Goede service en levering

Topperdetoptop!

Nette service! En snelle service. Krijg alleen wel hebberige vingers van de site

PRIMA SITE: INSPIREREND EN DUIDELIJK. OM HET SNEL NA TE DOEN

De basiskennis van breien heb ik als kind geleerd. Maar de variaties van steken niet. Heerlijk om dit nu zo duidelijk uitgelegd te krijgen en te zien! Ga er absoluut mee aan de slag. Verheug me al over het resultaat :-)

veel keuze snelle bezorging en heel makkelijk betalen ook met vvv bonnen ideaal

Zeer groot assortiment en heel goed verzonden.

Wolplein is mijn go to webshop als ik iets handwerk gerelateerd nodig heb. Zowel in de winkel als op de webshop ben ik altijd heel goed geholpen. Ik ben altijd heel tevreden over wolplein.

Uitgebreide webshop met heel veel keuze

Wat een grote keuze aan garen maar ook werkmateriaal, heel fijn om hier te shoppen. Enige minpuntje is de langere tijd van bezorging.

Nette goede service

Nette service, zeer aan te bevelen. Als er wat mis gaat dan word het netjes opgelost

Goede communicatie, kwaliteit producten is ook prima evenals levering!

Website is overzichtelijk en helder, communicatie ook, wat bij veel bedrijven ontbreekt! Ik ben zeer tevreden en heb nu ook een account aangemaakt. Ben nu vaste klant van wolplein en kan mij helemaal uitleven op mijn hobby.

Snel geleverd, goede kwaliteit product

Bestelling bnnen 2 werkdagen geleverd en goede kwaliteit garen voor zeer redelijke prijs. Stylecraft Special Double knit garen voelt lekker zacht aan en is erg fijn om mee te haken.

Eerste bestelling

Had wat assecoires nodig, makkelijk te vinden op site. Bestellen ging makkelijk ook duidelijk. Pakket was er snel, binnen 4 dagen. Keurig een track link. Ben zeer tevreden.

Zo leuk !

Er ging iets mis met mijn bestelling maar gauw vergeten want wat een mooie pakket Zo leuk ingepakt met een mooie tas Ik ben na 30 jaar vol enthousiasme weer aan het breien. Dank je wel Wolplein

Prima online winkel.

Duidelijke site. Leuke aanbiedingen. Snelle levering, ook de nabestelling. Ik had garen tekort. Ik heb een mooie trui gebreid met drops belle. Heerlijk garen om te dragen. Als de bestelling binnen komt, wil je meteen aan de slag. Ga zo door!

Snel en simpel!

Makkelijk te bestellen, snelle levering, die ook nog mooi verpakt is!

Bestelling is snel geleverd en was netjes verpakt

Mijn bestelling was snel geleverd, en het garen had een mooie kwaliteit

Alles is uitstekend geregeld

Snelle levering, snel verzonden, goed vepakt

Fantastische, lieve en kundige mensen

Een geweldige mooie winkel, Alles is zo mooi geëtaleerd, en de mensen van Wolplein zijn kundig en enthousiast.

Snelle verzending en mooie spullen!

Tevreden met mijn spullen en verzending was snel!

Duidelijke website

Het aanvraagformulier was duidelijk en het pakket is netjes verpakt toegekomen. Je kon de zending volgen.

Tevreden klant

Een doos vol prachtige katoentjes gekocht. Een feest om uit te pakken.

Overzichtelijk

Leuke website. Goede indeling overzichtelijk.

Bijzonder klantvriendelijk

De website geeft goed aan of iets aanwezig is of dat het wat langer duurt voordat iets weer op voorraad is. Men is zeer bereid mee te denken en om oplossingen voor mijn ongeduld voor te stellen.

Mooie bollen katoen, snelle levering!

Ik heb al eerder katoen hier besteld, Kwaliteit is altijd goed. De levering is super snel. Ik zal hier zeer zeker vaker bestellen!

niet wat ik besteld heb.

Jammer dat ik een groot muziekdoosje heb besteld die 3 minuten zou spelen en dat ik nu een muziekdoosje krijg van 1.5 minuut.

Nette levering en prettig contact

Handig online kleuren uitgezocht en besteld. Een bol was niet op voorraad en hoelang de levertijd was stond er niet bij. Nadat ik had gemaild kreeg ik dezelfde dag nog een telefoontje met de levertijd en dezelfde week had ik het leuke pakket in huis om aan de slag te gaan met een nieuw haakproject!

Geweldige service

Ik had bij mijn bestelling van een paar bollen stylecraft een bol met fouten. Ik kreeg keurig en kostenloos een nieuwe bol opgestuurd. Dat vind ik geweldige service

Doornepol 5

5301 LV Zaltbommel