30 larfjes van lieveheersbeestjes

Wonder boven wonder! In het begin (ik had me niet goed voorbereid) verwachtte ik van die mooie rode lieveheersbeestjes die aan het werk zouden gaan. Tot ik begreep dat de larfjes hun buikjes vol eten aan de bladluis! En zie: de bladluis is als sneeuw voor de zon verdwenen!. Opgegeten!

De larven tegen bladluis werden snel geleverd.

Prima verzorgd en stipt geleverd

Ik had larven van lieveheersbeestjes gekocht en zoals aangegeven het zakje met open bovenkant aan de stam van mijn rozenstruik gehangen. De grotere larven begonnen meteen omhoog te klimmen. Helaas moest ik het zakje met zaagsel en resterende larven over de struik uitstrooien ivm voorspelde regenbuien. Maar, wat schetst mijn verbazing: na een aantal dagen, het was inmiddels weer langere perioden droog. Bleken alle luizen verdwenen! Een wonder van de natuur inderdaad. Helaas waren nergen roodborstjes te zien. Weggevlogen? Ik weet het niet. Wel opeens de mierenkolonie van vorig jaar weer voor mijn tuindeuren actief. Nou ja, we zien wel waar dat op uitloopt. Er heet water overheen gooien, zoals iemand aanraadde, gaat mij te ver. Groetjes, Ilonka

Snelle levering van gezonde diertjes

We hadden last van luis in de hortensia, dus larven van het lieveheersbeestje besteld. Ze kwamen op tijd en zijn nu bezig de luis op te eten. Uit eerdere ervaring weten we dat het een week of 2 a 3 duurt voordat alle luis verdwenen is. Dus we wachten nog even af. Voor nu zijn we super tevreden

Good source for ladybugs

I had an aphid infestation in my garden and ordered lady larvae from Rood met Zwarte Stippen. After some weeks from releasing the larvae in the garden, all the aphids disappeared.

Goede klantenservice

Na een vertraging van de zending wordt er een nieuw zakje opgestuurd. Helemaal top!

Goede snelle service en goed product

Met zorg verpakte larven in goede staat ontvangen en goede ontwikkeling tot lieveheersbeestjes

Helaas Zeer slecht ervaren.

Had 50 larven besteld waar er maar letterlijk 4 ervan het hebben overleefd. Heb er na Contact gehad per mail waar mevrouw beweerd dat het niet mogelijk is.

Geen luizenplaag. Geen gedoe met meer of minder verantwoorde middeltjes. En prachtige rozen

Ik had niet veel schade dus die twee lieveheersbeestjes die bleven leven hebben geholpen.

Ze zijn zowat allemaal vroegtijdig gestorven. Te duur experiment.

Bestelling en afhandeling is zeer goed. De lieveheersbeestjes zijn verslagen :(

Het contact en informatie is zeer goed. Na de bestelling te hebben ontvangen heb ik de larven en de lieveheersbeestjes opgehangen in de plant met bladluis. Daarvoor heb ik bestrijdingsmiddel tegen de mieren aangebracht aan voet van de plant. Direct na het plaatsen van de lieveheersbeestjes werden ze aangevallen door de mieren. Een ware veldslag was het gevolg. De lieveheersbeestjes zijn verslagen :( Het heeft dus niet gewerkt. Wellicht is het beter meer informatie te geven over bestrijden van bladluis i.c.m de lieveheerbeestjes. dit was zonde van mijn geld.

Dode larven..

Ik vind het idee helemaal super maar ik had geen positieve ervaring met het product. Heb alle handelingen opgevolgd uit de gebruiksaanwijzing. Helaas geen lieveheersbeestjes, maar dode larven.

middel tegen naaktslakken werkt prima. goede informatie en snelle levering.

ik heb geen lieveheersbeestjes gezien helaas

de luis is er nog en ik heb geen enkel lieveheersbeestje gezien helaas.

Het werkt fantastisch

Al 3 jaar maak ik gebruik van jullie larven voor mijn 2 meter hoge hibiscus struik. Nu na 3 weken zijn alle luizen opgegeten en heb ik meerdere lieveheersbeestjes rondlopen in de struik. Ik had dit jaar zelfs eitjes op 2 bladeren die door de vorig jaar uitgekomen lieveheersbeestjes nu zijn achtergelaten op mijn hibiscus.

Super, die kleine rood met zwarte stippen beestjes ruimen alles op :)

Snelle levering, super product en bovenal een natuurlijke manier van bestrijding

Teleurstellend

Denk dat alle lieveheersbeestje al dood waren voordat ze bezorgt zijn. Er zat 1 levende larf in

Onbekend

Ik weet nog niet of het uitwerking heeft maar ik doe het in ieder geval met veel plezier. Heb echter veel mieren waar ik niet van af kom, wat ik ook probeer, maar goed, we wachten af!

Effectief

Je moet wat geduld hebben, maar leuk om te zien hoe de larven steeds groter worden en de luizen steeds minder.

Snel, goede prijs en luizenplaag was snel weg!

Snel, goede prijs en luizenplaag was snel weg!

positief, alhoewel het aangeven ...........

positief, alhoewel het aangeven van een knipje aan de onderkant van het zakje bij plotselinge harde regenval, wel zou bijdrage aan het sneller drogen van de inhoud. Bij gevolg overleven de beestjes gemakkelijker!!!!, toch!

Eerlijke en snelle webshop met een mooi en beter milieu doelstelling

Al enige jaren koop ik bij Rood met Zwarte Stippen. Elke keer zien de producten er piccobello uit. In de laatste keer, bij de nematoden, was zelfs een koelelement bijgevoegd ivm het warme weer. Een aanrader om met de juiste instelling een plaag te bestrijden.

Ik had een plaag van luizen in mijn vlier. Hier een zakje lieveheersbeestjes larven besteld en een huisje voor lieveheersbeestjes. Werd snel bezorgd, en de larven hebben hun werk perfect gedaan! Boom helemaal schoon. Huisje is leuk maar nog geen lieveheersbeestjes in gezien, misschien hangt hij verkeerd of ik moet meer geduld hebben.

Mijn heg is gered!

Mijn beukenheg zat helemaal onder de luizen, dus ik heb een legertje lieveheersbeestjes-larven besteld. Ik heb ze volgens de instructies over de planten verdeeld, en een paar weken later waren bijna alle luizen weg! Zonder chemicaliën, veilig voor het milieu en onze kat. Als ik weer een keer luizen spot ga ik hier zeker weer bestellen. Ik houd van kleine webshops: de service is veel sneller, beter en persoonlijker dan bij bol.com, en de prijzen zijn lager omdat er bij bol.com commissie meeberekend wordt.

Prima service en goede stap voor minder chemicalien

Leuk contact en goede service. Kwaliteit van levering en producten. En de lieveheersbeestjes doen hun werk goed. Kan weer een jaartje (of 2) vooruit. Merci!

Donkerstraat 17

4063CW Heesselt

+31 (0)611 711 010

Over Rood met Zwarte Stippen

Rood met Zwarte Stippen is een webwinkel waar u simpel en snel lieveheersbeestjes en allerlei andere natuurlijke vijanden tegen plagen in uw tuin kunnen bestellen. We verzenden het grootste gedeelte via briefpost, wel zo handig. Het is onze missie om u te laten ervaren hoe eenvoudig en effectief het is om de natuur in te zetten bij het bestrijden van plagen, zoals bijvoorbeeld bladluis, in de tuin. De natuur kan alles zelf oplossen, alleen willen wij daar vaak niet op wachten. Lieveheersbeestjes zijn dan een positieve en milieu vriendelijke oplossing voor beide partijen: Ze helpen u van de overlast af en tegelijkertijd wordt de natuur, op een voor haar passende manier, een handje geholpen om in balans te komen. En die hulp kunt u eenvoudig organiseren. Nieuwsgierig? Lees verder op www.roodmetzwartestippen.nl