Snelle levering , onderdeel besteld binnen een dag binnen!!

deels verkeerde levering snel rechtgezet

Mijn levering kwam toe maar was 3 op de 4 items verkeerd. Dit gemeld via de webshop en de dag daarna kwam de correcte bestelling reeds binnen . Dat is klantenservice !

Prima product geleverd

Precies wat ik wilde en voor een voordelige prijs.

Alles ging goed

Bestellingen gingen vlot. En alles naar verwachting

Prima,snelle service..

goede service,snel en juiste spullen.

Snel geleverd, schappelijke prijs

Heel snel en netjes geleverd en voordelige kastjes !. Maar........De kwaliteit van de kastjes valt wat tegen omdat de transparante deksels van vrij bros plastic zijn gemaakt

alles zeer vlot geleverd en als briefpost niet duur

alles zeer vlot geleverd en als briefpost niet duur

Netjes en levert snel.

Goedkoop, goed aanbod en snel

Ik was positief verrast door het aanbod en de bijbehorende prijs. Ik was opzoek naar twee specifieke stekkers die ik bijna nergens kon vinden. Op deze website vond ik de stekkers en waren ze nog zeer goedkoop ook. Daarnaast werden ze de volgende dag direct verstuurd.

snelle levering en een uitstekende product voor lage prijs

uit het omvangrijke assortiment een artikel gezocht bestellen en afrekenen gaat zonder romp slomp en de bezorging is snel dus een dikke vette tien

Goed vriendelijk en snel

Prima, met wat vertraging van PostNL

Ontvangen met wat vertraging van PostNL. Maar we kennen de kwaliteit van PostNL inmiddels goed.

Prima produkt voor weinig geld!

Mooi dat het voor weinig geld ook kan!

Volgende dag geleverd en werkt prima

Mijn roemachine, gekocht bij de Aldi, werkte niet meer. Het was maar 3 jaar oud. Na wat uitproberen, blijkt de adapter kapot te zijn. De adapter is nodig voor deze machine want via de commando panel kan men de moeilijkheidsgraden instellen (en tal van andere functies). De oude adapter leverde 9V en 1A, dus wat gezocht bij Vanallesenmeer en daar vond ik precies de juiste vervanger: 9V, 1A met ook nog de juiste 5mm x 1,25 mm connector. Gekocht voor minder dan de prijs van alle andere exemplaren in het land, inclusief Marktplaats. Geleverd 1 dag later en de roemachine werkt nu perfect. Zeer blij met deze aankoop.

Snelle verzending

Goede service!

Had een remote control voor mijn Ardiuno project besteld. Deze werkte helaas niet 100%. Vanallesenmeer.nl heeft direct kosteloos een vervanger gestuurd. Deze werkt wel. Goede service!

Top en snel

Prima dus

Zeer goede service

Ze hebben goed meegedacht met mijn bestelling.

Snel en goed

Snelle levering voor redelijke prijs Ook verzendkosten waren redelijk

Snel geleverd.

Snel geleverd, product voldoet aan de verwachtingen

Fijne winkel om the shoppen.

Fijne winkel om the shoppen, alleen jammer dat je de producten niet kan selecteren en bestellen als ze niet op voorraad zijn, Je kan een mail laten sturen maar niet reserveren, dat is jammer want dan ga je toch verder zoeken.

Snel en goed

Duidelijke site en snelle levering.

Alles snel geleverd

Goed,snel,niet duur!

Goede kwaliteit, snelle levering en niet onnodig duur.

Oosterveldsingel 43484

7558PJ Hengelo