Super service, zeer klantgerichte opstelling!

Wij hadden met spoed RVS fitwerk nodig. Op de website van RVS Fittingen was alles op voorraad, maar om administratieve redenen was het voor ons bedrijf niet mogelijk om per creditcard of ideal te betalen. Na telefonisch de situatie te hebben toegelicht, is men direct aan de gang gegaan, en is alles dezelfde middag nog verzonden. Wat een TOP service! Ondanks dat we geen klant waren bij RVS Fittingen en helaas dus online niet konden betalen, is het materiaal toch direct toegestuurd en is het vertrouwen in ons gelegd dat we de rekening achter betalen (wat uiteraard in orde komt!). Nogmaals; een geweldige service en zeer klantgerichte opstelling. Klasse!

Vlotte correcte afhandeling

Goede ervaring, kwaliteitsmateriaal, bezorger dpd met enkele dagen vertraging en 1 vergissing in de bestelling zonder veel erg.

Perfecte ondersteuning

Mijn Bestelling was niet in voorraad, er werd door hen zelf contact opgenomen om mij te behelpen. Bedankt voor het vlugge transport. Bedankt voor goede service. UITSTEKEND

Prima en snelle levering

Zeer schappelijke prijzen

Prima service, snel geleverd en aantrekkelijke prijs

Regelmatig bestel ik rvs fittingen bij dit bedrijf, en dit bevalt prima. Recentelijk had ik de order nog achteraf gewijzigd, en was geen enkel probleem, bedrijf denkt mee in oplossingen. Onderdelen zijn altijd netjes verpakt en prijs is ook aantrekkelijk t.o.v. concurrentie.

1 bestelling gedaan en verkeerde materialen gekregen en niks meer gehoord.

Heb 18 stuks 1/4" pijpnippels besteld maar 5/4" gekregen, direct gemaild maar heb alleen wat vervelend gehoord en dat was het blijkbaar.

Goeie prijs en snel thuis

Groot assortiment en mooi geprijsd

top

correcte en snelle levering ook prijs is heel goed

Alles netjes en correct verlopen!

Goede website, snelle levering en goede communicatie

Bijzonder prettig!

In het uitstekend en overzichtelijk gepresenteerde assortiment kon ik snel de weg vinden. een vraag over bezorging wers bijzonder snel beantwoord. Jullie hebben er een vaste klant bij en ik beveel jullie dan ook met veel plezier aan bij anderen.

Voorraadbeheer

Jammer dat de website niet aangeeft als producten momenteel niet op voorraad zijn. Eerst na afronden bestelling een mailtje dat e.e.a. niet voorradig is. Jammer ..... Het zou natuurlijk nog beter zijn alle gangbare producten op voorraad zijn. Producten zijn wel van goede kwaliteit en worden snel geleverd.

snellen levering

Prima levering

Kwaliteit en vlug geleverd

Altijd telefonisch bereikbaar voor inlichtingen. Groot assortiment, kwaliteit en op tijd geleverd.

Uitstekende service!

Zeer goede communicatie!

prima geholpen

ik ben correct geholpen ook door het persoonlijk contact over leverantie van de spullen

het was wat ik besteld had

dat de kosten voor verzending aan de hoge kant waren .

Zeer tevreden over uw leveringen, maar wat minder over de enorme prijsstijging.

Heb weinig ervaring met uw bedrijf.

Eerste instantie goed

Maar heb maar 3 sets ontvangen ipv 8 waar wel voor betaald is

Onderdelen van goede kwaliteit.

bestelling vlug klaargemaakt

Bij een voorraad probleem werd mij een ander artikel voorgesteld en werd mijn bestelling nadien vlug klaargemaakt.

ok

zeer goed maar niet alles in voorraad zoals op de website

goed kwaliteit

Burgemeester Arnoldtsstraat 46