Paar weken terug hier online opklapbare achterdrager voor mijn recent gekochte Sym Mio van 2009 gekocht. Deze was toch bij nader inzien uiteindelijk niet wat ik wou, dus telefonisch contact met hun opgenomen wat te doen om deze terug te sturen en ervoor in de plaats een vaste achterdrager met bijbetaling van mijn kant hier te kopen. Contactpersoon aan de telefoon heeft mij een mail gestuurd waarin alles netjes beschreven stond wat te doen. Enfin, alles door hun netjes afgehandeld, ze hebben me het bedrag wat de opklapbare me had gekost inclusief de verzendkosten binnen een paar dagen netjes teruggeboekt, en nu heb ik een vaste achterdrager waar ik tevreden mee ben!
Beste René, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent met de oplossing die wij u geboden hebben. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Beugel in goede orde ontvangen en goed ingepakt
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
zeer goede website met duidelijke fotos van de producten . met prijzen die zeker interesant zijn . makkelijk om specifieke onderdelen op te zoeken , en snelle verzending .. onderdelen met perfecte pasvorm , zodat mijn onderdeel na 10 minuten al gemonteerd was ..
Beste Jozef, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Hallo, zie op factuur niet wat het kost, gaarne overzicht wat apart koste.
Beste, U heeft 3 bestellingen gedaan, waarvan 2 met 1 product en 1 bestelling met 2 producten. Alle producten staan netjes zoals het hoort op de 3 facturen die u via de mail ontvangen heeft. Dus eerst goed kijken en lezen voordat u een onterechte opmerking plaatst. De pakbon die u meekrijgt aan de balie staan inderdaad geen prijzen op. Dit is het verschil tussen een pakbon en een factuur met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Alles komt netjes verpakt toe.
Beste Fabrice, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Verkeerde bestelling gedaan. Na email contact aangegeven en de bestelling is aangepast naar de juiste bestelling top.
Beste Herman, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent met onze oplossing. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Einfacher Weg um gute Qualität zu erhalten. Schnelle Lieferung, gute Preise und serviceorientiert.
Guten Tag Daniel, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Alles perfect afgelopen, band geleverd in België...top
Goede service, goede site!!
Beste Matty, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Sehr schnell ! Gute Ware !
Guten Tag Dieter, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Artikel na aankondiging retour gezonden.Er werd snel terug betaald maar retour kosten moest ik zelf betalen. Reden: IK HAD NIET OM EEN ANTWOORDNUMMER GEVRAAGD. Moet niet gekker worden, ze hadden zelf een nummer moeten geven.
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij hebben inderdaad geen gratis retourbeleid, behalve als wij een verkeerd product sturen. Alle informatie staat bij het product vermeld en dit product heeft u ontvangen. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Snelle afhandeling van de bestelling en ook de retour zending snel geregeld goed bedrijf
Beste Hans, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
hele plezierige nette correcte afhandeling.
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Bestel edge 4 amp en krijg een landport sla 5 amp ?
Beste Ralph, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent ondanks dat er in eerste instantie iets fout is gegaan. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Alle bestellingen op tijd en juist geleverd volgens afspraak
Beste Joannes, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Schnell geliefert, gute Info, empfehlenswert.
Guten Tag Michael, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Fijn bedrijf dat met de klant meedenkt. Bij verkeerde bestelling alles TOPPIE geregeld. AANRADER
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent ondanks dat er in eerste instantie iets fout is gegaan. Wij hebben de kans gekregen om het voor u op te lossen. Wij zijn blij om te horen dat dit in volle tevredenheid gebeurd is. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Absolutamente niet berijkbaar bij de klantendienst ik heb een uur aan de telefoon gezeten en toen werd de lijn verbroken.
Beste Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Helaas is bij uw bestelling iets fout gegaan en vanuit het systeem is er geen melding gekomen waardoor u inderdaad langer gewacht heeft dan normaal. Daarvoor hebben wij al excuses aangeboden in de mail die wij naar u toe gestuurd hebben. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9 tot 17 uur zoals vermeld op de website. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
De eerste keer dat ik bij jullie een aankoop heb gedaan vindit het top service
Beste Rob, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Beste Alexej, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Prima catalogus. Snel verzonden artikel zoals verwacht.
Beste Tiddo, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Sehe schneller Versand alles tip top das einzige was bisschen blöd ist das keine Anleitung dabei ist wo steht wie man den Auspuff zusammenbaut sonst alles gut
Guten Tag Jordi, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Accu voor de scooter besteld en deze was binnen 24 uur op het postpakketpunt. Netjes ingepakt met alle toebehoren en uitleg. Zelfs met verzendkosten nog goedkoper als in de winkel.
Beste Ron, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
UITSTEKEND SERVICE
Beste Aziz, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Preis Hervorragend Liegung erfolgte innerhalb 7 Werktagen nicht schnell aber ausreichend für einen Motor. Verpackung hätte ein bisschen stärker sein können der Motor hat ein 2 stellen leicht durchgedrückt. Aber keine Beschädigung am Motor Funktionsfähig des Motors noch nicht geprüft Da er erst nächstes Jahr in den Roller eingebaut wird
Guten Tag Heinz-Uwe, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
212 Rijksweg Zuid 212A A
Sittard 6134AG