Mooie overzichtelijke site en het bestellen gaat altijd makkelijk!

Haarpro heeft prachtige producten van hoge kwaliteit. Bestellingen worden razendsnel ingepakt en verzonden en de klantenservice is fantastisch!!

Het product is super!!!

Het is echt een super product voor gekruld haar. Makkelijk te bestellen en snel geleverd!

top

Snelle levering, netjes verpakt!

Heel tevreden

Super snelle en correcte levering. 24u later had ik al alles keurig in mijn brievenbus. En voor een zeer correcte prijs.

Duidelijke website met een groot assortiment. En een snelle levering.

Ruime keuze en vergelijkbare prijzen met andere gespecialiseerde websites op het gebied van haarverzorging. Supersnelle bezorging.

Goede service en goede prijzen.

Door de prijzen heb ik voor deze site gekozen, duidelijke informatie. Snelle levering, goede communicatie!

Snel en correct

Mijn bestelling werd zoals beloofd heel snel en volledig correct uitgevoerd. Toppers.

Helemaal top

Goede producten tegen redelijke prijs. Snelle levering. Helemaal top. Ik koop al jaren bij Haarpro mijn haarproducten

super snelle levering

Gisteren besteld. de dag erna bezorgd. Top.

Zeer snel

Snel en goed

Hier kom ik zeker terug!

Goed advies gekregen, snel geleverd gekregen, goede prijs. Ik kom hier zeker terug!

Snel bezorgd. Goed spul.

Prima...

Levering duurde iets langer dan dat ik gewend ben maar voor de rest top...

Volume

Hwb er al jaren ervaring mee. Mijn kapper waar ik voorheen kwam, gebruikt het. Maar ik kom niet meer bij die kapper ivm met mijn verhuizing en ik mis het gewoon, vooral nadat ik mijn haar had gewassen. Dus opinternet gaan zoeken en vond het eigenlijk gelijk. Ben helemaal blij dat ik het weer kan gaan gebruiken. Geen haar meer wat langs mijn hoofd hangt maar haar waar volume in zit. Het ziet er een stuk beter en gezelliger uit.

uitstekend alle producten geleverd

Fijne haardproducten, snel geleverd

Ik bestel hier mijn haarproducten. Verschillende topmerken onder één dak, snel verzonden.

Snel

Snelle levering en duidelijke te volgen zending

Zie boven.

Snelle levering.

Snel en scherpe prijs

Snel en scherpe prijs. Goede communicatie

Fijne, kleine maar vooral lichte föhn. Voor de krullebollen onder ons echt een aanrader! De handdoek en mistsprayer zijn ook fijn in gebruik.

Bestellen ging heel gemakkelijk en de levering was snel.

Prima bedrijf

Snelle levering tegen gunstige prijs.

Supersnel

Heerlijk haarmasker van balmain