Beste Andre, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
snel geleverd voor een goede prijs
Beste Gijsbert, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Goede kwaliteit!
Beste Roy, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
goed snelle service maar verkeerd product, geld terug gekregen
Beste Thijs, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent ondanks dat er in eerste instantie iets fout is gegaan. Wij hebben de kans gekregen om het voor u op te lossen. Wij zijn blij om te horen dat dit in tevredenheid gebeurd is. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Ik zit nu al een week te w8bop mijn onderdeel dus daar wordt ik niet vrolijk van
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. U wacht 3 dagen en geen week. Uw bestelling is netjes op tijd verstuurd maar heeft vertraging bij PostNL zoals u ziet in de track&trace. Dit is vervelend voor u maar ook voor ons. Misschien zou u de review aan willen passen en een wat eerlijker beeld willen schetsen? met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Alles bestens ★★★★★ Top Ware+Blitzlieferung
Guten Tag Bernhard, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
telefonisch wordt je goed en prettig te woord te staan en word het probleem binnen een paar sec goed op gelost.
Beste Martin, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent ondanks dat er in eerste instantie iets fout is gegaan. Wij hebben de kans gekregen om het voor u op te lossen. Wij zijn blij om te horen dat dit in volle tevredenheid gebeurd is. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Schnelle Lieferung. Sehr zufrieden mit dem bestellten Rücklicht für meine vespa
Guten Tag Oliver, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Scherpe prijzen en keurig verpakte snelle levering
Beste Paul, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Is gewoon top
Beste Jens, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Goed geholpen , en goede kwaliteit .
Beste Leo, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
zeer tevreden
Beste Henk, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
It has everything i needed that an absolute amazing thing!
Dear Eren, Thank you for taking the time and effort to review us. We are pleased that you are extremely satisfied. Kind regards, Team M2 Trading
Goede prijs kwaliteit verhouding.
Beste Wim, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Prijs en levering prima
Goed en keurig verpakt
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Snelle levering!
Zondag besteld, zou donderdag geleverd worden maar omdat er een bepaald onderdeel toch niet op vooraad was duurde het nog een week voordat mijn pakket kwam. Helaas geen bericht gekregen dat het langer zou duren dus dat mag beter De andere keren waren de bestellingen wel goed en optijd!
Beste Jeremy, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Jammer dat u alleen een review schrijft als er iets niet goed gegaan is. Tevens aanbevelen: Nee U heeft de afgelopen jaren meerdere bestellingen gedaan, waar iedere keer alles prima verlopen is. Over die bestellingen heeft u nooit review geplaatst. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Original review
Onderdeel besteld. Bleek niet te passen. Kon kosteloos geruild worden voor wel passend onderdeel dat ook zelfs nog iets duurder was. Wanneer ik weer een keer iets voor mijn Kreidler nodig heb, weet ik waar ik zijn moet.
Prima onderdeel tweedehands ontvangen, genoemde krassen en vlekken waren nauwelijks zichtbaar.
Beste Karen, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Bislang keine Erfahrungen gesammelt aber hier voll zufrieden
Guten Tag Holger, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Juiste onderdelen in een dag, kan het nog beter. Denk het niet. Super geregeld.
Beste Chris, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
duidelijke fotos en info die belangrijk zijn . en snel geleverd daar gaat het ook om .
Beste Ton, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Goede service op website en de winkel zelf!
Beste Ties, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Schnell, passend und günstig
Guten Tag Erich, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
212 Rijksweg Zuid 212A A
Sittard 6134AG