Duidelijk uitleg

Goede info, te veel gegevens delen vereist

Op zich goede info echter je ontkomt er niet aan om erg veel persoonsgegevens te moeten delen in het geval van een antwoordcl terug te krijgen. Snap de commerciele wens van klantbinding. Maar iets te vroeg in het stadium

Informatie gevraagd en snelle reactie per telefoon gekregen.

Overzichtelijk

Makkelijke site

Snelle reactie

Duidelijke uitleg van de mogelijkheden

Snelle Service!!!

Makkelijke online invulformulier. Na het invullen en versturen van het formulier kreeg ik na 10 minuten een telefoontje.

Ik word goed geïnformeerd over de rentestand en daar is het mij om te doen

Het is mij goed bevallen

Ik heb het goed ervarend.

Aardige man, duidelijke uitleg

Geduldige man,en neemt alle tijd voor je.

Prima site

Goed geholpen door een adviseur

Top!!

Aardige mensen en denken met je mee! Zou ze aanraden!

Geef duidelijk uitgelegd

Wat ik wilde weten is in één keer duidelijk naar voren gekomen Top

Zo goed geholpen . Kan het iedereen aanraden

Ik heb een goede ervaring!

Stel je vraag en ze helpen je meteen! Ze denken met je mee en zijn creatief.

Goede uitleg en duidelijk

De persoon die ons advies gaf is duidelijk en eerlijk. Haalt wel onderste uit de kan

Gord

Duidelijk verhaal

Netjes behulpzaam

Netjes en behulpzaam.

Ziet er geruststellend uit

De website voelt professioneel aan, met duidelijke weergave van klantbeoordelingen en een duidelijke structuur

Snel contact, duidelijke informatie en vriendelijk geholpen.

Ik schreef een mail en de volgende dag werd ik gelijk gebeld helaas had ik de eerste oproep gemist maar belde iets later nog eens. Ik ben vriendelijk geholpen met duidelijke informatie en er werd gelijk voorgesteld of dat ik wou dat er een adviseur langskwam om mij verder te helpen.

Overzichtelijke en duidelijk informatie

Overzichtelijk en duidelijke informatie.

Prima ondersteuning en meedenken

De website is een goed middel om alles m.b.t. de financiering van een huis op een rijtje te zetten en te ontdekken welke financiële mogelijkheden je hebt. Uit het telefonisch contact dat volgt, blijkt men goed op de hoogte van de gegevens die je invoerde en kun je ervoor kiezen om een gesprek te laten inplannen.

Zeer snelle reactie en een afspraak met een vakkundig persoon.

Ik werd de zelfde dag nog terug gebeld op webverzoek en had die zelfde week nog een afspraak staan. Wij zijn ook met veel plezier tot een overeenkomst gekomen

Duidelijk het gaf hoop!

Hoopvol de toekomst in

Slecht ! Veel praatjes.

Binnen 1 dag duidelijk. Gelul ! Een uitgebreid gesprek moet je dagen op wachten terwijl de website zegt binnen 1 dag. Ik snap dat je niet precies kan zeggen hoe/wat maar in grote lijnen wat een overwaarde opnemen kost moet toch kunnen.

Niet direct rentetarieven

Ik had graag ., net als veel andere sites, gelijk inzicht in rentetarieven en dat ik er niet perse mn email voor op hoef te geven of gebeld ga worden.

De Pinckart 54

5674 CC Nuenen

402071835

Over Hypotheek-Rentetarieven.nl

Op Hypotheek-Rentetarieven.nl vergelijken we de actuele rentes van alle Nederlandse geldverstrekkers. 100% onafhankelijk en volledig! U kunt de goedkoopste hypotheek, met de laagste rente, eenvoudig vinden en informatie, een offerte, berekening of een vergelijking aanvragen. Daarnaast vindt u alle informatie over hypotheken, zoals hypotheekvormen, begrippen, handige bespaartips en actueel hypotheeknieuws. Het startmoment voor de zoektocht naar de beste hypotheek!