Prima spul, prima prijs, prima levering

Zeer ruime keuze, redelijke prijs, goede klantvriendelijkheid. Vandaag besteld, morgen geleverd. En de kwaliteit is ook prima.

Snel geholpen

Muziekdoosje met Schubert's slaapliedje. Gevonden en snel in huis. Kleindochter weer blij nu ik haar muziek mobiel kon repareren.

Goede service en goede kwaliteit producten

Fijne winkel met deskundig personeel. Geen gewone winkel, eerder een snoepwinkel!

heel tevreden

grote keuze, snelle service goede prijzen

...

Uitstekende prijs/kwaliteit

Snelle levering. Goede kwaliteit en leuke betaalbare prijzen.

haken

snelle levering van mijn bollen zodat ik weer verder kon met het haken van mijn sprei

Keurig afgehandeld :)

Netjes en op tijd de bestelling ontvangen en ben er blij mee xxx

TOP

Prima geregeld

Alles naar wens geleverd.

En ook heel snel bezorgd!

geweldig webwinkel

Ik vind dat jullie de problemen goed oplossen . En als.er iets verzonden wordt is het netjes aangekomen Dikke pluim voor jullie

Snelle service, grote voorraad

Een nadeel: als vegetariër stel ik geen prijs op een kortingsbon van een slager.

Niets op aan te merken...

Perfect en vlekkeloos verlopen. Goede communicatie, snel geleverd in een vrolijke roze doos, mooi materiaal. Ben meteen aan de slag gegaan. Dank u wel

Het pakketje was met zoveel zorg ingepakt. Echt een kadootje! Ik werd er helemaal blij van

Wat is daar aan de hand?

Bestel er al jaren altijd prima maar nu de laatste tijd is het een ramp. Je krijgt geen antwoord op je mails en de bestelling is geplaatst maar daarna niets meer gehoord of gezien, snap er niets van. Dat is echt iets van de laatste tijd volgens mij.

Goede levering, uitstekende kwaliteit

Heerlijk om de roze doos met mooie, kwaliteitsgaren weer te ontvangen. Het duurt nu iets langer dan vóór corona, maar mijn bestelling kwam keurig binnen de voorgestelde tijd en netjes verzorgd binnen. Fijn om zoveel merken en kleuren garens bij Wolplein te kunnen vinden.

Slordig

Ik had wil besteld voor een vest. Toen ik een paar weken later belde voor extra wol kreeg ik niemand aan de lijn. Mail gestuurd, na twee weken nog geen antwoord. Gebeld. Ik zou teruggebeld worden. Twee weken later weer een mail... antwoord: we hebben de wol niet meer. Als ik aangeef dat ik het jammer vind dat niemand mij geantwoord heeft, krijg ik te horen dat ze dat zeker nog zouden doen. Ik bestel hier niet meer..

Laatste maanden erg trieste service (oftewel totaal geen service)!

Anderhalve week geleden bestelling gedaan omdat ze aangaven dat de levertijd 3 tot 5 dagen was en op diezelfde datum een mail gestuurd over een retourzending. Van beide nog geen enkele reactie! Gisteren gebeld met Wolplein, na 15 minuten wachttijd werd ik door de computerstem bedankt voor het wachten en werd de lijn verbroken. In deze tijd van online bestellen vind ik het ongelooflijk dat Wolplein het zo laat afweten. Ga op zoek naar andere onlineshops voor mijn bestellingen, want dit werkt duidelijk niet.

Na 1,5 maand wacht ik nog steeds op mijn bestelling of nieuws erover

1,5 maand geleden plaatste ik een bestelling bij Wolplein. Na 3 weken heb ik hen gemaild voor een statusupdate, ik vernam nl niks over de bestelling. 2 weken later had ik nog steeds geen antwoord dus belde ik naar de customer dienst. De bestelling bleef hangen omdat er een product niet was, maar niemand die dit liet weten. Ze lieten dan een deel van de bestelling opsturen, ondanks ik via mail en telefoon de correctie in het adres had doorgegeven, bleef het foute adres staan waardoor dit pakket niet geleverd kon worden, opnieuw gestuurd moest worden. Dit pakket is ondertussen geleverd. Nu zijn we 1,5 maand verder en heb ik nog steeds geen nieuws over de rest van het pakket en geen antwoord op mails van meer dan een week geleden...

Heel slecht

~Weken terug heb ik de wol gekregen waar bij de prijs-kwaliteit-verhouding totaal niet met elkaar overeenkomt Ook sinds weken terug heb ik inmiddels vandaag mijn derde mail gestuurd en weer mijn geld teruggevraagd maar tot op heden geen enkele reactie De inhoud van dit bericht spreekt voor zich in alle objectiviteit Daarom voel ik mij opgelicht door Wolplein en dat nog niet eens de moeite wordt genomen om te reageren.

Awful customer service

Apparently there has been some problem with my order and I tried to reach out to solve this because I paid and I really want their products. Two emails and no response from them. Hopefully they will contact me for either help find my order or refund me the money. If this happens, I will change the review and keep it update.

Slecht

Had per ongeluk 2 x betaald, direct mail gestuurd, geen antwoord, daarna de zending dubbel ontvangen, 2 x verzendkosten dus ook, weer mail gestuurd ( 14 mei). Tot op de dag van vandaag geen reactie. Als je ergens anders besteld heb je direct contact, denk te grote organisatie, zal hier niet meer bestellen

Levering blijft uit

ik vrees dat ik niet de enige ben met een klacht over de levering van mijn bestelling. Ik zit nu 2,5 week te wachten en dan gaat het ook nog om een flink bedrag. Op mijn mails wordt niet meer gereageerd, is ook lastig natuurlijk om steeds excuses te moeten maken. Kortom, een afrader!

eerste fase goed, tweede, de levering falicant: niet geleverd wegens zogenaamd onbestgelbaar

Het aanbod van breipatronen vind ik super. Ik had wat problemen met de bestelling, omdat ik niet wist hoe je het winkelmandje kon wijzigen, jullie hebben me snel, vriendelijk en adequaat geholpen om het in orde te brengen. Ik heb op voorhand betaald met een overschrijving. Maar nu komt het: ik kreeg bericht dat de bestelling onderweg was, maar naderhand dat ze onbestelbaar was. Ik vond dat de besteller heel weinig moeite gedaan heeft om de bestelling te leveren. het opgegeven adres was helemaal correct, heb ik nagekeken. Pint is dat we' in een 'aanleunwoning' bij een grote residentie voor mensen van leeftijd wonen. Het gebeurt nog dat men ons niet meteen vindt, maar andere bestellers bellen aan de hoofdingang en men legt hun uit waar ze moeten zijn. Dat is kennelijk niet gebeurd, de besteller heeft na een eerste moment van niet vinden meteen opgegeven. ik stuurde jullie hier al een mail over en ook naar Post Nl. Ik hoop dat het snel in orde komt! Sabine Burgelman

Super !!!

Eergisteren bestelling geplaatst.....vandaag al in België!

Doornepol 5

5301 LV Zaltbommel