Prima site alleen andere verkering verwacht

De site ziet er goed uit. Alleen als je een aanvraag doet voor iets moet dat weer later met een afspraak dat vind ik niet handig. Het is veel handiger als je direct het resultaat ziet en dan een pagina maakt voor mensen die er nog uitleg over willen hebben

Helemaal top!

Juiste plek voor iedereen die zoek voor professionele hulp

Was zeer vriendelijk en serieus begandeld

positief

Prettig duidelijk gesprek gehad met de adviseur.

Prima en snelle behandeling. Aardige hypotheek adviseur die met me mee dacht

Prima en snelle behandeling. Aardige hypotheek adviseur die met me mee dacht

Mooi en duidelijk overzicht

Ik kon snel naar de voor mij gewenste mogelijkheden: verduurzamen.

Goed inzicht gegeven in de (on)mogelijkheden

zie boven

Keurige overzichtelijk

Helaas was mijn vorm, een opeet hypotheek niet, in het overzicht

Helder uiteengezet en logisch verhaal waarin objectiviteit rode draad is.

Zie hierboven

Snelle service vriendelijke hulp en vakbekwaam

Na een eerste kennismaking heel snel en reactie via de telefoon waarna een afspraak gemaakt om binnen 24 uur een eerste inventariserend gesprek te hebben met een man die wist wat hij het over had en goed meedacht.

slecht

waarom zo geheimzinnig. In het telefoongesprek heb ik een gewone vraag gesteld waar alleen via een afspraak te maken een antwoord op kwam. Dan ben ik klaar.

Geen zin in gesprek

Op internet een formulier om een indicatie te krijgen voor een nieuwe hypotheek, wilde graag even een en ander op papier zien, maar het idee van het formulier was kennelijk alleen om een afspraak met me te maken. Dan blijven we wel bij de oude verstrekker.

Vakbekwame mensen

Goede service. Er wordt geen druk uitgeoefend op je. Erg deskundig

Duidelijk en informatief

Net geabonneerd maar zeer tevreden.

Duidelijk en informatief

Net geabonneerd maar zeer tevreden.

duidelijk en toegankelijk

Prettige site welke duidelijk en overzichtelijk de hypotheekmogelijkheden weergeeft.

goede uitleg

De Pinckart 54

5674 CC Nuenen

402071835

Over Hypotheek-Rentetarieven.nl

Op Hypotheek-Rentetarieven.nl vergelijken we de actuele rentes van alle Nederlandse geldverstrekkers. 100% onafhankelijk en volledig! U kunt de goedkoopste hypotheek, met de laagste rente, eenvoudig vinden en informatie, een offerte, berekening of een vergelijking aanvragen. Daarnaast vindt u alle informatie over hypotheken, zoals hypotheekvormen, begrippen, handige bespaartips en actueel hypotheeknieuws. Het startmoment voor de zoektocht naar de beste hypotheek!