tevreden

ga zo door

Informatief

Goede info die indruk geeft hoe de rente zich zal ontwikkelen

duidelijke relevante informatie

zeer positief altijd makkelijk de laatste rentes verglijken

Snel en deskundig

Na het invullen van de gegevens op de website nog dezelfde dag terug gebeld. Mijn vraag is goed en snel beantwoord. Er werd goed meegedacht.

Goed opgebouwd

Eerlijke info

Duidelijke en eerlijke informatie

In orde, wel acquisitie via de website

Dat doen veel aanbieders van een dergelijke tool. De tool gaf mij niet precies de info die ik zocht, maar daar krijg je dan persoonlijk contact op.

Duidelijk en goed te begrijpen

Inloggen gaat snel. En verder is de website duidelijk en in begrijpelijke taal. Vriendelijke adviseur.

Snelle reaktie

Duidelijk gesprek!

Duidelijke en informatievolle site

Kon gemakkelijk mijn gezochte info vinden. Uitleg was volledig en waardevol.

Snelle reactie

Heldere site, snelle reactie, goed advies!

Binnen 3 dagen teruggebeld obv contactformulier en binnen een week afspraak met adviseur thuis. Goed direct advies met veel kennis en hoge mate van behulpzaamheid

Duidelijk

Follow-up ook okay.

Top site

Snel werkende site waar alles duidelijk staat omschreven

prettig gesprek

zeer prettig en duidelijk gesprek

Volgens de site en bericht zou ik snel worden gebeld.

Ik heb nog geen telefoontje gehad of ik heb het gemist als spam oproep!

Gelijk afspraak kunnen regelen met een makelaar

Duidelijk en geloofwaardig

Dezelfde dag nog gebeld nadat ik was ingegaan op een voorstel.

Bij blijven !!!

Bij Blijven !!! wat de rente ontwikkelingen zijn.

gemakkelijk en snel

Op 18 februari 2023 verzoek ingediend. Op 21 februari afspraak gemaakt met de adviseur. Voorstel opgemaakt. Op 24 februari voorstel doorgenomen en wachten nu op goedkeuring.

Was goeg

Helemaal leuk

Snelle reactie en geduldige personeel.

Actuele informatie

Duidelijke informatie waar je iets mee kan

Fijne organisatie

Snel een duidelijk overzicht.

Ik ben zeer goed geholpen door hypotheek-rentetarieven. Het geeft je snel een globaal overzicht, van wat er mogelijk is binnen jouw mogelijkheden. Ook heb je binnen een paar dagen contact om je situatie beter op papier te krijgen en zo inzicht te krijgen in wat er mogelijk is.

De Pinckart 54

5674 CC Nuenen

402071835

Over Hypotheek-Rentetarieven.nl

Op Hypotheek-Rentetarieven.nl vergelijken we de actuele rentes van alle Nederlandse geldverstrekkers. 100% onafhankelijk en volledig! U kunt de goedkoopste hypotheek, met de laagste rente, eenvoudig vinden en informatie, een offerte, berekening of een vergelijking aanvragen. Daarnaast vindt u alle informatie over hypotheken, zoals hypotheekvormen, begrippen, handige bespaartips en actueel hypotheeknieuws. Het startmoment voor de zoektocht naar de beste hypotheek!