Duidelijke site, snel alles kunnen vinden

Blij dat ik snel de gevraagde info kreeg. In deze gekke markt moet je snel handelen Mede dankzij deze info kon ik perfect handelen

Snel schakelen.

Goed geluisterd wat de knelpunten zijn daar snel op gehandeld, en er van uitgaand dat het gelinkt is aan NBG Eindhoven.

Goede website, veel nuttige informatie

Op zoek naar de verschillende mogelijkheden, is gelukt.

positief

Uw hypotheekadviseur heeft verscheidene hypotheken deskundig uitgewerkt. Daaroor heb ik duidelijke beeld van hem, maar ik moet nog uiteindelijke beslissing nemen. vr.gr.

Snelle en correcte hulp

Na aanvraag zeer snel en correcte telefoniste aan de lijn voor een afspraak.

Duidelijk en snel

Je weet heel snel waar je aan toe bent en je wordt ook nog eens snel teruggebeld voor een afspraak

ja prima

ook prima

Snel en duidelijk

Helder

Goede info

Bij beoordeling financieel probleem was info van grote betekenis.

Werd goed te woord gestaan vriendelijk en goed uit gelegd dat het voor mij niet relevant was.

Snelle reactie

Ben nog in overleg maar verwacht resultaat

Over het algemeen duidelijk en overzichtelijk

Zoals hier boven aangegeven over het algemeen duidelijk en overzichtelijk. Echter wanneer ik het hypotheek tarieven overzicht zie zonder geavanceerd te zoeken is niet duidelijk om welke hypotheekvorm het gaat en ziet de rente er beter uit dan ik wellicht ga krijgen vanwege andere hypotheekvorm.

Goede informatie,logische hulp om op de goede weg te blijven. Je wordt iets teveel in 1 richting geduwd nl. Het meteen krijgen van een aanbod.

Altijd op de hoogte van de ontwikkelingen op de hypotheekmarkt

Door aan de hand van de hypotheekmarkt regelmatig te controleren heb ik altijd de beste hypotheek met de beste voorwaarden en de günstigste Rente.

Geen bevestiging

Na een kort gesprek zou ik bevestiging krijgen per mail, niet dus Wordt gebeld door adviseur woonplaats voor afspraak, deze ook gemaakt. Ook nu geen mail. Voordat de afspraak doorging is deze verzet,, weergeven bevestiging.. zelf tot 2x toe mail gestuurd.. na paar dagen nog geen reactie

Duidelijkheid

Duidelijk overzicht !!! Ook met betrouwbare banken

Klantvriendelijk

Super klantvriendelijk en bewoog zich in de situatie Ik kom terug beloofd !

Fijne uitleg!

Duidelijk, overzichtelijk, en goede uitleg gehad. Bedankt!

Prima ervaring tot nu toe. Werd netjes terug gebeld

Er is alleen nog maar een telefoon ☎️ informatie gesprek plaats gevonden. Het belangrijkste deel moet nog plaats vinden.

Yhhf

Hel blij

Zeer duidelijk

Zeer duidelijk word ik op de hoogte gehouden.

voldoet niet aan verwachteing

Ik heb annoniem een offerte aangevraagd Gegevens die ze nodig hebben kunnen ze overal o.a. kadaster opvragen . Ook na relavante info bij de aanvraag kunnen ze/ willen ze geen aanbieding doen ( ik denk omdat ze het niet de moeite willen nemen voor een lead te willen betalen met wat onderzoek erbij ) ( die ook uit de vraagstelling op te maken was .

Heel kundige mensen

Onafhankelijk advies waarbij het voordeel voor de klant het uitgangspunt is

Duidelijke uitleg

Contact opgenomen

Uitstekende service.

Snel, duidelijk en komen afspraken na

De Pinckart 54

5674 CC Nuenen

402071835

Over Hypotheek-Rentetarieven.nl

Op Hypotheek-Rentetarieven.nl vergelijken we de actuele rentes van alle Nederlandse geldverstrekkers. 100% onafhankelijk en volledig! U kunt de goedkoopste hypotheek, met de laagste rente, eenvoudig vinden en informatie, een offerte, berekening of een vergelijking aanvragen. Daarnaast vindt u alle informatie over hypotheken, zoals hypotheekvormen, begrippen, handige bespaartips en actueel hypotheeknieuws. Het startmoment voor de zoektocht naar de beste hypotheek!