voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en praktische levering

Die arme lieveheersbeestjeslarven zijn niet eens in de gelegenheid geweest hun mooie en milieuvriendelijke werk te doen: zodra ze de stam van mijn appelboompje opklommen werden ze massaal aangevallen door de mieren die de bladluizen beschermen. Ja, ik zou opnieuw larven van het lieveheersbeestje kopen, maar dan nádat ik met grof geschut de mieren te lijf zou zijn gegaan.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel, accuraat en waardevol met de goede oplossing voor mij! Zelfs een extraatje was niet teveel gevraagd.

Geen!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heldere instructie, snelle levering en goede service

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel geleverd met de post. En ze leefden ook nog!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, met een duidelijke omschrijving hoe ik de aaltjes kon inzetten om de larvan van de taxus/lapsnuitkevertjes te bestrijden. Ik had een hele plaag in mijn Olijfboom. Of het gaat werken moeten we afwachten natuurlijk dit is lange termijn. Met de hand een aantal avonden de volwassen exemplaren gevangen. Hopelijk werkt het goed en komt er geen nieuwe plaag nu.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Netjes verpakt, duidelijke instructies. Volgens mij werkt het effectief, ik zie niet heel veel van de lieveheersbeestjes terug in mijn tuin, maar ook de luizen zie ik bijna niet meer. Dus een goed teken!

Levertijd duurde wel wat langer dan verwacht. Niet erg maar nu arriveerde de post tijdens hevige regenval en kon ik de beestjes niet direct uitzetten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Biologische bestrijding nu mogelijk gemaakt voor particulieren door dit symphatieke initiatief! Je hoeft niet meer te spuiten en het werkt perfect. De kleine soldaatjes komen in een praktische verpakking naar je toe.

Het is wel even een aanschaf, begrijpelijk vanwege alle kosten die jullie maken, maar dat houdt mensen misschien tegen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede telefonische beantwoording van mijn vragen. Er werd meegedacht en er werden extra mogelijkheden benoemd. Ook versturen op een ander moment was geen enkel probleem.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle reactie op een levering die door tnt was kwijt geraakt. en daardoor zelf een nieuwe levering larven ontvangen. helemaal top

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en goed ingepakte levering.

Extra zakje erbij zodat ik kan splitsen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het werd beloofd dat de larven aan de slag zouden gaan. Ik moest het eerst nog zien. Nu na +/- 3 weken , geen bladluis meer te zien. Heel blij mee.

geen

slechter dan verwacht

Pluspunten

Makkelijk besteld, snel in huis. Goede info op site

Ik heb het zakje direct aan de steel gehangen (binnenshuis). Bijna alle larven hebben het niet gered terwijl er een overvloed aan luizen is. Er leeft nu 1 lieveheersbeestje, de rest van de larven is dood gegaan. Jammer en ik vraag mij af waarom ze dood zijn.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

larven snel geleverd en prima verpakt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

in ons geval bleek het niet om een bladluis te gaan maar om een beestje dat niet te bestrijden is met de lieveheersbeestjes. Dankzij de vastberadenheid van rood met zwarte stippen ben ik daar nu achter gekomen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Een toppertje . Hadden wij dit maar eerder geweten.

Ik zou niet weten wat . Alles perfect afgelevert. Niks mis mee .

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Top!! Ga zo door.

Wat meer info over levering van de larven zou handig zijn. Wij dachten dat er dooie larven tussen zaten maar waren de velletjes van de larven.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

duidelijke uitleg en snelle verzending

nvt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vlotte service Goede communicatie

geen

voldoende, een redelijke ervaring

Mijn zakje met lieveheersbeestjes larven heb ik in de frambozenstruik gehangen. Na een dag zaten nog steeds heel veel larven in het zakje. Het had niet geregend!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede communicatie, Duidelijk updates wanneer pakket verzonden zou worden. In mijn geval ivm hitte is het pakket met speciaal transport een dag later bezorgt om te borgen dat de larven in leven blijven.

NIet 100% duidelijk of de larven echt helpen tegen bloedluis in de appelboom.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Levering was snel en netjes

Het is nogal onduidelijk of er wel larven in het zakje zaten. Ik heb er in elk geval geen één tot volwassen lieveheersbeestje zien volgroeien. Wij hadden last van appelbloedluis, en dat is dus nog altijd het geval. Er is helaas helemaal niets gebeurd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Wouw, te gek, thanks!

Donkerstraat 17

4063CW Heesselt

+31 (0)611 711 010

Over Rood met Zwarte Stippen

Rood met Zwarte Stippen is een webwinkel waar u simpel en snel lieveheersbeestjes en allerlei andere natuurlijke vijanden tegen plagen in uw tuin kunnen bestellen. We verzenden het grootste gedeelte via briefpost, wel zo handig. Het is onze missie om u te laten ervaren hoe eenvoudig en effectief het is om de natuur in te zetten bij het bestrijden van plagen, zoals bijvoorbeeld bladluis, in de tuin. De natuur kan alles zelf oplossen, alleen willen wij daar vaak niet op wachten. Lieveheersbeestjes zijn dan een positieve en milieu vriendelijke oplossing voor beide partijen: Ze helpen u van de overlast af en tegelijkertijd wordt de natuur, op een voor haar passende manier, een handje geholpen om in balans te komen. En die hulp kunt u eenvoudig organiseren. Nieuwsgierig? Lees verder op www.roodmetzwartestippen.nl