een positieve ervaring

Een positieve ervaring omdat ik gehoord werd. Vragen beantwoord zijn die ik had.

Helder en overzichtelijk

Ik was op zoek naar verschillende mogelijkheden voor een overwaarde hypotheek. Op deze site geeft dat vlug en intuïtief een goed overzicht met de juiste informatie zodat er een optimale keuze gemaakt kan worden. Daarnaast komt er ook een persoonlijk gesprek met een hypotheek adviseur, die komt zelfs thuis bij je langs! Dat eerste bezoek is nog gratis ook ;-)

Duidelijk!

Ik volg jullie berichten graag om op de hoogte te blijven.

Very good

Very good service

Geeft mij de huidige rente hypotheek situatie weer.

Ik hou de hypotheek markt in de gaten. In verband met het feit dat ik over 2 jaar mijn hypotheek periode afloopt.

Prima uitkomsten, snel antwoord

Ideaal dat er met de ingevulde gegevens meteen een antwoord komt op de vragen die we hadden.

Goede info

Zeer bruikbare cijfers

expertise goed

Overzichtelijk

Overzichtelijk, duidelijk, informatief, een plezier om te raadplegen!

Overzichtelijk website met scherpe tarieven.

Duidelijk website. Goed in te vullen. Wel jammer dat je geen voorbeeld berekening krijgt maar daarover terug gebeld wordt ( blijkt te komen door mijn leeftijd en dus met aow en pensioen!)

Fijn en handig

Mooie website die een goede hulp bied bij het aanvragen van een hypotheek! Door de vragenlijst in te vullen, krijg je direct een mooi overzicht van wat je kan.

duidelijk en overzichtelijk

duidelijk en overzichtelijk

Overzichtelijke rente informatie!

No nonsens objectieve rente informatie met duidelijke vergelijking.

Snel en duidelijk

Zeer professioneel

Duidelijk

Duidelijk en overzichtelijk

Duidelijk

Makkelijk leesbaar in begrijpelijke taal

Informatief in 1 oogopslag

Informatief in 1 oogopslag

Duidelijke site en nog geen uur later telefoon zelfs savonds.. ik vind het top

Directe actie op mijn aanvraag!

Afspraak direct gemaakt,snelle correcte behandeling,niet opdringerig.

Prima, overzichtelijk

Helder inzicht in de tarieven en voorwaarden, prima site.

Koe bij de horens vatten

Een zeer snelle reactie (binnen een uur) na invullen website. Meteen terzake en afspraak geregeld. Ofwel de koe bij de horens vatten

Snelle reactie, vriendelijke mensen en goed advies gekregen.

Overzichtelijk, duidelijk

Makkelijk om een aanvraag te doen

Snel geregeld

Alles snel geregeld jammer dat niet alles duidelijk wordt verteld

De Pinckart 54

5674 CC Nuenen

402071835

Over Hypotheek-Rentetarieven.nl

Op Hypotheek-Rentetarieven.nl vergelijken we de actuele rentes van alle Nederlandse geldverstrekkers. 100% onafhankelijk en volledig! U kunt de goedkoopste hypotheek, met de laagste rente, eenvoudig vinden en informatie, een offerte, berekening of een vergelijking aanvragen. Daarnaast vindt u alle informatie over hypotheken, zoals hypotheekvormen, begrippen, handige bespaartips en actueel hypotheeknieuws. Het startmoment voor de zoektocht naar de beste hypotheek!