Alles goed en snel

Gemakkelijk bestellen Verzendkosten in toom eindelijk

naam van de site klopt

en de service is goed

Goed product

Zeer goed. Alles afgehandeld zoals het hoorde.

Snel geleverd.

Goede prijs en snel bezorgd.

Goede prijs en snel bezorgd.

Positief

Snel, Goed verpakt, en wat ik had besteld komt binnen per post.

Super snelle service!

Besteld, betaald en ontvangen binnen 2 dagen. Top!

Versturen duurt lang

Week te wachten op mijn bestelling terwijl het een voorraad product is.

Netjes voor elkaar

Prima voor elkaar en netjes verzorgd ga zo door. Bedankt!

echt verschrikkelijke site

Het door mij bestelde product is al 2 weken niet aangekomen. Ze hielden me voortdurend bezig met hun antwoorden op mijn e-mails. Ik heb zojuist gezegd dat ze mijn geld dringend moeten terugbetalen. Ik hoop dat ze dit tenminste doen.

product goed omschreven snel en netjes afgehandeld.

duidelijke site, en goed en snel geleverd. aan te bevelen.

goede stekkers

de koppelstekkerpins zitten met wat ruime passing in de houders daarom vergt het wat geduld om ze op de contrastekkers te krijgen, voor de rest perfect

prima webwinkel

Meerdere keren bij Vanallesenmeer gekocht en telkens een prima ervaring. Zeer ruime keus en de afhandeling gaat moeiteloos en snel. Nagenoeg directe verzending.

Snel en duidelijk in de afhandeling van de bestelling, en da's fijn.

Product goed ontvangen. Dat verwacht je ook, maar is lang niet altijd meer "normaal".

Super snel verzonden

Mijn bestelling is supersnel verzonden En was binnen een dag bij PostNL Echter PostNL laat het weer eens afweten Dus ik heb de bestelling nog steeds niet in huis. Hier kan vanallesenmeer dus niets aan doen en is dus een prima bedrijf.

Duidelijke webshop en goede afwikkeling

Klantvriendelijke webshop

Snel en goed

Prima profucten goede prijs

Als er iets is wordt het snel en goed opgelist

Ik heb niets ontvangen nog Alles en Meer

Bestelling geplaatst maar heb nog niets ontvangen, maar ik wil ook niets ontvangen meer! Waarom en waardoor Geen idee... Draai alles maar terug, de bestelling... Stort het betaalde bedrag Terug op mijn rekening.

Product and service are very good.

Very happy for their product and services. I will buy next product. But PostNL service is very bad. Otherwise I would give 10 star.

snel geleverd en goede prijs

Vittingen die niet te leveren zijn in de winkel, heb ik hier gevonden voor een gunsige prijs. Erg snel geleverd en goede informatie en communicatie.

Product is Chinese rommel en werkt niet

Gekocht: 5 DC connectors haaks 3.5 x 1.35 male. Bewust niet bij Alibaba maar dat maakt helaas niets uit want dit is ook goedkope Chinese rommel. Product werkt niet. Levering binnen 1 dag.

Zeer snelle correcte levering

Allerlei kleine dingen besteld 2 dagen later thuis afgeleverd Elk onderdeel was op voorraad

Snelle, goede en correcte levering.

Oosterveldsingel 43484

7558PJ Hengelo