Goede en snel, website kan beter

Wanneer je van tabblad wisselt op het winkelwagen scherm en dan een paar minuten later weer terug gaat, dan is de hele winkelwagen leeg. Dit maakt de winkelervaring redelijk frusterend gezien ik graag de tijd neem om te vergelijken met andere aanbieders. De zoekfunctie kan ook iets beter, vaak staan de gezochte items pas op de 3e of 4e pagina, ook al zocht ik op woorden direct in de naam. Verder een fantastische ervaring en behalve wat exotische componenten hebben ze echt alles.

Geen opmerkingen.

Veel artikelen. Prima site met afbeeldingen. Snel verzonden. Snel geleverd,fijn dat het door de brievenbus past,zijn de verzendkosten ook niet zoveel.

Snel geleverd.

eenvoudig site, maar duidelijk genoeg

uiteindelijk de juiste onderdelen gevonden die ik niet bij anderen kon vinden. prima prijs en genoeg keuze. afhandeling ging vlekkeloos. levering prima verzorgd, en snel geleverd. er mag bij vooral aanmelden en betalen iets meer achtergrond gegevens worden.

prima aankoop voor prima prijs

snel gevonden wat ik zocht voor een goede prijs, en met prima kwaliteit

Op de website is het soms wat lastig zoeken maar wat ik bestelde was de volgende dag al binnen met brievenbuspakket en lage verzendkosten.

Goede prijs en product snel en netjes opgestuurd

Deze winkel had veruit de beste prijs Product snel en netjes opgestuurd

Uitgebreid assortiment, tegen concurrerende prijzen.

Goede spullen, duidelijke procedure & prima correspondentie over verzending.

goedkoop en goed, maar een week levertijd

goedkoop en goed, maar een week levertijd. helaas werd mijn automatisch Marktplaasts bericht (en betaling!) niet direkt gezien. Daardoor lange levertijd. Het produkt is goed en goedkoop!

Snelle verzending. Niets te klagen.

Snelle goede levering

Netjes verpak

perfecte service

Defect onderdeel zonder probleem gratis vervangen

Snelle en duidelijke respons

Vriendelijke klantenservice.

Geleverd zoals besteld, snel bezorgd.

Geleverd zoals besteld, snel bezorgd.

Een prima product dat naar behoren werkt. Handleiding staat op internet!

Een prima product dat naar behoren werkt. Handleiding staat op internet!

Simpel en snel

Snel gevonden, makkelijk besteld en snel gekregen.

Post verzenden zonder ondertekenen

Grote verpakking en verzenden met ondertekenen kan goedkoper, meeste online verzendingen gaan met track en tracé zonder ondertekenen.

goed overzicht op de website en makkelijk te bestellen

wat i zocht kon ik snel vinden, met de goede uitleg. Het bestellen verloopt ook zonder problemen en de verdere afhandeling, zoals afleveren, is ook in orde.

Goede en snelle verzending van bestelde componenten

Prima ervaring bij telefonisch contact.

perfect

perfect

Prima webshop

Goede kwaliteit componenten en snelle levering.

top

Snel en accuraat

Kleine bestelling met een aantal kleine componenten, netjes ingepakt en snel verzonden.

Het was goed

Een goed product