Sehr gute Übersicht im Web Shop. Faire Preise. Schneller Versand.
Guten Tag Jürgen, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Retour
Beste Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
doen
Beste Luc, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Beste Martin, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
mooie onderdelen en snel geleverd
Beste Peter, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Supersnelle levering!
Beste Sam, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Passt
Beste Frank, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Bij het transport was er een onderdeel kapot gegaan. Hiervoor werd meteen een nieuwe verstuurd.
Beste Michel, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent ondanks dat er in eerste instantie iets fout is gegaan. Wij hebben de kans gekregen om het voor u op te lossen. Wij zijn blij om te horen dat dit in volle tevredenheid gebeurd is. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Netjes vriendelijk behulpzaam
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Steeds positief!
Beste Steven, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u steeds uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Mooie prijs en snel ontvangen
Beste Kevin, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Snel verzenden, behulpzame telefoondienst. Top
Beste Arkadiusz, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
All si perfect
Cher Michel, Merci d'avoir pris le temps et les efforts de nous évaluer. Nous sommes heureux que vous soyez extrêmement satisfait. Cordialement, Équipe M2 Trading
Een top ervaring bij het bestellen van producten. Een van de producten had een lek en deze werd dezelfde dag nog vervangen. Echte aanrader!
Besteld, snel verstuurd en ontvangen. Prima dus.
Site was zeer makkelijk te gebruiken, goed prijs en een snelle levering met regelmatig updates. Topper
Beste Jos, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Binnen nog geen 12 uur had ik t bestelde al in me handen!
Beste Richard, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Snelle levering en goede prijs
Beste Edwin, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Makkelijk te bestellen onderdelen. En de Preis is niet Duur
Beste Henk, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Deze kit bevat bouten M1.6 en M1.8, maar alleen moeren voor M1.6. Moeren voor M1.8 ontbraken. Dat vind ik een gemis.
Beste Michel Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Ik kom geen bestelling tegen van een kit, alleen 2 bestellingen met lampjes. Misschien dat u bij iemand anders een kit besteld heeft. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
staan je goed te woord als je over iets beld priema
zoekbalk werkt ook naar behoren. Zelfs tot ooit een refund snel en zonder probleem gedaan. Paar keer al gekocht hier etc Meer stickers ontbreken nog. Pakketjes zelfs op maat.
Zie boven
Heel correcte en snelle levering. Hulpvaardig en bereid om een toelichting te geven.
Mensen hadden gezegt da ik daar op moest bestellen en rap geleverd
Beste Tyron, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
212 Rijksweg Zuid 212A A
Sittard 6134AG
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire