Sneller verzorging
Beste Monique, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Item verkeerd besteld door mezelf ennwe komen eruit zonder problemen dat noem ik nog eens een service
Beste Marc, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. Wij trachten altijd een goed oplossing te bieden. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Uitlaat besteld maar niet de juiste.. retour gestuurd en daarna mailtje gekregen dat ik de uitlaat beschadigd had en vette vingers erop.. Had alleen door geopend.. werd geld van mijn restitutie gehouden.. Ga er niet mee in conclaaf want dan wordt het ja en nee spelletje.. Zou zeggen geniet van mijn 10 euri.. den groenten..
Beste Wim, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. U heeft inderdaad de uitlaat, vies en met beschadiging retour gestuurd, wij hebben u foto's gestuurd met de mededeling dat er een waardevermindering is opgetreden waardoor wij genoodzaakt zijn € 10 in te houden. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Beste Jim, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Goede snelle levering zoals beloofd, Kwaliteit moet nog afwachten?
Beste Jo, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Goede en snelle levering
Beste Jack, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Top en rap geleverd
Beste Dieter, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Voldoende onderdelen en keurige site
Beste Chris, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Gewoon goed
Beste Ed, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Mijn pakket is nooit aangekomen
Beste Stephan, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Het pakket kon niet bij u bezorgd worden en is naar het PostNL punt gebracht. Daar is het op 19.02 om 18.23 uur afgehaald, zie de track&trace. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Had een speciaal iets nodig voor mijn Vespa Sprint en jullie hebben het gewoon, super!
Beste Jacco, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Onderdelen zijn prijs kwaliteit verhouding prima, echter een week wachten op mijn bestelde onderdelen kan echt niet meer in deze tijd…werd ook niet vermeld bij mijn bestelling, want dan had ik er nog rekening mee kunnen houden.
Beste Sean, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Tijdens bestellen wordt er altijd een verwachte levertermijn aangegeven, in u geval was dit woensdag en het is op vrijdag geleverd. Voordat u de betaling voltooide was u op de hoogte. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
De bestelling was snel geleverd het het was netjes verpakt niet in een tekleinen doos waar het in gepropt was maar een netten doos is de goede maat en goede kwaliteit
Beste Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Snelle levering en mooi geprijsd.
Beste Richard, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Pakket eerst niet kunnen ontvangen, daarna netjes kosteloos opnieuw verstuurd
Beste Eric, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent ondanks dat er in eerste instantie iets fout is gegaan. Wij hebben de kans gekregen om het voor u op te lossen. Wij zijn blij om te horen dat dit in volle tevredenheid gebeurd is. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Heb vaker daar besteld en altijd goede onderdelen gekregen
Beste John, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Makkelijke website, overzichtelijk en snel verzonden
Beste Angelo, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Goede webwinkel en snel en goed verzorgd
Beste Richard, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Door en fout van PostNL kreeg ik netjes antwoord van M2 top gedaan Ben zeer tevreden optijd geleverd en track en trace code
Beste Wim, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent ondanks dat er iets fout is gegaan bij PostNL Wij hebben de kans gekregen om het voor u op te lossen. Wij zijn blij om te horen dat dit in volle tevredenheid gebeurd is. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Snelle en goede levering, top.
Beste Eddy, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Ondanks de carnaval prima levering. Op tijd en goed product.
Beste Bert, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Mijn bestelling is correct geleverd en de communicatie was duidelijk
Beste Thomas, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Heel goed geholpen
Beste Mathijs, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Ik wist niet welke windscherm voor mijn scooter was, en ben goed geholpen via mail. Ik heb de juiste en zit er nu mooi op.
Beste Nadia, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
vlotte levering
212 Rijksweg Zuid 212A A
Sittard 6134AG
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire