Altijd prima

Goed assortiment en snelle levering. Heel fijn bedrijf.

Zal hier weer bestellen

Ik vond hier productieven Ouidad die ik elders niet vond. Daarnaast supersnel netjes bezorgd.

Mijn bestelling was heel snel verwerkt en bezorgd. Top

Binnen een uur na het plaatsen van de bestelling een mail dat mijn producten klaar stonden voor verzenden. Volgende dag was het binnen. En dat op black friday!

Snelle levering prima producten

Ik heb op donderdagavond laat besteld en met leuke korting nog beter dan met black Friday zelf en alles was super snel in huis en prijzen waren Heel gunstig

Netjes en verzorgd

Een snelle en duidelijk afspraak,goed na gekomen!

Wat ik nodig heb is altijd op voorraad. En bij problemen zijn ze altijd super snel met oplossen. Heel fijn!

Super snelle levering

Super snelle levering

Voldoende keus van de producten.

Voldoende keus aan producten. Makkelijk online bestellen.

Zeer snelle levering

Makkelijk en snel

Product was makkelijk te bestellen en de volgende dag al in huis. Super

Snelle verzending

Snelle verzending, goede prijs, duidelijke communicatie.

Teleurgesteld

Product op de site stond op voorraad. Kreeg daarna een e-mail dat het product niet meer op voorraad is. Gevraagd om testers, hebben ze niet. Gevraagd om korting voor verzending als het product wel op voorraad is. Geen antwoord op gekregen. Teleurstellend. Wordt niet met je meegedacht.

Snel en prima spul

Dit is g ewoon prima spul, je doet er lang mee, beetje prijzig, maar gewoon t beste.

Ik heb het pakketje nog niet ontvangen

Helaas heb ik nog altijd het pakketje niet ontvangen…

Wel super snelle levering daar wel heel blij mee

goeie webwinkel

overzichtelijk snelle levering grote sortering

Glans, volumer, slag geen krul

Mijn haar glanst meer en voelt zachter. Geeft meer Volume, helaas met kleinste borstel nog geen krul wel slag. Lastig om van warm naar stand koud te zetten om krul te creëren, je moet elke keer föhn uit zetten dan weer 1 tandje hoger of goed tellen hoeveel klikken terug. Borstel draait goed, nog zelfs te snel. Het blijft niet draaien in een gedeelte van het haar maar rolt gelijk naar hoofdhuid. Dat is jammer maar doet z’n werk wel goed genoeg. Had liever mee krul gehad, oefening baart kunst!

Mijn bestelling

Niet gelijk uitgeleverd, maar wel netjes op de hoogte gehouden

Goede en duidelijke communicatie.

Netjes en op tijd geleverd.

Zeer snelle en correcte levering

Vandaag besteld is idd volgende dag in huis

Very nice customer service and fast delivery

I highly recommend, they work very good, even did a favour for me for my recent order. Thank you.

goede producten en prijs

snelle levering, makkelijke bestelling

Snelle levering,

Goede service en snelle levering

wennen

Ik gebruik het product nog niet zo lang dus misschien moet ik er nog aan wennen? Ik vindt het niet fijn als een product zichtbaar in het haar achter blijft en of hard aan voelt dus weet niet of dit iets voor mij is. Als ik evt de scrunching oil erbij gebruik gaat het wel beter.

Snel en goed

Snelle levering perfect