goed product

Ik koop al een tijdje lieveheersbeestjes als bestrijding tegen bladluis in de tuin. Het werkt goed, ik ben zeer tevreden over deze manier van bestrijden.

Goed geholpen door deze mensen

Goed bereikbaar, snel, vriendelijk en duidelijk antwoord

Ik heb er larven besteld van lieveheersbeestjes tegen bladluis, echter...ze zijn er niet lang geweest. 2 dagen later lag t zakje zonder inhoud op de grond, ondanks dat ik het met een spijkertje had vastgezet. Of de wind of vogels...geen idee. Dus kan helaas niets zeggen over de lieveheersbeestjes zelf. Ook heb ik lijmband besteld en die doet redelijk goed z'n werk. Ik zie af en toe nog wel eens mieren kruipen in het kersenboompje, geen idee hoe dit kan. Mogelijk dat de band om het boompje niet zo strak zit en ze er onder door kruipen. Het is nog een jong boompje, dus dunne stam. Betreft de bladluis heb ik gesproeid met water en volgens mij zijn ze weg. Ik had graag de larven zien uitgroeien tot lieveheersbeestjes en zo weer de natuur gesteund te hebben.

Dat zo klein zo groot kan zijn.

Vol verwachting kwamen de larven. En toen zag ik er maar 10 geschat van de 250.gelukkig met wat geduld was het resultaat geweldig al dat wat ik niet zag eitjes en kleintjes. Hadden hun werk gedaan. Na 1 week was zeker de helft weg van de luizen nu na 2 weken zijn de lieveheersbeestje nog aan het werk om de laaste op te ruimen.

Eenvoudig, snel en effectief

T luizen probleem effectief verholpen

De beginnende plaag is weg. Ik zie geen lieveheersbeestjes meer maar ook geen luizen. Effectieve maatregel dus.

Zeer slecht

Uit het hele zakje zijn er maar 3 uit gekomen de rest zit er nog in Mega zonde geld

Ik heb aan het begin van de zomer een kleine appelboom in mijn tuin gezet. Super blij mee, maar hij zat binnen no time vol met luis. Ik wist niet dat je lieveheersbeestlarven kon bestellen via internet, nooit over nagedacht. Wat een uitkomst. Natuur vriendelijk en zij doen al het werk!! Bezorging was snel, netjes verpakt. Ik ga zeker weer bestellen, zodra ik een nieuwe luizen aanval krijg.

Luizenprobleem opgelost!

Enkele weken na het uitzetten van de larven van de lieveheersbeestjes zijn de luizen in mijn bruidssluier al bijna helemaal verdwenen. Blij mee!

Zonder gif succes verzekert.!!

Perfect resultaat

Even geprobeerd om een paar larven op een ander appelboompje te verplaatsen, maar de wind hielp niet mee. Het zakje volgens de instructie opgehangen in een boom en nu na twee weken zien we een stevige verbetering in het gebladerte.

Heel tevreden

Voor de tweede maal lieveheersbeestjeslarven besteld voor luis in onze sierappel. Snelle levering, duidelijke uitleg, eenvoudig in gebruik. En binnen no time geen luis meer te zien.

De larven werken.

De larven doen zeker hun werk, maar ik moest wel 2 batches kopen.

goede service en klantgericht

We kopen al meerder jaren hier onze larve voor lieveheersbeestje en telkens wordt alles netjes verzorgd. Ook als je een probleem hebt, staan ze je netjes te woord en zoeken ze mee naar een oplossing.

Geen resultaat

De lieveherenbeestjes kwamen niet uit. Ze waren niet levensvatbaar. Derhalve geen resultaat.

Zonde van je geld

Zaten misschien 10 levende laven in me pakketje de rest was plat en uitgedroogd.

Snel

Snelle levering, goed verpakt.

De lieveheersbeestlarve helpen me altijd snel van luis af.

Werkt super

Voor de tweede maal bestelling gedaan omdat vorig jaar prima is bevallen om de wolluis met lieveheersbeestjes te bestrijden. Hopelijk dit jaar weer!

Afwachten

Vorig jaar goed resultaat gehad. Dit jaar lijkt een zakje niet voldoende te zijn, dus nog een zakje besteld. In afwachting...

Ik heb al meerdere keren bij Rood met zwarte stippen besteld en dat die ik natuurlijk alleen als ik tevreden ben. Goede, snelle service en ook goede uitleg bij de producyen die ik kocht.

Snelle levering van de beloofde lieve larven

Ik heb de bestelde larven snel in huis gekregen en zij hebben goed hun werk gedaan!

Probleem opgelost

Gemakkelijk de juiste natuurlijke vijand gevonden tegen een vervelende plaag in onze tuin, snel bezorgd, gemakkelijk uitgezet en het probleem was hiermee snel verholpen. Super!

snel geleverd, en werkt perfect

Larven van lieveheersbeestjes gekocht tegen luizen. Niet verwacht dat dat zo snel zou werken in mijn appelboom. Zou ze zo weer kopen als dat nodig is. Heb al zoveel geprobeerd, maar wilde niet iets kopen wat ook het grondwater vergiftigd.

Super goed geholpen

duidelijke site, vriendelijke mensen.

Donkerstraat 17

4063CW Heesselt

+31 (0)611 711 010

Over Rood met Zwarte Stippen

Rood met Zwarte Stippen is een webwinkel waar u simpel en snel lieveheersbeestjes en allerlei andere natuurlijke vijanden tegen plagen in uw tuin kunnen bestellen. We verzenden het grootste gedeelte via briefpost, wel zo handig. Het is onze missie om u te laten ervaren hoe eenvoudig en effectief het is om de natuur in te zetten bij het bestrijden van plagen, zoals bijvoorbeeld bladluis, in de tuin. De natuur kan alles zelf oplossen, alleen willen wij daar vaak niet op wachten. Lieveheersbeestjes zijn dan een positieve en milieu vriendelijke oplossing voor beide partijen: Ze helpen u van de overlast af en tegelijkertijd wordt de natuur, op een voor haar passende manier, een handje geholpen om in balans te komen. En die hulp kunt u eenvoudig organiseren. Nieuwsgierig? Lees verder op www.roodmetzwartestippen.nl