Voldoet helemaal.

Voldoet aan verwachting en is vlot geleverd.

Prima, snel geleverd, netjes verpakt.

Snelle levering.

Snel geleverd en netjes verpakt!

Fijne Microleds besteld Top

Helemaal tevreden

Gewoon tevreden

Product as described, quickly delivered

My order was realized and delivered quickly. The product I ordered matched the description and I was generally satisfied with my purchase.

Snel en goed

Eindelijk een winkel waar je ook kleine hoeveelheden of materialen de moeite zijn om te bestellen zonder dat de verzendkosten dan véél meer zijn dan je spullen . Héél blij mee

Ik heb het besteld en het is geleverd!

Het was maar een condensator die ik besteld heb maar guess what mijn netwerk over de stroomkabel doet het weer nadat ie gesoldeerd was.

Snelle levering, goede prijs voor kleine electronica onderdelen

Was op zoek naar wat onderdelen voor een hobby project. VanAllesEnMeer had ze voor de beste prijs inclusief verzenden. Als ik aanmerkingen had was het de selectie van overige onderdelen die voor mij wat beperkt leek, maar ik zie zin heb ik er ook niet super veel verstand van. Goeie handel!

Snel gevonden wat ik nodig had, en snelle levering via brievenbus post, hierdoor reparatie snel kunnen uitvoeren.

Zoals het zou moeten: uitstekend.

Zeer redelijke verzendkosten, goed verpakt & een hele redelijke prijs voor het product. Was ieder bedrijf maar zo.

Goede kwaliteit prijs verhouding

Nette spulletjes, snelle levering. Kleine aantallen bij klein spul mogelijk. Zeer tevreden!

Prima service, snelle en nette levering.

dik in orde

Adapter, snel, goed en nette prijs. Een firma om te onthouden

Snelle diens

De betelling komt heel snel aan. Product is zoals beschreven.

Duidelijke communicatie, prima!!

Positieve beoordeling, geleverd wat verwacht mocht worden.

fijne winkel levering kan sneller

onderdelen goed te vinden , iets meer info over de betreffende onderdelen zou handig zijn. Levering kan sneller

Betrouwbaar en snel geleverd.

Betrouwbaar en snel geleverd.

Best goedkoop.

Het assortiment is niet heel groot, maar bleek voldoende. Weinig/geen extra kosten. Was eerste keer, kom vast nog eens terug.

Duidelijke verzend gegevens

Prima site, alles goed te vinden. Acceptabele prijzen

De Site is overzichtelijk en alles is goed te vinden. De prijzen zijn competetief en in lijn met de kwaliteit. Wat jammer is dat de verzendkosten wat hoog zijn. Wat mij betreft mag er keuze zijn voor lager kosten zonder track en trace.

Duidelijk en snel

Overzichtelijk leveringsaannbod , goede prijs en snelle levering

Snelle levering.

De bestelde onderdelen zijn snel geleverd.

Oosterveldsingel 43484

7558PJ Hengelo