Goede en duidelijke informatie!

Fijn om regelmatig op de hoogte te blijven van de rente ontwikkelingen op een duidelijke en overzichtelijke wijze!

Snel gevonden en goede informatie

I'm was op zoek voor oversluiten. Ik vond deze website en werd de volgende dag al gebeld.

Top snelle reactie met terug bellen

Top snelle reactie met terugbellen

Snel, goed, duidelijk

Werd snel gebeld over mijn aanvraag al was de uitkomst niet wat ik hoopte. Maar wel meteen alles duidelijk.

Actuele informatie en tijdig

Door de regelmatige info betreffende de lage rentepercentages ga je vanzelf denken aan de mogelijkheden.

Ondanks het grote aanbod toch overzichtelijk

Fijn dat er dergelijke sites bestaan waarbij je in een klik een overzicht krijgt met alle geldverstrekkers. Alle benodigde en actuele info op één centraal punt. Dit maakt het zoeken zeer efficiënt en duidelijk.

Teleurstellend

Ik heb inmiddels 2 gesprekken met uw bedrijf gehad over het rentetarief van 1,20 %, 20 jaar vast en aflossingsvrij. Mij werd aangegeven dat het tarief niet 1,20 maar 1,45 zou zijn. Op mijn vraag hoe dit kon, kreeg ik in beide gesprekken nog geen antwoord. Dat vind ik meer dan vreemd.

Inlogprocedure problemen opgelost

om in te kunnen loggen op het persoonlijke klantenportaal werkt de inlogprocedure nu wel met een kleine aanpassing. Als je het voorgestelde wachtwoord gebruikt geeft de inlogprocedure aan dat het voorgestelde wachtwoord NIET geldig is. Dit kun je verhelpen door bijvoorbeel achter het voorgestelde wachtwoord een extra teken in te voeren (bijvoorbeeld een uitroepteken !) als onderdeel van je wachtwoord. Dan geeft de inlogprocedure aan dat je een geldig wachtwoord gebruikt.

Ik was helemaal tevreden met het antwoord op mijn vraag. Er is nu veel duidelijk geworden. Dus wat mij betreft een Pluim!

Snel en goed geholpen en flexibel

Echt goed bedrijf om in zee te gaan.

Goed en duidelijk

De inhoud wordt meer dan waar gemaakt met de nodige persoonlijke aandacht. Snelle reactie en actie met ook nog een verrassend resultaat.

duidelijk en zeer informatief

Zeer duidelijke website, erg overzichtelijk, veel goede tips en uitleg. Alle vragen worden hier op een eenvoudige manier uitgelegd. Super.........

Ze zijn goed bezig en houden je goed op de hoogte

Krijg altijd netjes mail over de rentetarieven

Word altijd netjes en op tijd op de hoogte gehouden over de rentetarieven

Prima website

Ben nu écht benieuwd of het gaat lukken met het overzetten van mijn huidige hypotheek.

Duidelijke en gebruikersvriendelijk website

Heldere invulvelden

Custom made info

Voor accurate trends in de financiële markt biedt deze site betrouwbare informatie op maat!

Goede site, uitstekende adviezen!

Ten eerste wil ik graag zeggen dat ik erg blij ben met de hypotheekadviseurs die we via jullie site hebben gekregen. Verder wil ik jullie bedanken voor de wekelijkse update van de hypotheekrente plus alle adviezen die erbij staan. Hierdoor ben ik nu, nadat ik ook al door jullie een kleine twee jaar geleden een oversluiting van onze hypotheek heb kunnen realiseren met een veel lagere rente, in staat om een flinke som geld voor de eindfase van onze verbouwing door nogmaals onze hypotheek over te sluiten. Dus in dit geval, bij twijfel DOEN!

Geen afspraak bevestiging ontvangen

Geen afspraak bevestiging ontvangen

Fijne overzichtelijke website

Duidelijk en vakkundig uitleg bij je vragen

Overzichtelijk duidelijk

Op de website kun je op basis van termijn snel en overzichtelijk zien welke hypotheek verstrekker het meest interessant is!

Prima overleg

Positief

Snelle reaktie op mijn verzoek. Duidelijke uitleg en vriendelijk bejegend.

Vriendelijk en klantgericht

Deskundig advies

Snelle telefonische reactie door een deskundige dame. Afspraak gemaakt voor bezoek adviseur aan huis. Ook dit verliep vlekkeloos. Goede vraagstelling waarbij het doel van ons als klant het uitgangspunt was.

De Pinckart 54

5674 CC Nuenen

402071835

Over Hypotheek-Rentetarieven.nl

Op Hypotheek-Rentetarieven.nl vergelijken we de actuele rentes van alle Nederlandse geldverstrekkers. 100% onafhankelijk en volledig! U kunt de goedkoopste hypotheek, met de laagste rente, eenvoudig vinden en informatie, een offerte, berekening of een vergelijking aanvragen. Daarnaast vindt u alle informatie over hypotheken, zoals hypotheekvormen, begrippen, handige bespaartips en actueel hypotheeknieuws. Het startmoment voor de zoektocht naar de beste hypotheek!