Goede service en hebben veel!

Had besteld met als leveringsoptie: afhalen. In plaats daarvan werd het keurig in een envelopje bezorgd! Top!

Goede service, product verkeerd

Het product dat ik besteld had bleek niet hetgene te zijn dat op de verpakking stond, dus helaas ging de verkoop uiteindelijk niet door. Zeer netjes afgehandeld, vlotte en vriendelijke communicatie, en geld teruggestort. Vijf sterren voor de service, puntje aftrek voor het niet checken van de door de producent geleverde waren.

Snel en geod

Op vraag direct een reactie gekregen en de afhandeling was volgens afspraak. Perfect bedrijf.

le seul site ou j' ai trouvé !

une nappe de 2cm de large 40 fils , en 50 cm !!!

Een naam om te onthouden!

Voor mijn defecte koffiezetter zocht ik een nieuwe thermostaat. Bij Vanallesenmeer vond ik een vervanger, die bovendien nog eens snel geleverd werd. En dat voor een paar euro.... Aanrader!

Snel en goed

Artikelen snel gevonden en deze werden snel verstuurd. Top

Goede service, kwaliteit en supersnel levering

Het gaat supersnel met de levering. Ik had bij het bestellen van artikelen het probleemje met betaling via IDEAL, maar het is snel gehandeld. Ze helpen je persoonlijk goed mee.

Geweldige service

Ik had een betaling afgebroken, omdat ik nog wat extra wilde bestellen. Na telefonisch contact met de klantenservice is alles geregeld.

prima tent snel geleverd

Reed relais

Digitale microscoop: mooi product, snelle levering

Mooi product, makkelijk in elkaar te zetten, snel mooi beeld, handzaam en goede prijs/prestatieverhouding. Verbeterpuntje: de gebruiksaanwijzing/specificaties zijn wel erg summier. Maar vanallesenmeer: snelle levering, prima!

Jammer, dat PostNl er 4 dagen over doet om een brievenbuspakje te bezorgen.

Buiten mij opmerking over de vervoerder geef ik toch vier sterren voor de afhandeling van de geplaatste bestelling.

snel geleverd

snel geleverd, goede prijs, acceptabele verzendkosten

Prima service.

Net bedrijf, snel, concurrend geprijsd, goede communicatie en prima producten.

Netjes verpakt, en snel verzonden

Snel!

prima afgehandeld.

Ook mijn piepkleine bestelling is met grootste zorg afgewerkt. Prima

Heeft eigenlijk bijna alles, voor o.a. electronica hobby

Netjes verpakt en snel verzonden. Mijn bestelling paste in een brievenbuspakje. Dus geen onnodige verzendkosten.

goede service

Redelijke prijzen en snelle levering

snel en niet duur

Snel geleverd en geen hoge verzendkosten.

goed en snel geleverd

Na de goede tang gevonden te hebben is hij snel en netjes afgeleverd.

Gewoon goed

Duidelijke site met veel keuze en vlotte levering

Top geregeld!

Alles volgens omschrijving en snel geleverd.

Stipte levering

Vaak moet je levering binnen een dag vertalen im , mogelijk 3 dagen of langer. Dat is bij jullie niet zo.

Redelijke prijzen en snelle levering.

Goede spullen , duidelijke communicatie

correct en tijdig

correct en tijdig correct en tijdig

Oosterveldsingel 43484

7558PJ Hengelo