je wordt snel terug gebeld en de dame met wie ik sprak was kundig en duidelijk
Beste Tonny, Wat een mooie beoordeling, dank je wel! En ook bedankt dat je onze vergelijkingswebsite hebt gebruikt – super dat je het zo prettig hebt ervaren. We doen ons best om alles snel en duidelijk te laten verlopen, dus ik word hier wel blij van. Goed om te horen dat je meteen werd teruggebeld en dat het gesprek verhelderend was. Zo hoort het! Uiteindelijk draait het erom dat jij precies weet waar je aan toe bent met je hypotheek. Groet, Jorg
Het gesprek was makkelijk en duidelijk
Beste Helene, Dank voor je review én voor het gebruiken van onze vergelijkingswebsite! Fijn om te horen dat je het gesprek als makkelijk en duidelijk hebt ervaren – dat is precies waar we het voor doen. Het vergelijken van hypotheekrentes is al ingewikkeld genoeg, dus als we het wat simpeler kunnen maken, zitten we op de goede weg. Als je nog vragen hebt of iets niet helemaal duidelijk is, trek vooral aan de bel. Groetjes, Jorg
Kort en krachtig gesprek met mogelijkheid tot een vervolg gesprek .
Beste Jose, Dank voor je review én dat je onze vergelijkingswebsite hebt gebruikt! Super om te horen dat je het gesprek prettig en duidelijk vond. We zorgen er graag voor dat je snel inzicht krijgt in je mogelijkheden, zonder gedoe – en als dat dan ook nog leidt tot een goed vervolg, is dat natuurlijk helemaal mooi meegenomen. Mocht je in de toekomst opnieuw willen vergelijken of je situatie verandert, dan weet je ons te vinden. Hartelijke groet, Jorg
het proces is makkelijk te berekenen maar helaas krijg je weinig hypotheek
Dank voor je review én voor het gebruiken van onze vergelijkingswebsite! Fijn om te horen dat je het proces als makkelijk hebt ervaren – daar doen we het voor: snel en simpel inzicht in je mogelijkheden. Dat het bedrag uiteindelijk wat tegenviel is natuurlijk jammer. We merken vaker dat het inkomen of bepaalde lasten een groter effect hebben dan mensen verwachten. We zorgen er in elk geval voor dat je meteen een realistisch beeld krijgt, zodat je weet waar je aan toe bent – ook al is dat niet altijd wat je hoopte. Als je in de toekomst nog eens wilt vergelijken (bijvoorbeeld als je situatie verandert), weet je ons te vinden! Groet, Jorg
Geen antwoord meer gekregen
Ik heb het totaalplaatje nog niet. Snelle reactie en een snelle afspraak.
Beste Riny, Dank je wel voor je review én voor het gebruiken van onze vergelijkingswebsite! Goed om te horen dat de eerste indruk positief is en dat je snel een reactie én afspraak had – daar streven we naar: snel duidelijkheid, zonder gedoe. Hopelijk brengt het vervolg je snel dat complete overzicht. Veel succes met de rest van het traject! Groet, Jorg
Super fijn en vriendelijk geholpen met de mogelijkheden die er zijn om hypotheek aan te passen, overwaarde op te nemen
Beste Annelize, Dank je wel voor je mooie review én voor het gebruiken van onze vergelijkingssite! Wat goed om te horen dat je zo prettig bent geholpen bij het verkennen van je mogelijkheden – zeker als het gaat om iets als overwaarde opnemen of je hypotheek aanpassen, dan is heldere uitleg wel zo fijn. Veel succes met je volgende stappen – en wie weet tot een volgende keer! Groet, Jorg
Goed en duidelijk uitgelegd
Beste Huub, Dank je wel voor je review én voor het gebruiken van onze vergelijkingswebsite! Fijn om te horen dat je alles als goed en duidelijk hebt ervaren – daar mikken we op: helderheid zonder poespas. We zorgen ervoor dat je snel inzicht krijgt in je mogelijkheden en actuele rentes, zodat je met vertrouwen verder kunt. Mooi dat dat voor jou zo is uitgepakt. Als je in de toekomst nog eens wilt vergelijken: je weet ons te vinden. Groet, Jorg
Vrijblijvend en een fijn gesprek via Teams in de avond, dus hoefde overdag geen vrij te nemen. Snel de resultaten binnen en mijn voorgestelde scenario's waren meegenomen. Dus hiermee konden we meteen ons zoekgebied gaan zoeken en hopen we er uit te gaan komen!
Dank je wel voor je uitgebreide review én voor het gebruiken van onze vergelijkingswebsite! Wat fijn om te lezen dat je zo’n prettig en helder gesprek hebt gehad – en dan ook nog ’s avonds via Teams, wel zo handig als je overdag al druk genoeg bent. Mooi dat jouw scenario’s zijn meegenomen en je nu met vertrouwen kunt gaan zoeken binnen je mogelijkheden. Daar doen we het voor: snel inzicht, duidelijkheid, en een goede basis om verder te bouwen. Heel veel succes met het vinden van jullie droomplek – hopelijk komt er snel iets moois op jullie pad! Hartelijke groet, Jorg
Via de tool waar je alles kan invullen heb je in een paar minuten een duidelijk overzicht van je mogelijkheden voor het lenen van een hypotheek en inzichten in je maandlasten.
Beste Lisa, Dank je wel voor je fijne review én dat je onze website hebt gebruikt! Super om te horen dat je de rekentool als duidelijk en overzichtelijk hebt ervaren. Daar steken we veel tijd in, want het moet vooral makkelijk en snel zijn om een goed beeld te krijgen van je hypotheekmogelijkheden. Als je in de toekomst nog eens wilt checken of je rente nog scherp genoeg is: dan weet je ons te vinden. Groet, Jorg
In vervolg op mijn aanvraag wilde men geen informatie geven en werd er aangedrongen op het maken van een afspraak.
Beste Hans, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven en onze website te gebruiken, ook al is je ervaring teleurstellend geweest. Jammer dat het zo is overgekomen, dat is natuurlijk niet wat we willen. We hebben je signaal serieus genomen, maar we kunnen op basis van het e-mailadres waarmee de review is geplaatst helaas geen dossier of aanvraag terugvinden. Hoe dan ook: vervelend dat je niet de informatie hebt gekregen waar je op hoopte. Als je wilt dat we het alsnog even nakijken of je opnieuw op weg helpen, laat het gerust weten via onze website – dan kijken we het graag samen met je na. Groet, Jorg
snelle reactie
Beste Pieter, Dank je wel voor je review én voor het gebruiken van onze vergelijkingssite! Korte samenvatting, maar je zegt precies waar we voor staan: netjes geregeld, snel contact en duidelijke uitleg. Mooier kunnen we het niet samenvatten. Fijn dat je het zo hebt ervaren – daar doen we het voor. Als je in de toekomst nog eens wilt checken of je goed zit met je rente: je weet ons te vinden. Groet, Jorg
Het hele voorstel goed begrepen, was zeer duidelijk.
Beste Gijsbertus, Dank je wel voor je review én dat je onze vergelijkingswebsite hebt gebruikt! Super om te horen dat je het hele voorstel goed hebt kunnen volgen en alles duidelijk was – dat is precies waar we op mikken: helderheid. Veel succes met je verdere stappen, en wie weet tot een volgende keer! Groet, Jorg
De heer Blankenstein was duidelijk in zijn uitleg en voorlichting . Maakte betrouwbare indruk
Beste Maria, Dank je wel voor je review én voor het gebruiken van onze vergelijkingssite! Goed om te horen dat je het contact als duidelijk en betrouwbaar hebt ervaren – daar draait het uiteindelijk om: heldere uitleg en een prettig gevoel erbij. Wij zorgen via de website voor het overzicht en de eerste berekening, zodat je goed voorbereid een vervolggesprek in kunt gaan. Fijn dat dat voor jou ook zo heeft uitgepakt. Hartelijke groet, Jorg
Er werd snel gereageerd door zowel de helpdesk alsook de financieel deskundige. Een afspraak was zo geregeld en ook het advies liet niet lang op zich wachten.
Beste Geerlof, Dank je wel voor je uitgebreide review én voor het gebruiken van onze vergelijkingswebsite! Wat fijn dat je het hele proces als professioneel en vlot hebt ervaren – daar worden we blij van. Hopelijk heeft het advies je geholpen om een goede keuze te maken. En als je in de toekomst weer wilt vergelijken: je weet ons te vinden! Hartelijke groet, Jorg
BEKWAME ADVISERING, EN GOED ADVIES (OM NIETS TE VERANDER
Beste Lodewijk, Dank je wel voor je review én voor het gebruiken van onze vergelijkingswebsite! Mooi dat je via ons bij een helder advies bent uitgekomen – ook als dat advies is om juist niets te veranderen. Wie weet tot een volgende keer. Groet, Jorg
Binnen korte tijd is een afspraak gepland. Keurig.
Beste Ad, Dank je wel voor je review én voor het gebruiken van onze vergelijkingssite! Fijn om te horen dat alles vlot geregeld was en er snel een afspraak ingepland is – dat is precies waar we op mikken: snel inzicht zonder rompslomp. Hopelijk helpt het gesprek je weer een stap verder in je hypotheekzoektocht. Groet, Jorg
Klantvriendelijk
Beste Bennie, Dank je wel voor je review én dat je onze vergelijkingswebsite hebt gebruikt! Kort maar krachtig – “gewoon goed” klinkt als een mooie stempel van goedkeuring. Als je in de toekomst nog eens wilt checken of je goed zit met je rente: je weet ons te vinden. Groet, Jorg
Tot nu toe zijn wij zeer positief gestemd.
Beste Frits, Dank je wel voor je mooie review én voor het gebruiken van onze vergelijkingssite! Goed om te horen dat jullie tot nu toe zo positief gestemd zijn – dat klinkt als een vliegende start. Wij zorgen voor een helder overzicht van de actuele rentes, zodat je snel weet waar je aan toe bent. Mooi dat dat voor jullie ook zo heeft gevoeld. Hopelijk blijft het positieve gevoel ook in de volgende stappen hangen. Veel succes verder met jullie hypotheekplannen! Groet, Jorg
Je moet eerst je e-mail adres en telefoon nummer afgeven
Beste Chad, Dank je wel voor je review én voor het gebruiken van onze website! Goed om te horen dat je de site zelf als positief ervaart, al snap ik je aarzeling over het invullen van je gegevens. We vragen inderdaad om je e-mailadres en telefoonnummer zodat we je berekening kunnen toesturen én je, als je dat wilt, kunnen koppelen aan een onafhankelijke adviseur. Maar het vergelijken zelf is altijd vrijblijvend en bedoeld om je snel inzicht te geven. Fijn dat je ondanks dat nog steeds zou aanbevelen. Mocht je nog vragen hebben over je berekening of over de vervolgstappen: laat het vooral weten. Groet, Jorg
Het gesprek is overmorgen en kan tot mooie resultaten leiden.
Beste Peter, Dank je wel voor je review én voor het gebruiken van onze vergelijkingswebsite! Mooi om te horen dat de tarieven op de site je aandacht trokken – precies waarvoor we het doen. Een helder overzicht helpt je snel op weg, en als dat leidt tot een goed gesprek: helemaal top. Hopelijk is het gesprek goed verlopen en levert het je precies op wat je zoekt. En wie weet: een mooi nieuw hoofdstuk met een scherpe rente. Groet, Jorg
Wilde globale indicatie berekening en begreep dat ik die in mijn mail zou krijgen nadat ik alle informatie had gegeven, maar ik kreeg een mailtje dat ik gebeld zou worden voor het geven van meer gegevens waarna ze voor mij aan de slag zouden gaan om zaken uit te zoeken. Dat was dus niet wat ik wilde en dat heb ik ook gemaild. Maar toch x keer gebeld, waar ik dus niet op zat te wachten :-(
Er wordt op de site een indruk gewekt, die totaal niet waargemaakt wordt
Beste Jos, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten en onze website te gebruiken, ook al was je ervaring helaas niet positief. Jammer dat de indruk die je van de site kreeg niet overeenkwam met wat je verwachtte – dat is natuurlijk niet de bedoeling. We proberen het vergelijken van hypotheekrentes juist zo duidelijk en laagdrempelig mogelijk te maken, met een eerste online berekening zonder verplichtingen. Het verdere contact met een adviseur is altijd vrijblijvend. Als je wilt delen wat er precies misging of wat je anders had verwacht, dan hoor ik dat graag. Daar kunnen we alleen maar van leren. Groet, Jorg
Ik had me aangemeld voor een indicatie over de hoogte van mijn hypotheek en de daaraan vasthangende rentes. Mij werd gevraagd een bel afspraak te maken en ik ging er vanuit dat er dan voa de telefoon een oriënterend gesprek zou plaatsvinden. Helaas bleek dat het gesprek via de telefoon bedoeld was om nog een afspraak in te plannen waarbij er een adviseur aan huis kwam. Daar heb ik geen behoefte aan dus gesprek afgekapt. Nog steeds een heel vriendelijk gesprek gehad dus over de mensen die er werken geen kwaad woord
Beste Sander, Dank je wel voor je uitgebreide review én dat je onze site hebt gebruikt voor je hypotheekindicatie. Goed dat je dit zo helder beschrijft, want dit soort ervaringen helpt ons om dingen scherper uit te leggen. Op de site geven wij een eerste online berekening en maken het vergelijken makkelijk, maar het vervolg wordt inderdaad opgepakt door een onafhankelijke adviseur. Fijn om te horen dat het contact zelf wél vriendelijk verliep. En wie weet zien we je nog eens terug, al is het maar voor een snelle vergelijking zonder verdere verplichtingen. Groet, Jorg
prima maar antwoord heb ik niet gekregen. een korte samenvatting/berekening is fijn om vooraf te zien zodat als je daarna telefonisch contact hebt er dieper op in kan gaan.
Beste Renee, Dank je wel voor je review én voor het gebruiken van onze vergelijkingswebsite. Jammer om te horen dat je niet helemaal hebt gekregen wat je zocht. Wij zorgen op de site vooral voor een eerste berekening en helder overzicht van actuele hypotheekrentes. Het persoonlijke adviesgesprek daarna wordt opgepakt door een onafhankelijke adviseur, maar jouw feedback nemen we zeker mee om te kijken waar we het proces nog duidelijker kunnen maken. Groet, Jorg
De Pinckart 54
5674 CC Nuenen
Op Hypotheek-Rentetarieven.nl vergelijken we de actuele rentes van alle Nederlandse geldverstrekkers. 100% onafhankelijk en volledig! U kunt de goedkoopste hypotheek, met de laagste rente, eenvoudig vinden en informatie, een offerte, berekening of een vergelijking aanvragen. Daarnaast vindt u alle informatie over hypotheken, zoals hypotheekvormen, begrippen, handige bespaartips en actueel hypotheeknieuws. Het startmoment voor de zoektocht naar de beste hypotheek!