Ben best goed geïnformeerd

Dit bedrijf heeft mij goed op weg geholpen in het doolhof

duidelijk

mooie en duidelijke site

Goede, duidelijke website.

Snel antwoord gekregen, met duidelijke info.

Good

Good

Duidelijke informatie

Duidelijke taal en informatief

Goede tekst en uitleg door leuke vriendelijke professionele mensen

Duidelijk

Zo blijf je bij wat de hypotheekrenten op deze markt doen

Snelle reactie, duidelijk advies

Snel gebeld, duidelijke uitleg over mogelijkheden.

Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

Helder en klare taal op een moeilijk / lastig onderwerp.

In één woord: slecht

Iemand met ruim 3 ton aan overwaarde + eigen vermogen kan via u niet meer dan € 10.000 aan lening krijgen. De minieme uitleg van uw kant was curieus. Met name dit laatste is bepalend voor de bedenkelijke score.

Accuraat

Soms kleine foutjes en te laat met aanpassen. Het lijkt verder dat jullie niet onafhankelijk zij

Snel en deskundig financieel advies.

Na op de website mijn adviesvraag te hebben ingevuld en kort wat gegevens te hebben aangeleverd, werd dezelfde dag nog contact opgenomen en zou een dag later al een eerste adviesgesprek kunnen plaatsvinden.

Perfect!!

Na mijn aanvraag, heel snel gereageerd met een telefoontje voor een afspraak. Kortom alles snel geregeld.

Redelijk duidelijke website

Veel informatie verkregen via de website om uiteindelijk een beslissing te nemen over een tweede hypotheek

Duidelijke info

Wilde duidelijk antwoord en heb ik gekregen

Duidelijk

Geweldig!

Ik werd snel geholpen en kon direct een afspraak inplannen voor een intakegesprek. Helaas moest ik deze afzeggen en ze waren begripvol omdat mijn huidige situatie was gewijzigd.

Duidelijke uitleg

Deskundige en duidelijke uitleg

Helder, duidelijk en to the point

Nadat ik mijn wensen op het formulier aangaf en het verzoek had ingediend, werd na ca 5 minuten telefonisch contact met mij opgenomen. Duidelijke vraagstelling en afspraak gemaakt. Afspraken worden keurig nagekomen. Kundige en betrouwbare partij die ik zeker kan aanraden.

Fijne vrijblijvende informatie

Was fijn vrijblijvend en open gesprek over de mogelijkheden.

Meedenken

Mogelijkheden worden allemaal onderzocht

Zeer goed en vriendelijk

Werdt zeer goed geholpen en waren zeer vriendelijk binnenkort afspraak

De Pinckart 54

5674 CC Nuenen

402071835

Over Hypotheek-Rentetarieven.nl

Op Hypotheek-Rentetarieven.nl vergelijken we de actuele rentes van alle Nederlandse geldverstrekkers. 100% onafhankelijk en volledig! U kunt de goedkoopste hypotheek, met de laagste rente, eenvoudig vinden en informatie, een offerte, berekening of een vergelijking aanvragen. Daarnaast vindt u alle informatie over hypotheken, zoals hypotheekvormen, begrippen, handige bespaartips en actueel hypotheeknieuws. Het startmoment voor de zoektocht naar de beste hypotheek!