goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle verwerking van de order. Nette diervriendelijke verpakking!

Meer tuincentra de larven laten verkopen! En daar promoten. Iedereen zou ze moeten uitzetten in plaats van spuiten tegen luis! Ik ben bij mijn vorige huis begonnen met de larven ipv spuiten en na een aantal jaar had ik minder luis in mijn planten en veel meer vogels in mijn tuin. Echt fantastisch om te zien hoe dit de natuur ten goede komt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Geen gif maar natuurlijke aanpak.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik bestel op zaterdag lieveheersbeestjes larven. Dan krijg ik op maandag een e-mail dat ze pas woensdag gaan komen. Ik geef aan dat ik niet tevreden ben en spontaan is dinsdag alles geannuleerd. Ben ik een aantal dagen verder, heb ik nog niets behalve bladluizen.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Het streven om ongedierte op natuurlijke manier te bestrijden spreekt me enorm aan. Ik heb daarom 50 lieveheersbeestjeslarven besteld nadat de lieveheersbeestjes op mijn balkon zichzelf hadden voortgeplant en de larven die daaruit voortkwamen zich tegoed deden aan bladluis.

In de verpakking zouden 50 larven moeten zitten. Ik heb er zelf tussen het zaagsel en in de enveloppe helaas maar hooguit 15 kunnen vinden. In de hoop dat de larven nog uit een moeilijk zichtbare cocon moesten komen heb ik de verpakking met zaagsel de afgelopen twee weken in een bloembak laten liggen, maar heb er uiteindelijk geen larven meer uit zien komen. De larven die er waren zijn in de daaropvolgende dagen ook verdwenen en nooit meer terug gezien. Kennelijk heb ik voor mijn twee bloembakken van 80cm elk met margrieten zeker 100 of 250 larven nodig. De bladluizen hebben de strijd inmiddels definitief gewonnen, het experiment is dus helaas mislukt.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Larven zijn uitgekomen, komen niet makkelijk uit het zakje. De rozen zitten nu onder luis.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede info, ook over de vertraging in de verzending doordat het weer niet goed was voor de inhoud van de envelop (larven lieveheersbeestjes)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zorgvuldige behandeling. Keurige melding als verzending wordt uitgesteld in verband met hitte. De larven doen snel hun werk. Al binnen een paar dagen neemt de overlast van luizen sterk af.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles

Niks

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering. Bij de tweede levering was er extreme warmte en kreeg ik een mailtje dat de larven een paar dagen later verzonden zouden worden. Dat kwam op mij professioneel over en begaan met de dieren / dieren.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijke bestelling.

De lieveheersbeestjes larven leefden niet allemaal.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

volledig op de natuur gericht 100% groen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Voor de tweede keer bestelde ik lieveheersbeestjeslarven om bladluis in onze kersenboom tegen te gaan. Rood met zwarte stippen heeft een korte levertijd en de levering wordt altijd met zorg verpakt. Het assortiment bestaat uit natuurlijke bestrijdingsmiddelen, die iedereen zou moeten gebruiken aangezien we toch echt wat zuiniger moeten zijn op onze aarde!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alleen positieve punten

Nvt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede informatie op de site. Levering volgens afspraak. Er werd rekening gehouden met het warme weer.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer snelle levering

Geen informatie bij het produkt in de verpakking,wel op de site

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goeie missie, fijne website, snelle levering, goed verpakt. Dankzij Rood met Zwarte Stippen zit mijn appelboom inmiddels vol lieveheersbeestjes die de bladluizenpopulatie gretig verminderen!

Prima product, maar ik vond het wel aan de dure kant.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel geleverd met duidelijke instructies. Ben een tevreden klant.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke website en snelle nette levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Stipte levering met een duidelijk gebruiksaanwijzing. En het werkt echt: we hebben sommige larven en lieveheersbeestjes overgezet naar andere struiken in de tuin waar ze rustig verder gaan met het eten van bladluizen.. Een prima natuurlijk oplossing voor een vervelende plaag.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Communicatie Zorgvuldigheid

In het zakje leken niet veel larven te zitten. Ik heb er eerlijk gezegd maar een paar gezien. Wellicht ligt dat aan mij.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed product. Sterke visie. Klantgerichte service.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke website, goed te zien welke natuurlijke vijand we moesten bestellen, snelle levering, goed verpakt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Komen afspraken keurig na.

Donkerstraat 17

4063CW Heesselt

+31 (0)611 711 010

Over Rood met Zwarte Stippen

Rood met Zwarte Stippen is een webwinkel waar u simpel en snel lieveheersbeestjes en allerlei andere natuurlijke vijanden tegen plagen in uw tuin kunnen bestellen. We verzenden het grootste gedeelte via briefpost, wel zo handig. Het is onze missie om u te laten ervaren hoe eenvoudig en effectief het is om de natuur in te zetten bij het bestrijden van plagen, zoals bijvoorbeeld bladluis, in de tuin. De natuur kan alles zelf oplossen, alleen willen wij daar vaak niet op wachten. Lieveheersbeestjes zijn dan een positieve en milieu vriendelijke oplossing voor beide partijen: Ze helpen u van de overlast af en tegelijkertijd wordt de natuur, op een voor haar passende manier, een handje geholpen om in balans te komen. En die hulp kunt u eenvoudig organiseren. Nieuwsgierig? Lees verder op www.roodmetzwartestippen.nl