Ruime keus en snel verstuurd

Alles staat keurig op de website met de voorraad erbij, dus je weet op voorhand dat het snel kan worden geleverd.

prima geregeld

alles zoals verwacht en snel binnen

Precies wat ik nodig had

M’n koelkast had kuren en ik had een vervangende 1000uF elco nodig. Na wat speurwerk bleek dit bedrijf mij de volgende dag al te kunnen leveren. Brievenbus post dus afhankelijk van PostNL. Toch gelukt. :-)

Prima zaak en snelle verzending.

Prima zaak en snelle afhandeling van een bestelling. Uitgebreide keuze en mooie website.

Beter kan het niet

Top service, goed kwaliteit en heel snel geleverd

Hebben heel veel artikelen in voorraad

Fijne zaak om spullen te kopen

Gewoon gekregen wat ik besteld heb.

Vlotte levering, zeer tevreden!

Vlotte levering, prima verpakt. 1 onderdeel ontbrak en daar heb ik netjes een berichtje op de pakbon van gekregen en het geld is teruggestort op mijn rekening. Top, ik ben zeer tevreden! Ik kan Vanallesenmeer dan ook van harte aanbevelen!

Boven verwachting supersnel geleverd.

Na al weken te wachten op een bestelling van een andere internetleverancier krijg ik met de eerste post mijn bestelling van Vanallesenmeer.

stipt

Levering stipt

snelle levering en voor de rest weet ik het nog niet heb het product nog niet gebruikt ben nog in afwachting van nog een paar onderdelen

Goed produckt

Deel voldoet volledig aan mijn verwachting

HBG

HBG

Snelle service en goed product

De Ingangs din 5 chassisdelen zijn prima en niet duur

Snelle zorgvuldige levering

Snel geleverd, keurig verpakt en uniek assortiment. Prima prijzen

Mijn ervaring is een gemakkelijke bestelling en goed verpakte levering levering

Goede, snelle levering.

Item was klein in een reuse doos, terwijl het eenvoudig verpakt door de brievenbus had gekunt.

Snelle levering, product doet wat het moet doen

Snelle levering, product doet wat het moet doen

Geweldig als iets speciaals nodig hebt.

Snelle dienst en een goede prijsverhouding tegenover andere webwinkels.

Goede materialen voor heel redelijke prijzen.

Heel veel verschillende materialen. Zoeken op naam artikel is niet zo goed. Zoeken via menu gaat beter. Snel geleverd met redelijke verzendkosten.

Snel en tevreden

Zal zeker deze site bezoeken

Jullie hebben juist die dingen waar ik naar zocht.

Jullie hebben de dingen die ik zocht . De prijs is marktconform, maar in mijn geval minder van belang. Het is echt op voorraad en jullie leveren het ook direct uit.

Snel en prima geleverd

Twee triacs besteld en snel en prima geleverd gekregen

Product voldoet niet

Kabelslang Wit besteld. Eenmaal ontvangen blijkt deze transparant te zijn en zeker niet wit. En alle Chinese stickertjes zitten er ook nog op. Volgende keer bestel ik weer via alixpress.

Goede site om materiaal te bestellen

Snelle verzending en items voor een leuke prijs.

Oosterveldsingel 43484

7558PJ Hengelo