mooie appendages maar helaas net niet alles op voorraad

netjes teveel betaalde retour gekregen

Prima spullen tegen scherpe prijs !

Prima spullen tegen scherpe prijs ! Goede communicatie en snelle levering.

snelle levering--mooi materiaal

snelle levering--mooi materiaal

Snelle communicatie en snelle levering.

Snel geleverd tegen een aantrekkelijke prijs.

Top kwaliteit, snelle verzending... Netjes verpakt.

Goede kwaliteit, snel verzonden en netjes ingepakt..

Snel verstuurd

Goede prijzen , en snelle verzending.

Snel problemen oplossen

Ook voor bedrijven lukt dit prima !

Prima dienstverlening, maar mailverkeer was niet altijd éénduidig.

Fijne website, veel keuze eb snelle afhandeling !

Na eerdere bestellingen ook deze weer vlot afgehandeld, bestellen - bevestiging - snelle levering !

Aanrader

Snelle en vlotte afhandeling na telefonisch contact. diezelfde dag werden de producten nog verstuurd.

Groot assortiment scherpe prijs

De website is niet echt makkelijk te navigeren. het is soms zoeken naar het juiste item

Correcte prijzen!

Zeer snelle service!

Bestelling met een korte levertijd naar tevredenheid snel geleverd.

zeer prettige webwinkel en snelle levering

overzichtelijke en duidelijke winkel, alleen jammer dat er bij meerdere artikelen de prijs opgevraagd moet worden. na een prettig telefonisch contact alles snel geregeld en verzonden.

mooi product ,snelle levering,

bestelling gedaan snel geleverd perfect

als nadeel vind ik de verzendkosten hoog

Redelij goed

Y stukken waren niet op voorraad,deze had ik wel betaald, geld is direct teruggestort.

ronduit super

SUPER SERVICE EN GOEDE PRIJS

Levering was prima en op tijd.

Prima bedrijf en doen wat ze zeggen wat betreft leveringen.

Het is altijd op tijd bezorgd.

Mijn ervaring met RVS fittingen is super. Ze leveren altijd op tijd en ze leveren altijd het goede af.

Klantgericht

Nadat de bestelling en de betaling gedaan was kregen we te horen dat het artikel niet meer voorradig was. Jammer dat dit niet direct bij het bestellen zichtbaar is. Is nog wel iets aan te verbeteren. Toch snel een oplossing gezocht en het probleem opgelost!

Prettig en to the point

Bij bestellen een opmerking geplaatst en daar werd adequaat op gereageerd en een verbetervoorstel gedaan. Na de aanpassing was de bestelling snel in huis.

Belabberd.

Ik geef duidelijk aan in de opmerkingen bij de bestellingen dat: a- de kortingscode niet wordt geaccepteerd ondanks het feit dat er wel via "mollie" betaald wordt b- dat ik de bestelling zelf kom halen Resultaat: jouw probleem als de leverancier de opmerkingen niet leest. De kortingscode is jammer. De opmerkingen had ie vergeten te lezen. Gevolg: Een bestelling wordt bijna 25% duurder dan noodzakelijk. (Het pakket wordt namelijk gewoon meegegeven met de transporteur, en naar de korting kan je fluiten. Zelfs geen poging om te zien waar het probleem zit. ) Laatste keer dat ik bij je bestel als er zo met me wordt omgesprongen.

Correcte en snelle levering!

Aanrader

Burgemeester Arnoldtsstraat 46