Snelle levering ..product zoals omschreven mijn zoon kan er weer rijden met zijn scooter met een mooie uitlaat.
Beste Gea, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Goed en snel.
Beste Ferdinand, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Zeer goede service en goede kwaliteit
Beste Piero, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Een fijn bedrijf om te bestellen
Beste Arie, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Altijd volgens afspraak
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Goede accu mooie prijs en snelle verzending
Beste Gerard, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Veelzijdige webshop die veel heeft.Voor veel merken twee wiel voertuigen. Ik raad deze shop zeker aan. Afzender; M.P.van K. 53Jr. te Lelystad.
Beste Marc, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Beste onderdelen die er zijn en altijd goede korting
Beste Teun, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u steeds uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Duidelijke dit keurige mail wisseling en volgens afspraak geleverd op de aangewezen dag en tijd tijdsplanning. Volgende keer ga ik zeker hier weer een bestelling plaatsen.
Beste Roger, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent qua service en levertijd. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Voor de deur wordt het afleveren wat wil je nog meer
Beste Hans, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Vriendelijke en behulpzaam. Snelle service.
Beste Theo, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Snel geleverd top
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Ik kan er gewoon op vertrouwen dat het goed is wat ik bestel en mocht er toch iets zijn is de klantenservice erg goed en vriendelijk.
Beste Mieke, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent qua service, producten en levertijd. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
goede en snelle service top bedrijf
Alles hat reibungslos geklappt , super !
Guten Tag Carsten, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Beste Gert, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Snelle service en netjes verstuurd
Beste Martin, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Zeer snel geleverd
Beste Dick, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Very profesional
Dear Gregor, Thank you for taking the time and effort to review us. We are pleased that you are extremely satisfied. Kind regards, Team M2 Trading
alle benodigdheden op voorraad en volgens afspraak geleverd tegen eerlijke prijzen
Beste Bas, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
voorlicht vespa besteld stuk tekort en zelfs geen lamp erin!!!!
Beste Marc, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Er zit inderdaad geen lamp bij. Indien een product defect geleverd wordt dient u dit bij ons te melden zodat wij het voor u kunnen oplossen. Helaas heeft u hiervan geen melding gemaakt, dus gaan wij ervan uit dat een oplossing niet wenselijk is. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
snelle levering, goede verpakking, prima prijs
Beste Mariska, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
ik ben dik tevreden over jullie mvg sjef
Beste Sjef, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u dik tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Jullie waren de enigste webshop waar ik de juiste uitlaat vond. Komt misschien niet perfect overeen omdat het over Chinese scooters gaat, maar dat ligt niet aan Jullie. Met wat aanpassingen gelukt. Snelle service en veel producten die je elders niet vind. Top Mvg SV
Beste Stephan, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent ondanks dat u een aantal aanpassingen moest verrichten. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
212 Rijksweg Zuid 212A A
Sittard 6134AG
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire