Binnen een dag een gesprek geregeld

Het gesprek met de deskundige maakte in een half uur duidelijk wat de mogelijkheden zijn en waar op dat moment de voordeligste hypotheek verkrijgbaar was.

zeer overzichtelijk

De afhandeling i.v.m. het aanvragen van een offerte laat te wensen over

Helder, maar op de site weinig info.

Er is op de site niet zoveel informatie te vinden. Je moet dan weer alle informatie verstrekken zodat je gebeld kan worden. Ik zou het fijn vinden als jezelf wat informatie kunt vergaren zonder meteen gebeld te moeten worden.

Ok, maar zou meet service kunnen

Handige website maar er zouden nog meer mogelijkheden zijn om de service te verbeteren.

ok. short discussion.

i asked about specific product, but respondent offered a home visit by broker, which i did not need.

Advisering was puur gericht op de huidige marktaanwezigheid.

Praktisch gericht advies: de huidige situatie handhaven! Niet oversluiten, niets wijzigen. Een antwoord dat wij zelf al hadden verwacht.

Goede communicatie

Ik werd aan de telefoon goed geholpen. Ik heb echter een andere keuze gemaakt, waardoor ik niet verder ging met deze organisatie.

snel en goede verwijzingen

Via de site ben ik op het goede spoor gekomen.

Slecht foutieve site met onjuist info

Nooit weer

Zinvol prettig gespek

Aardige en nuchtere adviseur die Duidelijk en zonder.omwegen verteld waar het om gaat

Top geholpen

Duidelijke uitleg. Super geholpen

Snelheid van handelen en een eerlijk advies

Prettig en klantvriendelijk en kennis van zaken

Website geeft niet het reële beeld

De website, laat lijken of hun je kunnen vertellen hoeveel overwaarde kan opnemen en of dat kan . Vervolgens bij het contact word verteld dat hun dat helemaal niet kunnen maar dat je eigen hypotheek verstrekker dat alleen kan .persoonlijk vind ik dit een vorm van misleiding

Informatief en glashelder

Ik heb erg veel geleerd van deze site over soorten hypotheken, bespaartips, en het nieuws op deze site

Voldoende

Contact op afstand is en blijft letterlijk en figuurlijk afstandelijk

weinig aanvullende informatie

zie boven

Prima informatie die zeker behulpzaam is

Via de info ben ik bij een hypotheek adviseur in contact gekomen die ons uitstekend heeft begeleid. TOP!!

Nette mensen met een hoop kennis

Ze nemen de tijd, luisteren goed en komen met een advies of denkrichting; helemaal Top !

Duidelijk en helder

Zeer duidelijke, overzichtelijke site waarop je alles in detail per onderdeel kunt zien.

Super snel en bekwam service

Ik kon op dezelde dag een vrijblijbend afspraak inplannen met een zeer bekwaam adviseur. Zij kwam thuis 's avonds en naam alle tijd om mijn een duidelijk traject uit te leggen.

Goed en vooral duidelijk

Prima om op deze manier inzicht te krijgen.

Nog geen ervaring

Ik wil wel zien hoe een en ander gaat. Voor als ik een bouwdepot nodig heb van 250.000,00 Euro.

keurige website, ook snel teruggebeld.

zie boven

Duidelijk en overzichtelijk

Mooie maar vooral duidelijke en overzichtelijke site waar je stap voor stap verder komt!

De Pinckart 54

5674 CC Nuenen

402071835

Over Hypotheek-Rentetarieven.nl

Op Hypotheek-Rentetarieven.nl vergelijken we de actuele rentes van alle Nederlandse geldverstrekkers. 100% onafhankelijk en volledig! U kunt de goedkoopste hypotheek, met de laagste rente, eenvoudig vinden en informatie, een offerte, berekening of een vergelijking aanvragen. Daarnaast vindt u alle informatie over hypotheken, zoals hypotheekvormen, begrippen, handige bespaartips en actueel hypotheeknieuws. Het startmoment voor de zoektocht naar de beste hypotheek!