Na mijn laatste bestelling ontzettend teleurgesteld
Haakpakket gekocht, de wafeldeken, bestaande uit 3 kleuren. Erg duur pakket, over de 100euro. Maar ik dacht; dan is het ook super garen enz. Allereerst was er te weinig garen, maar kreeg ik aangevuld met kleine bijbetaling. Deken werd daardoor al rond de 140euro!!!! Maar per bol zaten er 'fouten' in het garen, waardoor je onverwachts de fout in het garen eruit moest knippen, dus afhechten/aanhechten enz. Met zo'n dikke draad zie je dat afhechten en aanhechten dus terug. Klacht over ingediend, maar de fabrikant doet hier weinig mee. Van wolplein dan code met 10% korting voor volgende aanschaf, maar ik koop niet meer wat. Ik ben te teleurgesteld, omdat ik een deken heb nu, zonder rand, want daarvoor was het garen ontoereikend en was er alleen nog wat beschikbaar met ander verfbad, wat ook geen optie is. Zonder rand is het niet mooi en ook niet met al die afhechtingen/aanhechtingen, dus ik zal het niet cadeau kunnen geven. 140euro weggegooid geld. Ik vind dat nogal wat, nog los van 3 maand eraan werken voor niets.