Matig

Ik had een pakket voor een sjaal besteld duurde wel 3 weken voordat ik het ontving. Jammer dat ik geen bericht heb ontvangen dat de bezorging wat langer duurde. Had zelf al een mail gestuurd hoe de stand van zaken van de bdstelling was maar geen bericht ontvangen. Hoop dat de winkel snel weer open gaat

Jammer van de slechte communicatie.

Een van mijn bestelde product was niet op voorraad dus ik moest wachten tot het product weer op voorraad was. Twee weken nadat het product weer op voorraad was zelf gemaild zonder enig bericht (Alleen een bericht dat de bestelling verzonden zou worden) had ik de bestelling 3 dagen later in huis. Veel te lang moeten wachten dus en geen communicatie. Volgende keer steun ik toch liever weer de kleinere handwerk webshops

Goede service. Na 4 bolletjes van 1 kleur besteld te hebben was er 1 anders. Gebeld en ze sturen een ander bolletje op. Met het zelfde verfblad als de andere 3 bolletjes. Erg netjes.

slechte communicatie

Op mail na 5 dagen geen reactie. Dan gebeld! Na 10 minuten in de wacht wordt verbinding verbroken.

Goede en vlotte levering

Begin mei mijn bestelling gedaan. Binnen 1 week al geleverd. Top! En dat in deze tijd! Op de website is keurig aangegeven dat de levertijd om verschillende redenen kan vertragen. Meerdere bestellingen gedaan afgelopen jaar, Altijd goed en vlot afgeleverd!

Is er iets aan de hand?

Voor mijn verjaardag had ik aan verschillende mensen haakpakketten via jullie gevraagd. Ik krijg terug dat de verzending veel langer duurt dan 3 tot 5 dagen, eerder 10 dagen of helemaal niet. Het is ook moeilijk contact met jullie te krijgen. Op jullie telefoonbeantwoorder staat dat jullie gaan verhuizen. Is dat zo?

Zit al een week te wachten op mijn wol!

Vorige week woensdag wol besteld! Nog geen teken van leven over mijn zending!! Hoe lang nog?

Communiceren moet veel beter

De materialen die ik uiteindelijk heb ontvangen zijn prima en voldoen aan verwachting. Echter, ik heb ruim 3 weken op mijn bestelling moeten wachten. Op de website staat leveren binnen 2 tot 4 werkdagen. Telefoon wordt niet beantwoord, mail niet op gereageerd. Uiteindelijk via Facebook Messenger gehoord dat men erg druk is i.v.m. de verhuizing maar mij ook niet kan aangeven wanneer mijn bestelling dan wel komt. Alle begrip voor, maar meldt dat dan op je website zodat ik de keuze heb elders te bestellen.

Favoriete handwerkshop.

Een ding wat ik jammer vind is als er iets van de bestelling niet op voorraad is. Dit niet nagezonden word. Maar de gehele bestelling later komt. Jammer dat jullie daar een steekje laten vallen. Wil je snel aan de slag word je gedwongen tot uitstel, moet je zelf de bestelling splitsen of toch naar een andere site waar het wel leverbaar is. Dat kan klantvriendelijker.

Ondanks de corona had ik mijn bestelling al heel snel binnen

Het was de eerste keer dat ik via jullie wat had besteld en ik vind de service uitstekend. Mijn 2e bestelling was toen ik het doorgaf niet voorradig maar had ook deze al binnen 1 week in huis. Zal zeker in de toekomst nig meer bestellen. Mijn complimenten

Geweldig, het lukt weer

Heb 50 jaar geen breinaald of haaknaald vastgehad maar dankzij de heldere filmpjes kan ik de basissteken weer maken. Dank.

Netjes, en goed geleverd

Veel keus en goed, snel geleverd

de bestelling werd keurig uitgevoerd

top

Super aardig

Gewoon een fijne wolwinkel en je wordt keurig te woord gestaan als je belt Ik ben er erg blij mee

Snel en goed

Wol netjes verpakt in een leuke tas. Nog even wachten op een nederlands patroon maar verder zeer tevreden

Incomplete bestelling

Na een maand ben ik nog steeds aan het wachten op een deel van mijn bestelling. Er hebben inmiddels 2 leveringen plaatsgevonden, maar nog steeds ontbreekt er een gedeelte. Op moment van bestellen gaf de site aan dat alles op voorraad is. Wel al betaald helaas. Wolplein reageert erg laat.

Lang wachten. Dat ben ik niet gewend.

De levertijd was bijna 2 weken terwijl erop de website werd gesproken over 3-5 werkdagen. Na ruim 1 week een mail gestuurd. Helaas tot op heden (nu weer 1,5 week later)Nog geen reactie. Die komt denk ik ook niet meer. Ondertussen de bestelling prima ontvangen. Ik hoop dat we weer snel de bestellingen op kunnen halen in het inspiratiecentrum. Dat was toch altijd een leuk uitje.

Op de site stond een levertijd van twee weken door verhuizing en Corona. NA precies een week had ik de spullen in huis! Netjes verpakt!

Beter laat dan nooit

Ik had een bestelling gedaan vanuit Belgie om in de lockdown en voor de verjaardag van mijn dochter een bezigheid te hebben. Als beginnende hakers zou het misschien wel een nieuwe hobby kunnen worden. Helaas was de bestelling te laat voor haar verjaardag en nog veel later ook. Dus na een mailtje is alles goed en vlot verlopen alleen met een vertraging van bijna 5 weken. Of we er nog zin in hebben zal de tijd uitwijzen. Maar het is zeer goed verpakt aangekomen met materiaal van kwaliteit en instructies. De dochter is er zeker nog blij mee met het 'late' kado. Als de levering vroeger was had ik zeker een ster meer gegeven. Veel plezier hakertjes.

Mooie producten - langere levertijd - vriendelijke klantenservice

Van te voren stuurde ik een mail om te vragen of iemand mij wilde helpen met het beoordelen van de gekozen kleuren van de garens. Hier kreeg ik zeer uitgebreid antwoord op met goede tips en adviezen. Tijdens het bestellen werd direct gemeld dat er een langere levertijd zou zijn door de maatregelen rondom het coronavirus en de verhuizing van wolplein. Na meer dan 2 weken heb ik contact opgenomen via IG en werd ik direct gebeld en geholpen. Een dag later had ik mijn pakket binnen. Er bleek iets niet in orde maar dat werd direct hersteld. Erg blij met mijn pakket, enige minpuntje is dat ik zelf achter mijn bestelling aan moest zitten.

Samenloop van omstandigheden, erg lange levertijd!!

Vol verwachting had ik een bestelling gedaan, maar helaas bleef het toen erg lang stil. Het bleek een samenloop te zijn, verhuizing van het magazijn, niet alles op dezelfde locatie leverbaar en de beperking van corona tijd. Daar heb ik begrip voor, maar laat dat dan even weten, scheelt frustratie! Uiteindelijk kwam het wel goed maar bijna 3 weken wachten is toch wel lang......

ondanks corona drukte relatief snelle levering, goed assortiment

...

Trage levering☹️

Het heeft een maand geduurd voor dat mijn bestelling werd geleverd. Dat gebeurde pas nadat ik telefonisch contact had opgenomen! Het ging om een bestelling van € 80,- ! Het waren ook niet zomaar een paar bolletjes wol! Ik heb ook nooit bericht gehad over het feit dat er voorlopig niet geleverd kon worden, zoals wel wordt vermeld op de site. Ik denk dat ze het gewoon vergeten waren. Ik vond het erg slordig. 10% korting op de volgende bestelling binnen 2 maanden, vond ik een minimale compensatie. Ik weet niet of ik hier weer een bestelling zal doen. Elly

Prima producten, slechte service en bezorging

Op 19 april een bestelling gedaan (4 artikelen), en deze na ruim drie weken pas ontvangen. Uiteraard begrijp ik dat dit kan gebeuren door drukte, maar ik zou het dan wel fijn vinden om daar over geïnformeerd te worden. Zelf maar contact opgenomen met de klantenservice.

Top service.

Supersnelle levering! Maandag middag besteld en vandaag (donderdag) aangekomen in Engeland. Mooi verpakt en blij met deze top service!

Doornepol 5

5301 LV Zaltbommel