Goede in zicht , duidelijk informatie

Snel inzicht in ontwikkeling hypotheekrente.

Duidelijk omschrijving en overzichtelijk weergegeven in tabel(len). Verbetering zou zijn om het gemiddelde van de afgesloten rentes te geven. De getoonde rentes in het overzicht, dat het eerste verschijnt, zijn de laagste rentes.

Prettige geheel vrijblijvend zeer informatief gesprek.

Snelle terugkoppeling, to the point, vriendelijke kundige professional.

Zeer duidelijk

Ik vond direct wat ik nodig had.

Goede, duidelijke site met juiste volgorde van info!

Heb goed gesprek gehad nav info Zilverhuishypotheek. Verzoek om verdere info per mail werd keurig dezelfde dag gedaan!

Zeer verhelderend en up to date

Menselijke benadering met een luisterend oor en geduldig naar de beste oplossing zoekend.

vriendelijk

Tevreden

De mensen die hier werken zijn erg duidelijk en behulpzaam met het aanvragen van een lening

Duidelijk én overzichtelijk

Prima advies en deskundigen

Duidelijke site

Het was zeer eenvoudig om het antwoord op mijn vraag te vinden. En passant stuitte ik op nog een voor mij interessant onderwerp

Goede informatie en snel contact dus prettige ervaring!

Vriendelijke alerte mensen

De tarieven variabel kwamen niet overeen met wat de rabobank voorstelde. Die gaan gewoon van de max uit. Dus in de praktijk schiet je er niet veel mee op. Geeft wel een richtlijn ter onderhandeling met de bank denk ik.

Overzichtelijk en snel reactie

Prettig, fijn gesprek gehad wat op kort termijn en in de avond ingepland kon worden.

Na invullen van een formulier op Internet werd ik gebeld.

De informatie was duidelijk en hielp bij het nemen van een beslissing.

goed, helder en enthousiast gesprek

communicatie was prettig

Duidelijk.

Achteraf bleek het niet nodig dat ik mijn hypotheek morst omzetten.

Goed advies en keurig geholpen

Snel en accuraat

Positief en voor herhaling vatbaar

Antwoorden op formulier komen niet goed door, waardoor medewerker de vragen onnodig moet herhalen

Vlotte acurate dienstverlening

Onzin website, doet niet wat het belooft.

Website zegt je een vergelijking van rentetarieven te gaan geven, maar dat doet het niet. Is gewoon een hypotheekadviseur die je een hypotheek wilt aansmeren, een overzicht met rentetarieven krijg je, ondanks dat de naam dat doet vermoeden, niet.

Niets mis mee

Eenvoudig te vinden wat je zoekt.

Zonder omwegen snel de beoogde gegevens gevonden.

duidelijk

Goed en makkelijk

Zeer correct

Vriendelijk , informatief, correct

De Pinckart 54

5674 CC Nuenen

402071835

Over Hypotheek-Rentetarieven.nl

Op Hypotheek-Rentetarieven.nl vergelijken we de actuele rentes van alle Nederlandse geldverstrekkers. 100% onafhankelijk en volledig! U kunt de goedkoopste hypotheek, met de laagste rente, eenvoudig vinden en informatie, een offerte, berekening of een vergelijking aanvragen. Daarnaast vindt u alle informatie over hypotheken, zoals hypotheekvormen, begrippen, handige bespaartips en actueel hypotheeknieuws. Het startmoment voor de zoektocht naar de beste hypotheek!