 10 ) LVH beestjes uitgekomen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed 'product' (heb moeite om beestjes een product te noemen). Snelle levering. Rood met Zwarte Stippen straalt vriendelijkheid uit naar klant en de beestjes.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bestelling was prima in orde - ik bestel volgend jaar of deze zomer weer. Ik was sceptisch over die larven, maar ze eten echt de luizen op, en ze zijn groot genoeg om ze voorzichtig op de blaadjes te zetten met de luizen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

kwart over 3 besteld,dus eigenlijk te laat voor de 'volgende dag'levering,toch de larfjes de volgende dag binnen.Goed verpakt,ben zeer tevreden!

doe net als voorheen weer een zakje met ophangstripje,dat vond ik beter dan nu met een punaise in de boom vastprikken. Ik wil daar best iets meer voor betalen!

slechter dan verwacht

Pluspunten

Vorig jaar zou ik 5 sterren geven. Hopelijk hebben we nu gewoon een keer pech. Anders verliep alles vlot, nu niet. Goede uitleg bij de bestelling. Verpakking met materiaal is ok

Deze keer was het pakket met larven 8 dagen onderweg. Toch wat te lang denk ik. Vorig jaar verliep dit veel vlotter

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima product; het lieveheersbeestjes larven luizen (ook dieren) zo weg. Goede ervaring; beter voor de natuur dan welke kunstmatige middelen ook. Instructie prima. Zelfs goed resultaat met een lagere temperatuur dan aan aanwijzing aangeeft.

---

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering. De larven gingen meteen aan de slag.

Postbode kwam een dag eerder dan via de mail was gecommuniceerd. Gelukkig waren we thuis, want onze brievenbus zou anders een dag in de felle zon hebben gestaan, arme beestjes!

slechter dan verwacht

Pluspunten

SNelle levering

Informatie over de beste omstandigheden om de larven uit te zetten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle reactie, goede producten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

5 sterren

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Levert wat het belooft en snel Uitleg, instructie erbij is poka yoke

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer klantgericht en vriendelijk, met heldere uitleg

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke informatie voorziening. Pakket arriveerde nog sneller dan verwacht. Het instructieblad bij de lieveheerstbeest larven is duidelijk en door de plaatjes in plaats van lappen tekst snel te lezen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede service, uitstekend product en goede informatie.

ga zo door

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

De larven hebben het niet gedaan.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Na bestellen van de lieveheersbeestje- larven direct een bevestigingsmail en snel verstuurd.

jammer dat er van de 30 larven, 5 al dood waren bij aankomst..

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel, efficiënt, duidelijke informatie

Het zou leuk zijn als op de kaart met de levenscyclus van het lieveheersbeestje het tijdsbestek verteld zou worden van de verschillende fases. Ik heb nu poppen in de boom: voor hoe lang?

Donkerstraat 17

4063CW Heesselt

+31 (0)611 711 010

Over Rood met Zwarte Stippen

Rood met Zwarte Stippen is een webwinkel waar u simpel en snel lieveheersbeestjes en allerlei andere natuurlijke vijanden tegen plagen in uw tuin kunnen bestellen. We verzenden het grootste gedeelte via briefpost, wel zo handig. Het is onze missie om u te laten ervaren hoe eenvoudig en effectief het is om de natuur in te zetten bij het bestrijden van plagen, zoals bijvoorbeeld bladluis, in de tuin. De natuur kan alles zelf oplossen, alleen willen wij daar vaak niet op wachten. Lieveheersbeestjes zijn dan een positieve en milieu vriendelijke oplossing voor beide partijen: Ze helpen u van de overlast af en tegelijkertijd wordt de natuur, op een voor haar passende manier, een handje geholpen om in balans te komen. En die hulp kunt u eenvoudig organiseren. Nieuwsgierig? Lees verder op www.roodmetzwartestippen.nl