Onvoldoende

Op woensdag bestelling gedaan maar te weinig direct erachter aan gestuurd dat ik meer nodig had. Ik heb bestelling met de 2 bolletjes wol die ik extra nodig had er die avond achteraan gedaan. In totaal 4 e-mails gestuurd. Krijg ik vrijdag ochtend het is verzonden. Maar zonder de andere bolletjes ze hebben gewoon niet even me 4 e-mails gelezen. Ze lazen pas me 5de e-mail en toen was het te laat en komen ook niet met een oplossing het enige wat ze zeggen is dat ze gisteren vanwege feestdag niet aanwezig waren maar het is wel verzonden gisteren??? en om nu meer verzendkosten te gaan betalen dan de 2 bolletjes dat vindt ik wel wat overdreven

Geweldige service, snelle reacties, mooie kwaliteiten, goeie tips, beste site

Geweldige service

Bestelling wordt heel snel geleverd. Bij een vraag over een project, wordt je heel snel op weg geholpen. Heel erg fijn!

Erg vervelend garen.

Soft Aran garen is door het pluis niet te gebruiken. Ik kan de steken niet zien al na een klein stukje haken. Donker of lichte kleur maakt niets uit. Graag tips, terugsturen is geen optie vanwege meer verzendkosten dan dat het garen waard is. Ik hoor graag van u. Mvg, Linda Demaret

Door een rekenfout had ik te weinig wol besteld. Daar kwam ik achter toen het pakket van Wolplein werd geleverd. Direct gebeld, en na een paar minuten kreeg ik een mail dat de wol met hetzelfde verfbadnummer nog aanwezig was. De nabestelling werd de volgende dag al bezorgd, zodat ik nu voldoende wol heb met allemaal het zelfde nummer. Prima service van Wolplein!

Reviews worden niet bij artikelen geplaatst

Er lijkt censuur te worden toegepast op het plaatsen van een review bij een artikel. Reviews die enkele maanden terug geschreven zijn, staan niet op de website vermeld (zowel negatief als positief). Het telefoonnummer wordt daarnaast niet opgenomen, de verbinding wordt direct verbroken. Erg jammer, want deze punten overschaduwen de verder nette afhandeling van bestellingen en het complete aanbod op de website.

Producten prima.levertijd steeds 4 of 5 dagen

Producten prima. De site zegt nog steeds 2 dagen levertijd, maar bij mijn bestellingen minimaal 4 dagen. Ik bestel veel online en dan is dit extreem lang. Pas het aan op de website zou ik zeggen. Dit zorgt voor teleurstelling

geen waarschuwing weinig voorraad

Laatst heb ik garen gekocht voor een babydeken voor onze zoon. Nu ik bijna klaar ben en een paar bolletjes tekort kom, blijkt de katoen ineens uitverkocht. Ik ben erg teleurgesteld! Nergens op de site werd vermeld dat de voorraad bollen die ik kocht bijna op was. Als ik dat had geweten, had ik er of meer besteld, of iets anders uitgekozen. Nu zit ik met een deken die bijna af is, waar veel werk in zit, maar die ik niet af kan maken. Ik heb nog gevraagd, met bestelnummer, bij een medewerker van Wolplein of het nog ergens anders te koop is, en dan krijg ik een reactie, dat het gelukkig nog via Google te vinden is. Zonder linkje of wat. De enige kleuren die op Google nog te vinden zijn, lijken in de verste verte niet op de kleuren die ze bij mijn bestelnummer kan vinden. Jammer! Voor mij geen Wolplein meer!!

Parfait

Rien à dire prix et qualité, livraison rapide, je suis ravie

Willen graag heel veel wol verkopen , maar kunnen de drukte niet aan .

Op de site 2 dagen levertijd in werkelijkheid gaat dat 7 dagen worden. Als je wol gekocht hebt en je wil dezelfde wol weer bestellen kunnen ze niet kijken op kleur partij kleur .

Fijne klantenservice

Nadat ik een vraag had gesteld over een bij Wolplein gekocht haakpakket, kreeg ik een vriendelijk antwoord. Naar aanleiding van mijn vervolgvraag werd ik binnen enkele werkdagen gebeld en werd gezocht naar een passende oplossing. De klantenservice heeft mijn vragen naar tevredenheid beantwoord!

Geweldig online store!

Deze store heeft een uitgebreid assortiment aan garens en benodigdheden. De prijzen en regelmatige acties zijn prima! Verwerken en verzending goed en snel. Ook de klantenservice is goed en reageren snel. Kortom mijn No.1 online (haakartikelen) Store!

Topservice

Het vraagt wat geduld om op tijd geleverd te krijgen. Dat geldt voor elk bedrijf in deze tijd. Mijn bestelling kon niet meer compleet geleverd worden. Ik ben gebeld en heb mijn bestelling aangepast. Ik ben weer gebeld omdat ook mijn alternatief niet op voorraad was, er werd heel liefdevol gezocht naar een alternatief zodat de bestelling kon worden geleverd. Via de mail is dit ook allemaal bevestigd en mijn 2e bestelling terug betaald en is het alternatief toevoegd aan de 1e: Net alsof ik in de winkel was!!! Dank jullie wel!!!

Wat n geweldige service!

Eind van de ochtend geïnformeerd naar m’n bestelling omdat ik volgende week een paar dagen weg ben en het graag zou willen meenemen en nu al een bevestiging dat het klaar voor verzending ligt! Complimenten!!

Niets anders dan lof!

Al mijn bestellingen komen op tijd en als het product niet aanwezig is word ik op de hoogte gehouden.

De klantenservice was heel goed en snel.

Yarn and colors

15 bollen besteld van Yarn and colors nu het klaar is zie ik toch kleurverschil verschil heel erg jammer. Verder haakt hij super.

Vlot, snel & prachtige spullen

Groot aanbod van super mooie & kwaliteitsvolle artikelen. Snel geleverd & goede service!

Slecht

Op 31 januari een aantal Breiboeken besteld én direct betaald. Al menige mails gestuurd waarop er op 2 geantwoord is dat er gewacht wordt op 1 breiboek, dat 2 weken geleden er zeker ging zijn. Nu op 2 maart nog steeds geen bestelling gekregen. Ik heb gisteren een mail gestuurd dat ik of mijn producten wil of mijn geld terug, want mijn bestelling staat nog steeds "open", maar geen reactie. Triestige service.

Slecht

Op mijn bestelling een week gewacht. Geen bericht van wolplein . Na een week heb ik mail gestuurd en blijkt dat wol niet in de voorraad was . Andere bestelling geplaatst. Moet nog 5 dagen wachten tot het bezorgd is. Ook vertraging bij post.nl. Dat was mijn verjaardag cadeau van mijn vrienden. Ga nooit meer iets bij jullie bestellen Nena

Good Service

Thank you so much, Wolplein, for your good and quick online service! Of course, I will recommend your shop.

Niet duurzame bedrijfsvoering

Ik ben echt tevreden over de service en de snelheid waarop producten toegestuurd worden. Echter ben ik erg geschrokken van de cadeaukaarten die wolplein verkoopt. Grote plastic hoezen met een plastic kaart erin. Dit beland vervolgens in ons milieu en is echt niet meer van deze tijd. Totdat wolplein duurzame alternatieven invoert, zal ik hier geen cadeaukaarten meer kopen. Ze zijn vast creatief genoeg voor een ander mooi alternatief!

Wederom lange levertijd

Op 17 januari bestelde en betaalde ik een pakket, ad 75,00 euro, voor droomdeken 5. Tot op heden radiostilte. Dit is niet de eerste keer en blijkbaar ook niet alleen bij mij. Maar voor mij wel de laatste keer dat ik iets besteld heb. Graag ontvang ik per omgaande het pakket of mijn geld terug. Joseline

Levertijd van 3 tot 6 weken... waardeloos dus!

Ik heb op 21 dec een bestelling gedaan, op dezelfde dag/tijdstip ook bij een andere breiwebwinkel. Goed, het was vlak voor de kerst natuurlijk.. dus hield ik rekening met een langere levertijd.. maar zo lang? Bestelling van concurrent, na 1 week ontvangen. Van jullie pas op 13 januari, na mailen waar het bleef. Helaas nog steeds niet alles ontvangen, nu op 6 feb. Dus mijn advies is wel om wol, die tijdelijk niet op voorraad is niet te bestellen en voor snelle levering en ruime keus naar een andere breiwebshop te gaan! Heb vandaag een bestelling binnen gekregen van hun, met vertraging! 3 dagen nadat ik deze geplaatst had!

Vlot en gemakkelijk. Top

Doornepol 5