Goede en snelle afhandeling van de bestelling

Goede en snelle afhandeling van de bestelling

Goed en op tijd geleverd.

Product zo als omschreven en werkt goed.

Goed assortiment, vriendelijke prijzen

Groot assorti en vriendelijk geprijsd. De artikelen werden snel verzonden en degelijk verpakt. Tot zover 5 sterren waard. Waarom dan vier? Je kunt enkel de artikelen per PostNL verzonden krijgen. Aangezien er geen slechter bedrijf bestaat dan PostNL is dit een groot nadeel dat je als klant geen keuze hebt in diverse vervoerders. Uiteraard zullen er mensen zijn die andere vervoerders erg slecht vinden, vandaar zou een keuzemogelijkheid fijn zijn. PostNL liegt namelijk erg vaak dat ze een briefpakje hebben bezorgd. Niet enkel tijdens de feestdagen maar het hele jaar door. Mijn pakje zou zaterdag 28-12 om 17.12 in de bus gegooid zijn aldus hun eigen track-trace. Maar helaas..... Vanmiddag 31-12 lag het in de bus. Die paar dagen extra wachten boeien me niet, maar ze liegen keihard dat het bezorgd is waardoor je als ontvanger niks meer te vertellen hebt want volgens de tracktrace is het bezorgd. Ze scannen de pakketjes gewoon als bezorgd en nemen ze dan mee terug naar het depot. Zo houden ze de verzenders voor de gek door te claimen dat ze snel bezorgen. Dit is geen incident maar gebeurt zeer vaak. Aangezien als ontvanger klagen bij PostNL totaal geen nut heeft leg ik het op het bordje van degene die wel kunnen klagen, de webshops. Zij kunnen PostNL links laten liggen en kiezen voor andere vervoerders, ik kan alleen webshops die enkel met PostNL verzenden links laten liggen. Kortom, geef de ontvanger de keuze in vervoerder. Ik betaal liever wat meer (terwijl andere vervoerders goedkoper zijn dan PostNL) en dat PostNL failliet gaat zodat er een alternatieve vervoerder in de plaats kan komen.

Bij hen 2 keer terechtgekomen voor iets heel kleins dat ik nergens anders kon vinden. Telkens de beste service gehad die er mogelijk was. Ik raad deze firma dan ook te zeerste aan.

Snelheid

Ondanks de kerst drukte toch snel laten bezorgen

Vlot geleverd

Snel verstuurd en met track en tracé te volgen op Postnl

Erg goed en netjes.

Zij hebben het op tijd verzonden alleen post nl laat er een week over doen om het hier te krijgen , gewoon briefpost he.

Erg uitgebreid

Gewoon een fijne site waar je mooie spullen kunt vinden.

Ik heb zelden zo'n adekwaat bedrijf meegemaakt; goed bereikbaar, vriendelijk en snel in handelen zelfs wanneer de klant(Ik) een fout heeft gemaakt.

Goed assortiment netjes op tijd geleverd

Goed assortiment netjes op tijd geleverd

Op tijd bezorgd en goed verpakt

Product ontvangen zoals beschreven in de advertentie Goed verpakt en bezorgd volgens de opgegeven tijd.

Prima service.

Verzorgde en snelle levering, ik had nog een vraag en deze werd via mail ook vlot beantwoord. Prima service!

Voldoet aan alle verwachtingen, snelle levering

top

top

Heel bereidwillig.

Heel bereidwillig.

Bestelling is snel geleverd, factuur en bestelinfo prima. Zo kan het dus ook!

Bestelling van een paar onderdelen voor mijn defecte VU+ sat ontvanger. bestel procedure is helder en de erbij horende administratie is top.

Even wachten op specials wordt beloond ?

Vanwege revisie oude Heathkit Buisvoltmeter moest ik een weerstand van 1 MOhm/1W/1% hebben en dat kon Vanallesenmeer leveren voor 9 cent !. Ik heb de order iets verhoogd tot 4,80 euro om de order wat aantrekkelijker te maken. Na 1 week ontving ik alles keurig in een brievenbuspakket. Chapeau vanallesenmeer en ga zo door !

alles in orde

alles in orde

Goede (garantie) service

Bestelde schakelaars waren snel binnen. 1 was defect. Na een mailtje met een duidelijke foto al snel een nieuwe binnen. Top service! En leuk spul.

zeer goed

zeer goede opvolging en afhandeling

vlug besteld een goede kwaliteit

Een snelle levering

Er is een verkeerde bestelling geleverd: rode LED's in plaats van witte. Van Alles en Meer heeft kosteloos nieuwe witte LED's opgestuurd. De oude mog ik houden. Top Service!

snelle levering, gewoon met de postbode.

onderdeeltjes in een goed passende envelopper gewone post de volgende dag bezorgd. Praktisch.

klein en krachtig.

deze converter is ideaal om een arduino nano van stroom te voorzien.de aanbevolen spanning om een arduino van stroom te voorzien is tussen 6 en 12 volt dus deze is ideaal.

Oosterveldsingel 43484

7558PJ Hengelo