Reactie van het bedrijf
Beste Marco,
Uw bestelling hebben wij afgelopen vrijdag 31 mei (gelijk de volgende werkdag) aan PostNL overgedragen als brievenbuspost. In ons mailcontact van afgelopen maandag 3 juni, waarin u aangaf de bestelling nog niet ontvangen te hebben, heb ik dit ook aangegeven. Daarnaast heb ik geprobeerd uit te leggen dat PostNL er doorgaans 2 werkdagen over doet om tegenwoordig de post te bezorgen. Op maandag wordt er geen post bezorgd door PostNL en het weekend wordt door PostNL in de bezorgdagen ook niet meegerekend. Gisteren, woensdag was dan de 2e mogelijke bezorgdag en ik hoop dat u inmiddels uw bestelling goed heeft mogen ontvangen.
Omdat uw bestelling al sinds vrijdag bij PostNL in het sorteerproces zit voor bezorging kunnen wij uw bestelling niet zomaar terugdraaien. Wij hebben uw bestelling gelijk de volgende werkdag verzonden. Dan ligt het bij PostNL en zijn verwerkingssnelheid als het om bezorgen gaat. Daar hebben wij helaas geen invloed op. Soms is een poststuk langer onderweg dan gebruikelijk. Wij begrijpen dat als u het dringend nodig heeft het wachten altijd vervelend is. Mocht u de bestelling nog niet ontvangen hebben dan horen wij het ook graag want dan moeten wij kijken voor een gepaste oplossing.
Met vriendelijke groet,
Vanallesenmeer