Goede snelle service

Alles was duidelijk en snel geregeld

alles was naar wens

ik ga zeker nog eens bestellen

Supersnelle levering

Snelle reactie op mijn vraag per e-mail. Het pakket binnen 2 dagen ontvangen! Erg blij met Stylecraft Bellissima!

Voor de 1e keer wol besteld. Overzichtelijke site en makkelijk het een en ander te zoeken. En bestelling binnen 2 dagen in huis. Toppie!

Alles wat ik al besteld heb bij jullie vind ik heel goed meestal katoen, en deze bestelling is ook super. Cadeautjes aan het maken gehaakte washandjes, deze gaan heel lang mee, heb er zelf al ervaring mee Thanks.

Goede levering, jammer van de plastic verpakking

Precies gekregen wat ik had besteld, goede kwaliteit, alleen wellicht beter om ander verpakkingsmateriaal te gebruiken dan plastic.

Gezellig en je word goed geholpen.

Ben een paar keer in de winkel geweest. En het is daar erg gezellig. En als je iets bestelt is het zo thuis. Ik ben er heel blij mee met wolplein.

zeer goed

prima advies gehad op mijn vraag en de bestelling was er snel en zag er keurig uit

Slechte beschrijving

De bestelling kwam snel, alles was goed en de kleuren precies zoals op de foto's. Groot teleurstelling was de beschrijving. Veel afkortingen en ik moest naar de blog gaan en zoeken wat is wat, waste of time! Ook de cijfers op de beschrijving waren anders dan op de patroon, verwarrend. Ervarende mensen vonden ook de beschrijving en de patroon onduidelijk. Dit is de reden dat ik via een ander online bedrijf ga de volgende keer bestellen.

snelle levering volgens afspraak

onlangs melding op de website dat levering langer kan duren omdat het druk is kwam de volgende dag de door mij bestelde wol al binnen. Super service.

zeer goed

Heb al verschillende keren besteld en ben zeer tevreden ,alles piekfijn in orde .Aanrader !!

Zeer vlotte en snelle service. Materiaal van goede kwaliteit!

Zeer goede service!

Mijn bestelling werd correct geleverd.

mijn ervaaring 10 op 10

het is de eerstemaal dat ik iets bestel en ben zeer tevreden

Snelle en correcte levering

Nadat ik een aantal spulletjes besteld en afgerekend had kreeg ik al heel snel een mailtje dat mijn zending onderweg was. De volgende middag werd het pakketje bezorgd. Het bestellen en betalen ging heel gemakkelijk.

snel, betrouwbaar, kwaliteit.

levering snel. alles netjes geleverd. wol is van hele goeie kwaliteit.

Geweldige service

Geweldige service

Snelle en perfecte levering.

Perfecte service

Overzichtelijke website en snelle afhandeling.

Valt tegen

Stylecraft Coulier pool valt tegen , stug garen en is niet geschikt voor een kol sjaal

Heel veel keus en snelle levering

Fijn bedrijf met aardige mensen. Het inspiratiecentrum in Zaltbommel is ook zeker de moeite waard om te bezoeken. Twee verbeterpuntjes naar mijn smaak: - Bestellingen worden pas vanaf 75 euro gratis verzonden. Dit bedrag vind ik erg aan de hoge kant. Rond de 30 euro zou ik beter vinden. - In het inspiratiecentrum kun je heel veel materialen zien en voelen, maar niet alles. Op de website heb ik verschillende garens gezien die niet in de winkel lagen.

Prima, snel geleverd. Verzendkosten ook acceptabel.

Betaalbaar en snelle levering

Website geeft goede foto’s van artikelen en twgen een prima prijs. Vaak leuke aanbiedingen.

Goede kwaliteit

Alleen mails van w oolplein kwam als spam op mijn mailaccount

Lange wachttijd levering

Ik heb weken op mijn bestelling moeten wachten.

Doornepol 5

5301 LV Zaltbommel