Reactie van het bedrijf
Beste Aruna,
Wat ontzettend balen dat je retourzending vermist is geraakt! Zoals via mail aangegeven kan alleen jij contact opnemen met PostNL betreffende dit pakken, aangezien jij de opdrachtgever/verzender bent. We kunnen het wel nog eens navragen bij de chauffeur, of hij iets weet, maar vermissingen komen altijd lastig boven water. Je had er voor kunnen kiezen het pakket verzekerd te versturen of met handtekening voor ontvangst, maar hier zijn wij als ontvanger niet verantwoordelijk voor. Als webshop hebben wij dit probleem ook wel eens, en dan is het onze verantwoordelijkheid, als verzender, om het pakket opnieuw te sturen of te vergoeden. In dit geval zijn wij niet de verzender en daarom niet verantwoordelijk.
Wat betreft het (telefonisch) contact; we worden dagelijks door klanten gebeld en staan ze netjes te woord. Je hebt ons gebeld, we hebben jou gebeld (je nam niet op) en we hebben snel op je mails gereageerd. Dat je niet de uitkomst krijgt die je graag had gewild is natuurlijk wel ontzettend vervelend voor je.
Ik adviseer je nogmaals om contact op te nemen met PostNL om te proberen het pakket boven water te krijgen en wij zullen nogmaals navraag doen bij de chauffeur.
Met vriendelijke groet,
Nienke van Haarpro.nl