Goed assortiment en snelle levering. Heel fijn bedrijf.
Ik vond hier productieven Ouidad die ik elders niet vond. Daarnaast supersnel netjes bezorgd.
Binnen een uur na het plaatsen van de bestelling een mail dat mijn producten klaar stonden voor verzenden. Volgende dag was het binnen. En dat op black friday!
Ik heb op donderdagavond laat besteld en met leuke korting nog beter dan met black Friday zelf en alles was super snel in huis en prijzen waren Heel gunstig
Een snelle en duidelijk afspraak,goed na gekomen!
Wat ik nodig heb is altijd op voorraad. En bij problemen zijn ze altijd super snel met oplossen. Heel fijn!
Super snelle levering
Voldoende keus aan producten. Makkelijk online bestellen.
Zeer snelle levering
Product was makkelijk te bestellen en de volgende dag al in huis. Super
Snelle verzending, goede prijs, duidelijke communicatie.
Product op de site stond op voorraad. Kreeg daarna een e-mail dat het product niet meer op voorraad is. Gevraagd om testers, hebben ze niet. Gevraagd om korting voor verzending als het product wel op voorraad is. Geen antwoord op gekregen. Teleurstellend. Wordt niet met je meegedacht.
Beste Christa, We zijn verbaasd door uw review, omdat we nog via mail met u in contact waren over een vervangend product. Voor testers zijn we afhankelijk van de leverancier, en die hebben we inderdaad niet altijd. Wat betreft de verzendkosten, deze hadden wij voor een vervangend product uiteraard voor onze rekening genomen, echter u gaf aan geen vervangend product te willen ontvangen. Hopelijk bent u wel tevreden over onze snelle levering van de rest van uw bestelling en over de producten. Met vriendelijke groet, Nienke van Haarpro.nl
Dit is g ewoon prima spul, je doet er lang mee, beetje prijzig, maar gewoon t beste.
Helaas heb ik nog altijd het pakketje niet ontvangen…
Beste Roy, PostNL heeft geprobeerd uw bestelling af te leveren, maar vermoedelijk was u niet thuis. Ze hebben het daarom afgeleverd op een PostNL locatie en ik zie dat u het daar inmiddels ook hebt afgehaald. Gelukkig heeft u het pakket toch ontvangen! Met vriendelijke groet, Nienke van Haarpro.nl
Wel super snelle levering daar wel heel blij mee
Beste Mathilde, Het klopt inderdaad dat u geen Black Friday korting heeft ontvangen, want uw bestelling is 2 dagen voor Black Friday geplaatst. Toen hadden we dus ook geen Black Friday korting. Maar omdat we graag al onze klanten tevreden willen houden, zal ik u via mail een passende oplossing bieden. Met vriendelijke groet, Nienke van Haarpro.nl
Originele beoordeling
Maar raar kreeg de black friday korting niet dus denk de volgende keer maar de producten bij een ander kopen !!
overzichtelijk snelle levering grote sortering
Mijn haar glanst meer en voelt zachter. Geeft meer Volume, helaas met kleinste borstel nog geen krul wel slag. Lastig om van warm naar stand koud te zetten om krul te creëren, je moet elke keer föhn uit zetten dan weer 1 tandje hoger of goed tellen hoeveel klikken terug. Borstel draait goed, nog zelfs te snel. Het blijft niet draaien in een gedeelte van het haar maar rolt gelijk naar hoofdhuid. Dat is jammer maar doet z’n werk wel goed genoeg. Had liever mee krul gehad, oefening baart kunst!
Niet gelijk uitgeleverd, maar wel netjes op de hoogte gehouden
Netjes en op tijd geleverd.
Vandaag besteld is idd volgende dag in huis
I highly recommend, they work very good, even did a favour for me for my recent order. Thank you.
snelle levering, makkelijke bestelling
Goede service en snelle levering
Ik gebruik het product nog niet zo lang dus misschien moet ik er nog aan wennen? Ik vindt het niet fijn als een product zichtbaar in het haar achter blijft en of hard aan voelt dus weet niet of dit iets voor mij is. Als ik evt de scrunching oil erbij gebruik gaat het wel beter.
Beste Lely, Bedankt voor je review, echter is het bij Kiyoh de bedoeling dat je een beoordeling schrijft over de webshop. Dus bijvoorbeeld of je tevreden bent over de klantenservice, de levering, de webshop. Reviews over een product kun je bij ons op de website achter laten. Mijn collega zal je een mail sturen met wat extra tips over het product dat je bij ons hebt besteld. Hopelijk gaat dat je helpen en zal het product je dan ook beter gaan bevallen. En natuurlijk hoop ik dat je wel tevreden bent over Haarpro.nl als webshop. :-) Met vriendelijke groet, Nienke van Haarpro.nl
Originele beoordeling
Snelle levering perfect