Goed verpakt volgende dag al in huis goede prijs verhouding, ik zou hier weer bestellen

Prima product, snelle levering

Product is als omschreven. Snelle en nette levering

Super volgende dag in huis

Organic products are the best

Quality products and , fast delivery !

• Ci consiglieresti? Si

Op tijd bij postnl aangeleverd.

Ik heb nog niets ontvangen.....dus ik wacht wel af wanneer de zending wordt gebracht op de aangegeven tijd van postnl was ik wel thuis.....

Prima!!

makkelijk besteld en de volgende dag in huis!!!!!

Perfect danku

Snelle, nette bezorging

Fijne webshop en alles wordt snel en netjes geleverd. Goede prijzen ook.

Snelle en goede levering

Haarpro doet wat het belooft: een snelle levering en goede producten.

Super snelle levering!

Super snelle levering !

Snel levering en verschillende producten

klantgericht

De bestelling wordt vandaag al bezorgd: gisteren pas gedaan. Heel goede klantvriendelijkheid. Als het produkt ook zo goed is zal ik zeker weer bij hun een bestelling doen.

Bestellen gaat gemakkelijk. Website is overzichtelijk. Duidelijke communicatie na het bestellen over het verloop van de bestelling en de bezorgtijd. Duidelijke communicatie als een artikel niet op voorraad is. Makkelijk betalen via meerdere mogelijkheden. Ook achteraf betaling mogelijk. Producten te koop die anders bij de kapsalon gehaald moeten worden wat qua afstand, als je niet in een stad woonachtig bent, niet altijd handig of haalbaar. In een woord top.

Beste van allemaal

Op zaterdagmiddag besteld, maandag in huis! Echt super!

Ik ben zeer tevreden. Snelle service.

Snel en in goede orde ontvangen

Pas 1 x product gebruikt, de devine conditioner net kleur tint maar geen keuring waar genomen. Misschien dikker aanzetten. En de cacao shampoobar ook geen kleuring van gezien. Naast dat, denk ik prima product

Goed product en snelle bezorging.

Goede en snelle service en levering

Goede service, klantgericht en snelle levering. Bericht bij weer op voorraad van een product, helemaal top. Prijsgunstig!

Scherpe prijzen

Ruime keus assortiment en scherpe prijzen. Snelle levering.

Prima ervaring. Netjes en op tijd geleverd

Oke

Helemaal toppy goed verpakt en snelle levering.

Helemaal toppy, en ze hanteren naar de oorspronkelijke produkt prijs. Vergeleken andere aanbieders waar ze werkelijk waar,sommige er 10 euro boven op gooien op de oorspronkelijke prijs. Maar door dat de prijs hier normaal zijn. Is dat voor mij een reden om weer terug te komen om mijn bestelling te plaatsen. En denk dat dit juist het volume moet zijn voor een bedrijf. Dat klanten weer trug komen!!!

Prima krulfohn maar belachelijk grote doos

Snel ontvangen, mega doos waar wel 30 krulfohns in pasten. Prima kwaliteit krulfohn

Duidelijk en snel

Goede prijs en goede service

Groot assortiment & vlotte verzending

Fijne webshop om producten voor lijn krullen te kopen. Overzichtelijk, veel keuze en vlotte verzending.

Kosmonaut 14

3824 MK Amersfoort