De onderdelen komen altijd heel aan en als er iets tegen zit, mijn pakket was bijvoorbeeld stuk gegaan door PostNL. Gaat het retour en regelen ze dat je pakket alsnog binnen komt, en snel ook. Met andere woorden goed geregeld, top zaak!
Beste Keyla, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent ondanks het probleem met het pakket dat bij ons retour geleverd werd door PostNL wegens een defect. Wij hebben het zo snel mogelijk voor u opgelost en zijn blij om te horen dat dit voor u in volle tevredenheid gebeurd is. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
goede service
Beste Frans, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Snelle levering.
Beste Berend, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Ok
Beste Daniella, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Goede service en snelle levering
Beste Hans, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Perfekt
Beste Frank, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Goed geregeld
Beste Geert, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Goede service goede prijs kwaliteit verhouding vriendelijke mensen
Beste Dirk, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
sehr gut
Guten Tag Thomas, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Prima, levering had sneller gekund
Beste Teun, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Super snel geleverd, helemaal top
Goede ervaring ik moest iets hebben dat niet direct aanwezig was .Hij heeft zo lang gezocht voor hij het vond
Beste Wim, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent met service aan de afhaalbalie. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Super snell geleverd en prima product
Beste Jack, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Netjes en snel
Beste Jerry, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Alles keurig afgehandeld
Beste Martien, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Super vriendenlijk personeel
Beste Guus, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Alles verlopen zoals beloofd.
Beste Luc, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
zeer tevreden
De onderdelen die je nodig heb voor je scooter, zijn bij m2trading kwalitatief en hoogwaardig en van goed materiaal gemaakt.
Beste Corne, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Zadel ziet er ok uit en was makkelijk te monteren. Kan echter niet oordelen over het gebruiksgemak en de vering omdat ik nog geen testrit kunnen doen heb.
Beste Loran, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Topcase ziet er beter uit dan verwacht.
Beste Jan, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Goed en snel product gekregen
Beste Cyrille, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Bestelling geplaatst en herhaaldelijk getracht contact op te nemen met hun maar tevergeefs…
Beste Michel, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Zoals u kunt zien op de website staat de Chat niet aan, er verschijnt een contactformulier. U heeft op 19.02 en op 20.02 een vraag gesteld, op beide vragen heeft u van ons op dezelfde dag een antwoord ontvangen. Tevens kunt u ook telefonisch contact opnemen met ons. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Mooi prijs snel service
212 Rijksweg Zuid 212A A
Sittard 6134AG
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire