ik had een cilinder besteld, 50 cc standaard aluminium. Heb een 50 cc standaard gietijzer gekregen. Niet het eind van de wereld, maar toch een kritiek puntje. voor de rest, de prijs was laag dus niets te klagen
Beste Kevin, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Op de foto kunt u duidelijk zien dat het om een gietijzeren cilinder gaat, jammer dat u dit niet gezien heeft. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Altijd zeer goede service en snelle levering en goede prijs-kwaliteitverhouding
Beste Brigitte, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Gebeld over het product om zeker te zijn dat het het juiste was en dan alsnog het verkeerde product toegestuurd gekregen. Deze weer terug gestuurd en helaas kosten voor moeten maken.
Beste Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Ik zie nergens communicatie over het door u bestelde product. Tevens zie ik geen retourgestuurt product van u. Ik kom ook maar 1 bestelling tegen, misschien heeft u zich vergist. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Beste Hatice, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Super snel een accu geleverd voor mijn scooter
Beste William, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
ik ben tevreden
Beste Krysztof, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Zeer vlotte en snelle handeling
Beste Henny, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Goede producten. Snel en correct geleverd.
Beste Ivo, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
onderdeel zoals beschreven en snelle service.
Beste Carl, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Zeer vlotte levering
Beste Chantal, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Accu gekocht, prima ding, snel geleverd.
Beste Sjaak, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Super en snel verzenden
Beste Naeam, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Part works great. Was a little worried as it wasn't the same part number to which I ordered. But it was absolutely fine. Came safely and in decent time, despite our countries idiotic decision to make it harder to transport. Thank you.
Dear David, Thank you for taking the time and effort to review us. We are pleased that you are extremely satisfied. Kind regards, Team M2 Trading
Is goed
Beste Ben, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
De Klantenservice gaf binnen een dag antwoord op mijn vraag via E-mail.
Beste Olaf, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
correcte shop
Beste Francois, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Zie bovenstaande.
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Keurig en op tijd afgeleverd
Beste Jacco, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Perfecte website
Beste Helmut, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Prima bedrijf zeer snelle service, alles netjes op tijd geleverd.
Beste Hans, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Lieferung war etwas langsam, lag aber an der Entfernung und Auslandsversand.
Guten Tag Elmar, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
De klantenservice heeft de moeite gedaan om mij goed te helpen. Wist niet exact welke ik precies nodig had. Door het meedenken en verwijzen is het gelukt. Ga zeker indien ik nog meer nodig heb hier op nieuw bestellen
Beste Jisca, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Sehr schnelle Lieferung und Ablauf alles bestens vielen Dank
Guten Tag Ingo, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Zeer goed,zou het iedereen aanraden,farmer dat sommige dingen niet in het assortiment te verkrijgen is
Beste Jimmy, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Keus uit vele accu's, makkelijk besteld, volgende dag al keurig en goed verpakt thuisbezorgd, werkt prima.
Beste Jan, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
212 Rijksweg Zuid 212A A
Sittard 6134AG
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire