korte lijnen en accuraat handelen

er wordt goed geluisterd en de acties worden meteen in gang gezet

Geen contact gekregen

Niet teruggebeld. En als site niet te bereiken telefonisch. Helaas

Prima geholpen

Helder

Heledere site en snelle opvolging van adviseurs

Houdt zich aan afspraken, beleefd, gewillig te helpen

Houdt zich aan afspraken, beleefd, gewillig om te helpen

Snelle en adequate reactie van een medewerker..

Snelle en adequate reactie van een medewerker..

goede info, duidelijk

goed om het verloop van hypotheken te volgen

Snel bericht vriendelijk contact.

Behulpzame en bekwame service. Helpen je echt als het kan.

Helder en duidelijk

Helder en duidelijk

Hou op

Ik doe niet mee aan deze onzin

Inmiddels telefonisch contact gehad

Inmiddels heeft er iemand gebeld van dit bedrijf, was een aardige man en heeft mij voldoende geïnformeerd. Neemt niet weg dat ik eerst een negatieve recensie moest schrijven, voordat er contact met mij werd opgenomen, daarom het cijfer 7.

Overzichtelijk en eenvoudig

De website is goed onderverdeeld in de diverse onderwerpen. Zo kun je gelijk kijken bij dat wat je nodig of waar je interesse voor hebt. Op vele vragen is er dus een antwoord! Makkelijk, overzichtelijk en volledig!

Snelle reaktie

Belde snel na het invullen van de offerte en een afspraak gepland.

Gemakkelijk

Eenvoudige uitleg, vragen rustig beantwoord.

Uitstekende service

Vriendelijk geholpen niet opdringerig professioneel advies

Eenvoudig om in te vullen

Er is een maar en wel de volgende; Als je de gegevens hebt ingevuld geeft men aan dat je via de mail een voorstel ontvangt. En dat de mogelijk er is dat men telefonisch contact met je opneemt. Het eerste is geen sinds waar je ontvangt niets. Je wordt gebeld nog de zelfde dag er wordt gevraagd of het uitkomt en als je dan aangeeft dat dat niet geval is wordt je niet gevraagd wanner het wel uitkomt en je hoort daarna niet meer. DUS ik zal zelf wel contact opnemen.

Goed en duidelijke informatie

Consulent was goed op de hoogte van de mogelijkheden

uitstekend

uitstekend

Slecht

Geen reactie gehad

Duidelijke en nuttige informatie

De informatie draagt positief bij aan mijn vervolg actie betr mijn lopende hypotheek

Goede info

Duidelijk Wel beter lezen… als er om email info wordt gevraagd niet om telefoongegevens blijven zeuren!!!!

Snelle en goede beoordeling

Goed en degelijk antwoord.

netjes correct en vriendelijke uitleg

nvt

Top bedrijf

Duidelijk no nonsens uitleg eerlijk en begrijpbaar

De Pinckart 54

5674 CC Nuenen

402071835

Over Hypotheek-Rentetarieven.nl

Op Hypotheek-Rentetarieven.nl vergelijken we de actuele rentes van alle Nederlandse geldverstrekkers. 100% onafhankelijk en volledig! U kunt de goedkoopste hypotheek, met de laagste rente, eenvoudig vinden en informatie, een offerte, berekening of een vergelijking aanvragen. Daarnaast vindt u alle informatie over hypotheken, zoals hypotheekvormen, begrippen, handige bespaartips en actueel hypotheeknieuws. Het startmoment voor de zoektocht naar de beste hypotheek!