Helemaal top!

Duidelijke site! Zelfs in de topdrukte van kerst bezorging de volgende dag. Pakket is goed verpakt. Dit is een fijne 1e ervaring!

Goeie, snelle verzending

Goeie, snelle verzending

Mijn bestelling is zoek, ik moet er vooral zelf achteraan.

Er komt alleen actie als ik dit zelf in gang zet. Fout ligt niet bij mij. Besteld, betaald en in afwachting van mijn pakketje.

Zeer fijne website met uitgebreide en erg nuttige product informatie, snelle levering, prima verpakt, producten goede kwaliteit.

Bestellen gaat snel, levering helaas niet.

Ik wacht nog steeds op een bestelling geplaatst op donderdag en het is inmiddels maandag. Het zal wel aan PostNL liggen want die is sinds zaterdag al onderweg en helaas geen update.

Goede prijs en super snelle levering

Mijn eerste ervaring was heel goed. Niets op aan te merken. Ik kom zeker terug wanneer de tijd daar is.

zeer tevreden!

Snelle levering en heel blij met de prijs! Ik ga hier zeker weer bestellen

Beste gel ever !!

Eindelijk een gel die mijn krullen positief beïnvloeden. Heerlijk , plakt niet en lang houdbare krullen zonder dat ze uitzakken

Je krijgt wat er wordt beloofd.

Goed product voor een mooie prijs.

Top service, snel antwoord, goede producten.

Is goed

Is goed

Goed product

Snelle levering tegen goede prijs

Goede ervaring

Fijne producten, snelle levering

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Hele snelle levering

Volgende dag in huis. Super fijn.

Overzicht

Alles werkt super snel

Prima en volgens afspraak snel geleverd

Snel en goed

Mijn haar krullen nu mooier

snelle en correcte levering

snelle en correcte levering

binnen 1 dag geleverd. en goed geprijsd

binnen 1 dag geleverd. en goed geprijsd

Tevreden

Grote aanbod producten aan mooie prijzen. De levering naar België was binnen 24u! Geweldig. De klantenservice is ook top.

Alles naar wens.

Mijn bestelling werd super snel bezorgt.

Echt een goede webshop

Mijn ervaring is dat haarpro.nl veel goede producten heeft, met duidelijke beschrijving er bij, en zeer snelle levering, met goede prijzen. De website werkt ook altijd goed. Ik lees dat je met vragen en advies altijd contact kan opnemen,wat ook heel fijn is. Ik had een prijs gewonnen bij haarpro.nl en netjes geregeld geen poespas, gewoon zelf gratis producten uitzoeken en meteen geleverd. Super!!! Ik ben zeer tevreden, en zal daar gewoon blijven bestellen.

Kosmonaut 14

3824 MK Amersfoort