Fantastisch goed adres voor elektronica

Onderdelen besteld voor het repareren van een computer, waaronder SMD condensatoren. Veel op voorraad en snel geleverd. Absoluut aan te bevelen voor robotica, elektronica en noem maar op.

Dit was de 1x dat ik hier besteld heb,alles goed afgewerkt qua bestelling,T&T code ook ideaal,dus we goed l voor herhaling om een bestelling te plaatsen.

Alles verliep snel en goed en het product is van erg goede kwaliteit. De levering was heel snel

Meedenkers

Denken nee met je probleem.Super

Product is zoals beschreven.

Mijn bestelling is beland in mijn brievenbus binnen enkele dagen. Het product werkt goed. De webshop is makkelijk te surfen.

""Happy Sales!!!"" Van Harte Aanbevolen!!!

Snelle Levering en Afhandeling en Verwerking & Verzending en Hulpvaardig via telefoon!!!...for me Thanks and Gladly again...""Happy Sales!!!"" Roelof Paas

Snelle levering voor goede prijs van goed produkt

Zeer goede ervaring. Produkt voldoet aan verwachting en levering volgens afspraak

Snel en adequaat

Goede prijs kwaliteit verhouding en snel geleverd

Had wat ik zocht, was wat traag met verzenden

Op zichzelf prijzenswaardig dat men het onderdeel wat ik zocht in voorraad had. Wat jammer dat ze aan de trage kant zijn met verzenden. Wel netjes verpakt geleverd. Geen 5 sterren vanwege wat traag.

super snel goed product

super snel goed product

Positief!

Had wat besteld en dat werd keurig en snel bezorgd.

Geen info bij produkt

Bij de aangekochte relaiskaart was geen info of schema en op een mail voor meer info werd niet geantwoord.

Zeer snel en uitstekende kwaliteit en service.

Onderdelen besteld en de volgende dag al in huis. De onderdelen zijn van uitstekende kwaliteit.

Kleine fout bij ietwat trage levering, goede klantenservice/aftersales

Twee dagen later dan verwacht kwam mijn bestelling binnen. Echter zat er een verkeerd artikel in. Na een korte mail met de vriendelijke klantenservice was het juiste artikel de volgende dag al binnen. Ook al was de bezorging later dan aangegeven en zat er aan verkeerd artikel in het pakje, was dit precies zoals het hoort aangepakt door de klantenservice, die ook erg vriendelijk was. het vervangende artikel was wel erg snel geleverd. Wat mij betreft zou ik hier zeker weer een aankoop doen!

Snelle en correcte levering

Product zoals afgesproken

Makkelijk en snel

Bestelling was makkelijk te plaatsen voor een zeer goede prijs en snel verzonden en bezorgd. Helemaal goed!

Keurig netjes ontvangen wat er besteld was.

Normale levertijd en alles ontvangen wat ik besteld had.

Hele mooie service bij het verkrijgen van de componenten

Ok

Vlotte levering

super snel geleverd en netjes verpakt

Een mini-bestelling : smd weerstanden. Gelukkig leverbaar in een kleine hoeveelheid en met lage verzendkosten.

Prima.

Snelle levering. Retourneren (verkeerde artikel besteld) wordt afgehandeld zoals in voorwaarden is aangegeven.

Uitermate Teleurstellend

Pompje defect ontvangen werkte niet.

Snel en Betrouwbaar

Snel geleverd en alle spullen waren precies zoals omschreven.

Goed product, snel geleverd.

Het bestelde product op tijd geleverd door goede communicatie en vlotte respons.

Oosterveldsingel 43484

7558PJ Hengelo