Positieve ervaring gehad n.a.v. contact met dit bedrijf

Een deskundige zou contact met me opnemen i.v.m. een te maken afspraak. Contact werd snel gemaakt en bezoek aan huis volgde. Het was een aangenaam gesprek en de samenvatting van het gesprek volgde snel. Alhoewel aantrekkelijk heb ik er bij nader inzien toch geen gebruik van gemaakt. Maar alles verliep uiterst correct en met inzicht in de problematiek.

Overzichtelijk

Vele sites bezocht, maar deze site vond ik heel overzichtelijk. Na het invullen werd ik ook heel snel gebeld voor een afspraak.

Duidelijk en up to date

Ik zocht de verschillende tarieven van de banken en dat was op deze site makkelijk en overzichtelijk terug te vinden.

voldoende uitleg

Duidelijke site met voldoende uitleg maar niet voor het geen waar ik u voor nodig had. Voor mij de vraag wat de mogelijkheid was voor een hypotheek welke ik kan afsluiten voor mijn zoon, die in scheiding licht. Het bedrag zou moeten worden gebruikt voor het betalen van de overwaarde aan zijn ex partner. Hier op kon ik geen antwoord vinden via uw site.

Prima site

Prima site, handig om op de hoogte te blijven wanneer je nieuwe hypotheek overweegt. Ook ben ik binnen 3 uur benaderd door een adviseur, goede adviezen van ontvangen, waardoor ik nu overweeg een nieuwe hypotheek af te sluiten en waarmee mijn maandlasten (netto) met zo'n 30% dalen!

overzichtelijk

goede informatie en regelmatig.

Duidelijke site

Een prima gebruiksvriendelijke site

Een hele duidelijke website

Ik heb de website als prettig ervaren.

prima info

snel en doelgerichte informatie

prima informatie

Overzicht is duidelijk en compleet genoeg voor mijn wnsen.

Niet goed,

Ik wil iemand van BLG spreken,ivm oversluiten hypotheek, van variabel naar 10 jaar vast,want ik vindt het aanbod miniem, 1.33%.kan natuurlijk ook naar een andere bank. Gr.Max

Overzichtelijk en informatief

Ik vond heldere informatie en kon snel een aanvraag voor advies indienen

100% onafhankelijk!

Op deze website vond ik snel wat ik zocht: overwaarde verzilveren. Na een eerste indicatie kom je vrijblijvend in contact met een getallendeskundige, die alle mogelijkheden van alle banken met je onderzoekt en jij beslist.

Ze zijn heel snel met reageren na aanvraag

Fijne mensen aan de telefoon. Begrijpen snel de situatie. Als je alleen de rente wil weten moet je wel eerst je gegevens achter laten.

Konden mij helaas niet verder helpen.

Geen kredietverstrekker gevonden

Fijn om elke week een correct overzicht te ontvangen

Nav de overzichten elke week hebben we afgelopen week contact opgenomen voor meer informatie en zijn we in een paar dagen bezig met oversluiten van onze hypotheek. Snel, keurig netjes en voelt vertrouwd. Onze eigen bank vertelde steeds hetzelfde, we zouden goed zitten etc. Dit bleek niet zo te zijn richting de toekomst. We hopen nu een goede keuze gemaakt te hebben nav de adviezen van hypotheekRentetarieven

Eenvoudig in gebruik en snel contact

Het invullen van de benodigde gegevens voor een overwaarde hypotheek ging soepel en snel. Ik werd snel teruggebeld waarna een afspraak met een adviseur aan huis gemaakt kon worden. Dit moet nog plaatsvinden.

De website is rommelig in layout, nod

De website is rommelig en daardoor niet makkelijk te lezen. Te veel kleuren, verspringingen, en letter types.

Duidelijk en aantrekkelijk aanbod

Heb nu een variabele Obvion hypotheek anders zou ik hier mee verder gaan.

goed en snel geholpen

Zeer prettig gesprek gehad waarin alles duidelijk werd gemaakt door uw medewerker.

Snel juiste info gevonden

Ik was op zoek naar wat meer info over het beschikbaar krijgen/verhogen spaargeld vanuit de overwaarde van je huis; puur uit nieuwsgierigheid. Ik had de info snel gevonden; duidelijke overzichtelijke site!

Eerlijk en objectief,

De medewerker die ik gesproken heb was zeer deskundig,objectief eerlijk en ook nog heel aardig en sympathiek en zeer duidelijk.

Helder

De informatie was duidelijk.

Positief

Goed georganiseerde en actuele informatie

Heel informatief.

Goed overzicht van een verscheidenheid aan financiële instellingen.

De Pinckart 54

5674 CC Nuenen

402071835

Over Hypotheek-Rentetarieven.nl

Op Hypotheek-Rentetarieven.nl vergelijken we de actuele rentes van alle Nederlandse geldverstrekkers. 100% onafhankelijk en volledig! U kunt de goedkoopste hypotheek, met de laagste rente, eenvoudig vinden en informatie, een offerte, berekening of een vergelijking aanvragen. Daarnaast vindt u alle informatie over hypotheken, zoals hypotheekvormen, begrippen, handige bespaartips en actueel hypotheeknieuws. Het startmoment voor de zoektocht naar de beste hypotheek!