Eerlijke voorlichting

Uw medewerkster was snel met mij klaar. Mijn aflossingsvrije hypotheek met het huidige restsaldo zou bij oversluiten veel kosten met zich meebrengen, waardoor de terugverdientijd irreëel lang zou zijn. Het advies was dan ook: niet doen. Er werd niet aangedrongen op toch via jullie oversluiten ten voordeel van jullie organisatie. Alle lof hiervoor.

Overzichtelijk

Geen berekening van het hoogte van aflossingsvrij hypotheek op basis van alle gevraagde gegevens. TELUURSTELLING!

Doen niet wat ze beloven

Vraag rente percentage. Wat is de afsluitprovisie. Taxatie kosten enz

Veel geleerd

Voor starters is dit heel fijn. We hebben veel geleerd en meer inzicht gekregen. Dit is heel fijn voor de toekomst

Webiste was goed en overzichtelijk

Teleurgesteld in informatieoverdracht

Aan de organisatie eerst telefonisch alle kengetallen doorgegeven en die gaven het weer door aan een zzp-hypotheekadviseur, Aan hem zijn niet de volledig juiste gegevens gemeld. Daardoor was het adviesgesprek met hem feitelijk zinloos.

Snel antwoord

Snel antwoord, denkt mee.

Perfect.

Handig en snel resultaat

Goed en overzichtelijk

Top altijd bij de tijg

Altijd blijven ze op de hoogte van de tarieven toppers

Eenvoudig en informatief

Altijd goede artikelen. Duidelijke taal. Korte en bondige informatie. Nieuwsberichten zijn ook super.

duidelijk en makkelijk

goed en duidelijk te lezen.

Compleet info wat er bij komt kijken voor een overwaarde hypotheek en correcte benadering

Idem

makkelijk te vinden

goede voorlichting en tips voor rente korting

Alles is transparant.

Snelle reactie en zeer uitgebreide reactie.

Echt deskundig

De NBG financieel adviseur, dhr. Bert Blankestijn is echt een professional: hij had minder dan een dag om zich voor te breiden op het eerste adviesgesprek met ons. Binnen de korte tijd wat hij had was hij goed op de hoogte en wist hij gericht de juiste vragen te stellen. Naast het prettige gesprek wat we met hem hebben gehad, had hij voor ons ook een aantal adviezen waar we echt concreet iets mij kunnen/ iets mee moeten. In zijn terugkoppeling heeft hij het beeld van onze huidige situatie en onze wensen goed samengevat en ons van een goed onderbouwd advies voorzien. Samengevat: goed luisterend oor, stellen van concrete en heldere vragen met een goed advies, op maat.

Prima alles

Alleen omdat ik vakantie ben, kin ik nog niet terug reageren

Goed en snel fijn gesprek

Goed gesprek gehad en snel gereageerd. Op naar het volgende gesprek.

Snel

Na op de mail e.e.a. ingevuld te hebben kregen we een hele snelle reactie.

Heb er nog geen ervaring mee.

Heb nog geen ervaring, maar ik vertrouw erop dat het goed komt.

Zeer snel contact

Formulier ingevuld en binnen een half uur telefonisch gecontacteerd

Onjuiste dag contact opgenomen terwijl aangeven wanneer wel en wanneer niet

Er werd maandags contact opgenomen en dit gesprek niet kunnen hebben. In de aanvraag duidelijk aangegeven dat maandag t/m donderdag niet op de dag bellen ivm werk. Tot nu toe is er na de,e maandag nog steeds geen contact opgenomen

een positieve ervaring

Een positieve ervaring omdat ik gehoord werd. Vragen beantwoord zijn die ik had.

De Pinckart 54

5674 CC Nuenen

402071835

Over Hypotheek-Rentetarieven.nl

Op Hypotheek-Rentetarieven.nl vergelijken we de actuele rentes van alle Nederlandse geldverstrekkers. 100% onafhankelijk en volledig! U kunt de goedkoopste hypotheek, met de laagste rente, eenvoudig vinden en informatie, een offerte, berekening of een vergelijking aanvragen. Daarnaast vindt u alle informatie over hypotheken, zoals hypotheekvormen, begrippen, handige bespaartips en actueel hypotheeknieuws. Het startmoment voor de zoektocht naar de beste hypotheek!